- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
Yukarıdaki dedemiz gerçekten rahmetli İnönüye benziyor :):)
Eşim yemek aramasa belki ben de midemi terbiye edebilirdim o kadar da zahmetlere girmezdim ama çok iştahlıyım. Burcum Boğa, bir çok özelliğini taşıyorum
Ank ve lereenim yemekle aranız olmadığı için sizi gerçekten kıskadım daha doğrusu gıpta ettim
Ne bileyim işte belki de eşimi suçlamak daha kolayıma geliyor nasıl alıştırırsak öyle. Yine de kabahat bende
Sel, Lereenim... O cahillere yılmadan anlatırsak, anlarlar mı bilmem ama bizler ömrümüz olduğu müddetçe yılmadan anlatmalıyızŞeniz
Takılıp kalıyorum bazen, kendimi küçük çocuk gibi hissedip yatmak, hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorum.
Ne kadar güzel bakarsak bakalım, Hayatın yükleri arada ağır geliyor. Nedense utanıyor da insan itiraf etmeye, almışız tüm sorumluluklara öf! Demeye hakkımız yokmuş gibi
İşte gün bu gün. Sıkıldım demek, yardım istemek, ağlamak... Hatta bir omuz bulup doya doya ağlamak. Omuz var, var da kimseyi üzmemek için yine içine atmak, bastırmak.
Şu günler de herkesin derdi çok, memleket meselelerinden, geçim derdine kadar. “ Kime neyi anlatacaksın sıkıntıymış, herkesin sıkıntısı var Yeşilim hanım. Kendine gel bir silkin” dedim.
Gördünüzmü ? Yine anlatamadım kimselere, kaldı içimde koca bir kaya misali
Bunu da atlatırız değil mi evvel Allah a.s.
Böyle sıkıntılı günlerde güzel omuzlar bulmak.... Ne mutlu bana.
Ah! İrnacığım, benim omuzum da herkese hazır. Gel gör ki ben huysuzum galiba anlatmayınca nereden bulacağım o omuzu dimi ama
Sağol canım, her zaman yanımda olmanız,yorumlar katmanız bile bana ilaç gibi geliyor...
İnan .....
Sevgilerimi yolluyorum sana çok çok teşekkürler :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?