Yeşilim'in günlüğü

Tekrar geçmiş olsun yeşilim
Umarım babanız şimdi daha iyidir
Kendinize çok iyi bakın
Sevgiler yolluyorum size :1hug:

Aynen Realist keyifle okunmalı her bir sayfa...Ama günlük okunacaklara bakıyorum netten
Babanın iyi olmasına çok sevindim hepsi iyi olsun. Bizlerde sağlıklı olalım ki onlara daha iyi, daha güzel bakalım. Sık sık uğradığına seviniyorum. Teşekkürler canım

Geçmiş olsun bitanem babaciğin şimdi nasil?Şeniz

Tca canım benim sanada teşekkürler. Babam şimdi daha iyi Sen nasılsın epeydir görünmüyordun nişanlılık nasıl gidiyor Allah tamamına erdirsin inşallah... Seni öpüyorum

Tekrar geçmiş olsun yeşilim
Umarım babanız şimdi daha iyidir
Kendinize çok iyi bakın
Sevgiler yolluyorum size :1hug:

Sevgili Ank, bendende sana sevgiler ilgine çok çok teşekkürler Geç tanıştık ama iyice kaynaştık, umarım iyisinizdir. Sevgiyle öpüyorum

HER GÜNÜNÜZ BÖYLE BERRAK, TEMİZ, DURU GEÇSİN İNŞALLAH

Aramızdan bir arkadaşımız ayrıldı...Ayrıldığı için üzgünüm hemde çok üzgünüm ....
Ama bir ailenin, çocuğu için yaptığı fedakarlığı anlayacak kadar da kendimdeyim.

Sevgili 40+40 topiğinin ev sahibi Teh..Allah yolunuzu açık etsin.. Her şey ama herşey gönlünüzce olsun
Tüm sıkıntılar atlatılınca aramıza dön ve yine bizimle paylaş..Dualarımız sizinle...
Allaha emanet olun canım

Canım ablam babana çok geçmişler olsun,yeni haberim oldu daha..
Sen hayata bu kadar olumlu bakarken Rabbim sıkıntıları hiç çıkarmasın karşına..
Sevgilerimle..:1hug:

Sevgili yeşilim ...
Günaydın nasılsınız babanız inşallah daha iyidir.
Teh-3 aramızdan ayrıldı ama en kısa sürede aramıza döner inşallah
Allah evladını ona bağışlasın
Bütün dualarımız onunla
Sevgiyle kalın :1hug:

Canım torunum, yıllar ne çabuk geçti her hatırladığım daha dün gibi ..İlk öğretim ,lise derken üniversiteye başlangıç.

Seninle gurur duyuyorum. Hayatımızın inişli çıkışlı yollarında senin, bize kendine verdiğin bu harika ödül için o kadar mutlu olduk ki ...

Tabi ki kendin için başarıların, ucundan bizler de seviniyoruz senin adına..
Başarılarında annenin de payı var, seni yalnız başına buralara kadar getirdi ama senin çabaların bizi her zaman mutlu etti.

Yedi Yepe Üniversitesi, ingilizce sınavını da başarıyla verdin, hazırlık okumadan birinci döneme geldin... Bundan sonra da her şey gönlünce olsun, başarıların daim olsun.

Allah zihin açıklığı versin,yolunu açık etsin bir tanem ...:Saruboceq:
Teşekkür ediyorum canım benim

İşte bizlerin arada sırada da olsa böyle mutluluklar yaşaması hayata tutunmak için bir vesile

Çocuklarınızın da sizleri, her daim mutlu etmesi dileği ile başarılar diliyorum...

Yeşilim yeni gördüm mesajini güzel gidiyor herşey güzel şuan şükürler olsun
ben iyim sen nasilsin bitanem keyfin yerindemiŞenizŞeniz

Yeşilim yeni gördüm mesajini güzel gidiyor herşey güzel şuan şükürler olsun
ben iyim sen nasilsin bitanem keyfin yerindemiŞenizŞeniz

canım ablacım ya...Ne güzel anlatmışsınız...
aslında çocuklarımız bizi her zaman mutlu ediyor...
ben şimdi kızıma bakıyorum da,yavrukuşum orta 1 e gidiyor...kocaman oldu maşallah...
zaman su gibi akıp gidiyor,Allah sağlık versin...
dün akşam yemek masasını hazırlarken"anne çorbayı ben yapıcam dedi,ve bize çorba yaptı...
birde yemekten bıktığımız ama her servis yapışında muhteşem dediğimiz bisküvili puding tatlısı..
abla oldu yavrum da,mutfakta anişine yardım etti.....
okul hayatı boyunca inşallah kendini ve bizi hep mutlu eder...
oda çalışmakla oluyor tabiii..
biz anne baba olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz...
biz de kızımızın üniversite zamanlarını görür ve mutluluğumuzu sizinle paylaşırız inşallah...
Kendinize çok çok iyi bakın...
Allah bütün çocuklarımıza sağlıklı ve başarı dolu ,mutlu ömürler versin...
sevgiyle kalın...

Ne mutlu size yeşilim...
Torun sevgisi bambaşka derler..
Allah bizede yaşatsın o güzelliği..
İnşallah okul hayatı çok başarılı geçer
Darısı bütün evlatlarımıza
Sevgiler.......:1hug:

Sevgili songül yıllar o kadar çabuk geçiyorki
Bir bakmışsın kızın üniversite okuyor
O günler o kadar yakın ki
Anlayamıyıoruz zamanın nasıl geçtiğini
Ne güzel annesine yardım ediyor çorba yapıyor
Severim ben onu

Benimle beraber olup yorum yazan hepinize tek tek teşekkürler ediyorum ..a.s.

Kim demiş hayatın ipleri bizim elimizde diye merak ediyorum ...Tuzu kuruysa bilemem ama bir çoğumuz ipler başkalarında yaşıyoruz...Farkında olmadan veya farkında olarak

Haydi sıkıldık, her şeyi bırakıp 2-3 günlüğüne tatile gidelim.

Çalışıyormuşsun, patron ne derse desin.

Çocuk bakıyorsun, kime bırakıp gideyim durup dururken "deli mi ne "derler.

Çocukların okulu var, nasıl olur ? bırakıp gidebilirmisin onca mesuliyeti...

Yurt dışına çıkmak istiyorsun onca engel var. Haydi git bakalım. Maddi problemler,
aile büyükleri, ya da izin istemeler.

Başta eşlerin onayı.....sorun bakalım " benim canım sıkıldı şöyle bir değişikliğe ihtiyacım var "...gülmekten karnım ağrıdı, cevabı düşünemiyorum bile

Devlet engelleri, aile engelleri, para engelleri, vs...vs....vs.....

Konuşmak, istemek kolay...Gerçekleştirmek imkansız.

Bir kesim için, çok az bir kesim için belki kolay ama.......

Şu bunalmış çoğunluk için zor

Şimdi biri bana " hayat bizlerin elinde, yeter ki isteyin " diyebilir mi ? bunca engel varken

Haklısın Yeşiilim ama bu konuda maddi imkansızlıklar hariç diğerlerine pek katılamayacağım doğrusu.Ben isteyeyim yeter ki maddi imkanım da elversin bak neler yaparım ozaman........
Kimsenin sözü beni bağlamaz.Bu eşim bile olsa.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Onu o şekilde yola getirebilceğimi çok iyi biliyorum.Aile büyükleri deren beni anlayacaklarını umuyorum,üzerimde baskı kurmalarına asla izin vermedim,(son on yıldır)vermem de.Beni anlamak zorudalar.Sadece onları memnun temek için gelmedim ben bu dünyaya,yaşanacak ne kadar zamanım olduğunu da bilmediğime göre isteklerimi ertelememin bir manası da yok.Yıllarca üzüldüm Yeşilim.Herkesin beni üzmesine,üzerimde baskı oluşturmasına izin erdim.Ama artık patlama noktasını aştım.Kimse durduramaz beni.Yaptıklarımın hesabını da sadcec rabbime vereceğim,o konuda vicdanım da rahat.Gideceğim bunaldım dediysem giderim.Beni bağlayan şeyler ananeler değil.Biliyorsun iki ufak çocuğum var.İşte öyle giderim deyince gidememem de ondan!....Ya götüreceğim yanımda ya da bırakacağım.Özlemim isteklerimden ağır basacağına göre mecburen gidemeyeceğim..Öpüldün Yeşlim.......

Son düzenleme:
yeşilim o kadar güzel yazıyorsunki hergün merakla bakar oldum...ellerine saglık kolun nasıl oldu babn ameliyat oldu diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam o nasıl şimdi takrar geçmiş olsun hepinize diyorum...

realist haklısın aslında maddi imkan elverirse tabi kimse tutamaz diyorsun...evet bende öyle düşünüyorum ama ya iş çocugum yok henüz ve yeni çalışmaya başladıgımdan izinde alamadım bu sene yaz tatilini işe gelerek geçirdim..darısı seneye diyorum rabbim nasip eder sag olursak...

herkese güzel bir gün diliyorum..

Ah realistçiğim, beni anlamamışsın farklı şeyler sanırım ama senin yazdıklarına aynen katılıyorum.

Mavi deniz umarım izine çıkar stres atarsın .Kolum daha iyi, babam hastaneden çıktı bende şimdi. Hanımı hiç ilgilenmediği için bize getirdim ilgine sağol canım

Şimdi evde iki yaşlı var mı (halamla babam ) babam da bende kalıyor eşim, ben...

Dün öyle bir ruh içindeydim, çek git bir yerlere... Nasıl gidersin tatlım, nasıl. Gözümün içine bakan, yardım bekleyen gözler, bu durumda kimselere diyemez ki “ benim canım sıkıldı, şöyle alıp başımı gideyim “ bakar kalırlar öylece yüzüme, kıyamam ki.
İnsanız, arada sıkılıp yazıyorum işte biraz da olsa rahatlayayım diye

Benim eşim karışmaz onu yap, şunu yap, oraya gitme falan gibi. Ben bir yerlere giderken sinemaya, çarşıya, arkadaşıma der çıkarım. Gidebilirmiyim demem, izin almak komik gelmiştir bana. O da hep yadırgar izin almayı” kişi ne yaptığını bildikten sonra der “sağ olsun ama gidecek zaman var gidilmeyecek zaman var
Olay farklı, belki bir gün daha detay yazarım şu sıkıntılarımı atlatayım da

Hepinize sağlık, neşe, huzur, bolluk diliyorum....:1hug:

Anladım canım benim engeller değil mesuliyetler varmış.....................Umarım baban biraz daha iyileşir.Ben olayı kendi açımdan değerlendirdim..Tabii ki mecburiyetler karşısında elimiz ayağımız bağlanıyor.Ama bunun dışında beni hiç bir şey engelleyemez...Zaman zaman eksik yazıyorum nedense.Arada birisi geliyor yanıma okumasınlar yazdıklarımı diye kısa kesmek zorunda kalıyorum...

ablam canım günlerdir yoktum ,özledim yazdıklarını okumayı ...
torun sevgisi ne muhteşemdir , ALLAH ım bizlerede yaşatsın ,önce evlatlarımızın güzel günlerini ,başarılarını ,görmeyi nasip etsin mevlam...
annesinin hakkını bilmişsin ,sen candan yürekten annesin ,cansın evlatların için ...
bu boşluğu senin yazılarını okuduğum zaman dolduruyorum ...
sağlıcakla kal ablam ,yazdıklarını okumaya devam ediyorum ...
huzur yüklü bu sayfa bırakılamaz...

Uğramayan Sonbahar

İzmir’in sultaniye üzümünü yıkarken,sararmış ama kütür kütür oluşundan..“ İzmir sonbahara giriyor ” dedim kendi kendime

Sonbahar, yerleştiği yaylalardan Antalya’ya öylesine uğrar gider...
Kışı kısadır... Bahar gelir sıkılır, acele çekip gider

Üç mevsim tüm mesuliyetlerini yaza devreder. Yazı uzun güneşi yakan havası nemli yapış yapış...

TV de “Çeşmede yaz sezonu bitirdi” diyor... Hatırlıyorum 20 Ağustostan sonra fuar ve okul hazırlıkları için yazlıktan şehre dönülürdü

Ama Antalya öylemi ya...Ekime kadar deniz sefaları sürecek.. Havası yakıcı, güneşi bıktırıncaya kadar devam edecek

Özledim sonbaharı... Karşılayıp uğurlamayı.... Buralara ne geliyor, ne gidiyor

Ben, her yıl olduğu gibi yine sonbaharı uğramak yerine “ Biraz ağırlarız ” Diye özleyeceğim.

İzmir’in Sultaniye üzümünü yıkarken bile .....İzmir özlemi..

Hepinize güzel hafta sonu geçirmeniz dileği ile a.s.

Sevgili yeşilim çok hoş yazmışsınız
İzmir üzümü ne kadar da güzel olur değilmi
5 sene kaldık izmirde eşimin görevi nedeniyle
Hala arkadaşlarımla görüşürüm telefonla
Ahhhhhhh antalya
Sıcağı ve denizi
Özellikle side upuzun kumsalı
Masmavi denizi
Şimdi orda olmak vardı
Burası şimdi yağmurlu ve kasvetli
Ama yağsın susuz kalmayalım sonra
Sizede hayırlı hafta sonları
Sevgiler babanızada tekrar geçmişolsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…