Yetenek sizsiniz SHOW TV

birinci olursam gözlerimi açtırıcam demişti bilal.. millet sarıldı telefonlara bilalin gözleri açılsın diyee.

ya bu cocuk zaten yıllardır yerel tv lerde fln cıkıo ben unv okudugumde bile cıkıodu heryerde bence kazanması biraz haksızlık olur gibi zaten duygu sömürüsü yapıo iyi bilio milleti

bilal ne kadar kendinden emindi son sözlerinde.. klava:

Son düzenleme:
bilal ve ugur kazanacakk ..bılal'ın tam bir afacan dennis tipi var :jeyyar:

"vicdanlı sizsiniz ama yetenekliyi anlayamazsınız" türkiye :sinifsinif: lmaz: :umursamaz:

bilal ,resmen oynuyor ya ,duygu sömürüsünden baska bırsey degıl bu ,

ilk defa annesiyle tv ortamında konuşmuş,sanki herkes ailesiyle tv yoluyla iletişime geçiyor ,püfff

bende seneye katılcam, bi kolumu sakatlayıp konuşan insan taklidi yapıcam . bakın nasıl oy topluyorum=)

Oh benimle aynı fikirde olanların olmasına çok sevindim. Acıtasyon yaparak yetenek yarışması kazanılmaz, yetenekle kazanılır!

zaten söyledi ya halkımızın engellilere zafı var dedi ay bu çocuk kazanırsa valla üzülürüm

bilal ,resmen oynuyor ya ,duygu sömürüsünden baska bırsey degıl bu ,

ilk defa annesiyle tv ortamında konuşmuş,sanki herkes ailesiyle tv yoluyla iletişime geçiyor ,püfff
ya bide bilmiş bilmiş arkadan söylenmiyo mu suskunlugu ilk kez baglandıgından filan!
acun bu kez çuvalladı...
ben bile oy atmaya kalkıştım sinirimden..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…