Yetenek sizsiniz SHOW TV

jüri oyuylada 3. yarı finalin 2.si kaya adamlar oldu guclubacismile alkisalkisalkis

ilk favorim bilal*uğur ikinci favorim kaandı ..ikisi de finale çıkarken 1.oldu ..çok ii tespitlerim var yaww:icecream:

kaan harika bir yetenek bence ..hiç bir eğitim almadan o yaşta bir çocuğun bu hareketleri moda mod yapması harika bir yetenek bence ..zaten dansederken hissederek dansediyor ve bunu çok belli ediyor ..herkes o hareketleri ezberleyip o dansı yapabilir belki ama o hissi veremez ...kişilik olarak da çok beyfendi aklı başında bir çocuk...adam olacak çocuk küçükten böyle belli ediyor kendini işte ..annesini tebrik ediyorum ..çok güzel yetiştirmiş ...hem de babası olmadan ..bravo valla ...
bu hafta saçma sapan tipler vardı bence ...yarı finale çıkacaklar belliydi yani aslında ...
hakedenlerin çıkması ii oldu yine tabiiki ..ancak öyle görünüyorki final çok zorlu geçecek ...çok iiler var ..hayırlısı ..

arkadaşlar akşam son oylama bittikten sonra yayına döndüler
acun konuşurken millet bir kahkaha bastı ve şok ifadesi vardı
ne olduğunu ilk anlamdım sonra çok rezil olduk mu dedi acun
hülya da bi açıklama gtrmeye çalıştı ama kurtaramadı
meğersem ali taran küfür etmişklava:
..... koyum demiş:1ninca:
haliyle yayına da yansımış hm mikrofonu da açık olduğu için tüm salon duydu
şimdi facede izledim :1shok:

bende duydum:kedi: ohaoldumsmile reklam arasında olduklarını sanmış ama o an canlı yayındaydılar. seyirci büyük şaşkınlık yaşadı akannehir

kime küfretmişbilmiyorumkismile
ay link versene canım merak ettim:hulya:

google da ali taran küfür yazın bir çok video var benneyaptımki

ay izledim asıl iğrenç insanlar bu youtube da yorum yapanlar bencekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
video yayınlayanlarda az değil, vidonun üstüne yazmışlar, neymiş o küfürü hülya avşara etmiş falan filankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ay şu yuotube sinir ediyo bazen beniklava:

bende diyorum ne oldu öyle anlamamıştık tabi tebiyesiz adam utanmıyo hiç saygısız

kaya adamlar ve kaan gitti finale
bnmde isteklerim onlardı
dün için şunu yazmak isterim
bnde o sihirbaz çocuğun yaptığı hile ekrandan anladım bırak ki hülya avşar anlamasın
ama yine de onu sölemesi ne kadar doğru bilemicem

kızlar ben anlamadım şimdi yoksa benmi anlatamadım kaya adamlarmı kaanımı seçtiler

you tube dakileri kızmak yerine küfrü edenlere kızmak daha mantıklı diye düşünüyorum ..ne kadar saygısız insanlar ...madem tv önüne çıkıyorsun biraz diline sahip çık ..ne yani tvde izleyenler duymuyorsa da oradaki konuklar da mı duymuyor ..onlara ayıp olmuyormu ...

kızlar ben anlamadım şimdi yoksa benmi anlatamadım kaya adamlarmı kaanımı seçtiler

iki kişi gidyorlar yaa finale
kaan ve kaya adamlar gitti
kaaan zaten birinci oldu
geride kaya adamlar ve oğuzhan rep yapan gözlüklü çocuk kalmıştı
bunlar kaya adamları seçtiler
bnce ii ettiler

tabii tv de küfür hoş bişey değil, tabii ki de hoş karşılanamaz, ama çok yüksek müsadenle ben youtube video altına yorum yapan daha doğrusu yorum demeyelim full küfür eden insanlara "da" kızmak istiyorum izin verirsenakannehirakannehirakannehir

bende diyorum ne oldu öyle anlamamıştık tabi tebiyesiz adam utanmıyo hiç saygısız

bunu buraya koymayın diyordum falan diye sözü çevirmeye çalıştı ama olmadı alsanaalsanasmileben canlı yayında duydum küfürü ama asıl arkadaki izleyicinin şok olmuş hali dikkat çekti. alkışla falan kapatmaya çalıştılar ama söz ağzından çıkmıştı bikere :mymeka: acun da soruyor çok mu rezil olduk az mı diye, o anda konuştuğu için ne söylendiğini duymadı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…