Yetenek sizsiniz SHOW TV

iki kişi gidyorlar yaa finale
kaan ve kaya adamlar gitti
kaaan zaten birinci oldu
geride kaya adamlar ve oğuzhan rep yapan gözlüklü çocuk kalmıştı
bunlar kaya adamları seçtiler
bnce ii ettiler

bence de ii ettiler de ,bu kaya adamlar da bana feminen geliyor yaa.birbirlerini kaldırıyorlar indiriyorlar filan çok tuhaf geliyor insana ,genelde bu tip şeyler kadın-erkekle yapılırya iki adamla hem de iri yarı iki adamla yapılınca bi garip oluyor yawwkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dans eden ve kaya adamların yaptığı hareketleri yapan bir çift vardı, onlar daha estetikti ama elendiler

zaten youtube
küfür etme yeri gbi bişey olmuş çıkmış
üstte ibrahim tatlıses videosu ana avrad düz gidiyorlar altta da
bnde hiç hoşlanmıyorum küfürden
ali taranın yaptığı bi ayıp zaten
devamını gtrmek çok çok daha ayıp

hımmm anladım canım benim malum sabah yorgunluğu anca kaydirigubbakcemile3 gözlüklü çocukla karıştırdım ben

ali tarana yol gözükebiir belki ama yinede yorumları hoş oluyo küfür hariç tabilmaz:

yuh yani demek istiyorum
küfür etmis ha
bende diyodumki aksam bunlar niye gülüyo noldu falan
bakalım rtük napıcak

rtük hiç bişey yapmaz bence ya insanlık hali olacak o kadr sanki gerçek hayatta hiç mi küfür edilmio ben küfürü sevmem ama insani bir hata sonuçta o kadarda agır yargılamamk lazım neyse bence o danscı cocuk birince olsun o kaya adamalr iyide nereye kadar yani tamam kaldırıolar indiriolar falanda ee yani... hele o gözlüklü ne dediği belli olömayan elendi ya içime su serpildi

he bu yüzden program basında özür dıledı he,

ben de onu sormak ıcın bu topige girmiştim

4. yarı finalin 1.si yunus emre , 2.si kiss of steps boshayallersmile

valla yunus emre o yaşta sahneye hakimiyeti beni şaşırttı ..düğün salonlarında şarkı söyleyen yaşlı başlı adamları aratmadı ..çok da sevimli bir çocuk maaşallah ...oylarla birinci seçilecek demiştim öyle de oldu :) ama ben popping dansı yapan erkmeni de çok beğenmiştim..popping dans çok hoş bir dans stili ..ii yapan da insanı izlettiriyor hani ...onun da yarı finale çıkmasını isterdim ama olmadı maalesef .final zrolu geçeceğe benziyor ama hadi bakalım ..

hıı bn dün izledim izledim sonunda uymuşum
demekki yunus ile dansçı çocuklar oldu
ii sevmiştim bn onları
ama en son çıkan elif ferhat gökaya üzüldüm ama bu sefer pek güzel de değil di hani

dün daha güzel yarışmacılar vardı ben yunus emreyi pek beğenmedim arabesk rap söyleyen 3 lü popping dansı yapanlar daha güzeldi mafoldumben

kızlar akşam arya yapan o iki adam 2. olarak çıktı
peki birinci kimdi izleyemedim

öle olmuş şimdi baktım netten
zaten finalde hep erkek göreceğiz sanırım
finale giden bayan oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…