Yetenek sizsiniz SHOW TV

akşam süperdi iyiki sonuna kadr izlemişim
beat box cı serkan vardı sonunda
ve tabii yarın canlı yayında
ve tabii final de inşallah(aslında halkında işi belli olmaz ama klava:)
uğur bilal var inşallah ikisi çıkar finale

bu sefer de kesın o karnından yavrusu abdullah ıle konusan adam cıkar kaydirigubbakcemile3

bırsey dıcem ama garıp karıslanırım dıye cekınıyorum valla :kedi:

YAA GEÇEN HAFTA finalist BıLAL olmamlıydı çok haksızlık yapıldı bence.
gözleri görmüyor diye oylar hep ona atıldı.dün akşamda esmer kısa saçlı bi kız vardı muazzez ersoyun bi parcasını okudu,onu neden seçtiler hiç anlamadım.umarım bu akşamki finalist hak eden olur.

canım o koruma altındaymış serkan çok seviliyo nette belki o olur birinci uğur&bilal iiydi bi de basket şovukaydirigubbakcemile3

finalistler kimler kızlar ben kaçırdım ya, çok uzatıyolar sıkılıyo insan:hulya:

ilk 3e : basketçiler (karizma show) , bilal&uğur , mustafa (karnından konuşan, çarpma işlemi yapan) girdi ve
2. yarı finalin 1.si bilal&uğur - 2.si jüri üyelerinin seçimiyle basketçiler oldu

ilk 3e : basketçiler (karizma show) , bilal&uğur , mustafa (karnından konuşan, çarpma işlemi yapan) girdi ve
2. yarı finalin 1.si bilal&uğur - 2.si jüri üyelerinin seçimiyle basketçiler oldu

Ooooo çok iyi bu hafta gerçekten hak edenler kazandı galiba,şovları gayet iyiydi.zemuszemus

evet bu hafta hakedenler kazandı gerçekten de.... uğur-bilal nasıl bişey yaa,bayıldım resmen bayıldımmm.... işlemci yavrulunun çıkmamasına çokkk çokkk sevindim vallaaa... geçen hafta bilal çıktı diğer 10 kişiye haksızlık oldu resmn..bu hafta o olmadı Allah'tan....

baştan beri favorim bilal *uğur ikilisiydi ..onları ilk izlediğimde işte bu demiştim ,mimik ve jestleri ,dansa hakimiyetleri ve biribirlerini görmedikleri halde uyumları beni kendilerine hayran bıraktı ..benim favorim onlar ve birinci olmalarını çok istiyorum ..hakedenler finale kaldı.
basketçilere gelince onları da çok yetenkli buluyorum ,sporla showu bir araya getirmeleri ,yaptıkları zor hareketler süperdi çok ilgi ile izliyorum onları da ...ama tabiki benim birincim bilal*uğur:asigim::asigim::asigim:

mustafaya gelince akşam herkesi kandırdı ...jüri üyeleri ,salondaki herkesi elinde oynattı adam helal olsun ..en son yaptığı toplama işlemini kimse farketmedi ama ii bir oyun oynadı orda..nasıl mı ?

adam önce kağıda bir sayı yazdı kendi kafasından..sonra acundan sayı istedi oraya okey ...sonra tekrar söyledilr v.s. sonra şifre verdi sayıyı çıkardı ..aslında orada bütün sayıların toplamını aldı ...kağıda yazdığı sayıdan o toplamı çıkardı ve al sana şifre dedi .yani o sayıların toplamı kağıtta yazan sayı değil aslında..
mesela 108099 muydu sayı neydi bunu kağıda yazıyor ...zaten 12 tane sayıdan hepsi 9999 olsa bile toplamı 120000 civarı çıkar hepsi böyle olmayacağına göre adam orda en fazla olsa olsa 108.000 civarı diye oraya kafadan bir sayı yazıyor kağıda ..daha sonra rakamları söylüyorsunuz ...o rakamların hepsini topluyor ...mesela toplamı 50000 mi diyelim... 108099 dan 50000 i çıkarıp kalan sayıyı sana şifre diyerek yutturuyor ..sonra şifre ile toplamı topla diyorki o zaten yazdığı sayıya denk geliyor ...böylece güya o sayıların toplamını bulmuş oluyor ...bunu akşam eşimle biz farkettik ..ama herkes uyudu iimi ...

eveet akşam izledim
sonuç da istedğim gbi oldu zaten uğur&bilal süperlerdi
karizma show dA aynn
ama serkanım ah be serkan ne yaptın öle akşam kötü performans göstererek yarı finale yakışmadı onun içinde finale çıkamadı
mustafa konusnda yukarda ki arkadaşa katılıyorum bna da öle gbi geldi
ama adam 6 basamaklı 6 basamağa çarpıyor yine de helal olsun ne diyelim
bildiğim kadaryla otizmde var böyle bişey yüksek basamakları çarpma die
mustafada da zaten kafa da var bi problem pek de normal sayılmaz
serkana üzüldüm ama

yarışmayı uğur&bilal kazanmalııııı:lepi::lepi:

evet canım bencede taa baştan beri benim favorim o çocuklar onların kazanmasını istiyorum bende büyük ihtimalle de inşallah onlar olur çok sempatik ve efendiler akşam ki yarışma çok adaletli oldu bilal gibi o mustafa denen adamın kazanacağını düşündüm ama allahtan olmadı karızma sovda bence haketti ama yinede favorim tektie bilal ve uğurkaydirigubbakcemile2

yanlız, kararı açıklarken çocuklara çok eziyet ediyolar ya, söyleyiverin işte, geçtin yada kaldın, uzatıyolarda uzatıyolar:umursamaz:

akşam izlyen oldumu
bn misafrlkteydim tv açıktı showdaydı hmde ama bn dikkat edemedim

bu akşamki yarışmacılar arasında pek bi favorim yok geçen haftakiler süperdi kazanamayanlar arasında üzüldüklerimde olmuştu kazananlara sevindimde tabaklarla müzik çalan amca fena değil bakalım sonuç ne olacakCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…