Yetenek sizsiniz SHOW TV

evet emındı kendınden ,valla bır krızı daha teget geçti sempatiksalakcinni

yok başkasını rakip olarak görmüyormuş tek nefsi rakipmiş
gerçekten çok kötü suratı düştü sonuç açıklanırken

yok başkasını rakip olarak görmüyormuş tek nefsi rakipmiş
gerçekten çok kötü suratı düştü sonuç açıklanırken

bide türk halkı engelliye zaafı var dedi ya acık acık kazanacam oylar bana gelio dedi he geldi bekle kaydirigubbakcemile2

ya bı de nasıl hırslı ,tebrık bıle etmedı dıgerlerını ,nasıl bir tepki verdiyse apar topar sahneden cıktı ,

ayyy çok sevindim çocukların kazanmasına yetenekli çocuklar gerçekten eşimle beraber çok beğenerek izledik tebrik ederim valla ne güzel yetenekli insanlr var ülkemizde

ayyyy çok şükür yaa kazanamadı o salak nası da sömürdü milleti sinirlerim tepeme geldi öledüm öldüm dirildim valla ya bide buraya grmeye çalışıorm açmadı bi türlü o arada bilalin suratını kaçırdımkafamçokkarıştı naptı o hemen kayboldu bozulup terk mi etti yoksa

evet ben de şaşırdım nasıl 1. olmadı diye bu torpille kesin bunu yaparlar gözüyle bakıyordum

ya bı de nasıl hırslı ,tebrık bıle etmedı dıgerlerını ,nasıl bir tepki verdiyse apar topar sahneden cıktı ,

şu şiir okuyan adam gibi oda arkasını dönüp gitmişti buda acun daha bişi demeden gittilmaz: bide durmadan sömürü sömürü

acun 1.belli olduktan sonra parti yapcaz dedi nasıl sevindi sonra sonuc söylenince şok oldu resmen yüzünü görmeliydin birden asıldı döndü sonra tanem geldi götürdü

evet ya sahneyi terk ederken acunla uğur-bilal arkasından şaşırmış bi ifadeyle baktı
tepki gösterdi herhalde...

ya bişi söledi galiba çünkü çocuklar bile birbirlerine sarıldılar sonra baktım ugur bilalin bilaline bişi dio çocukta döndü kesin bişi dedi orada kesin kekleyemedim türk halkını die konusuodur kendi kendine

hı bide demiomu önümdeki plazma ekrandan ailemi görüyorum fln die annesi ilk defa tv deymişte ondan sessizmiş sanki annen neden böyle dien oldu

kaybeden rkadaslar üzülmesin diyodu, kazanamadıgını ögrenince arkasını döndü gitti!!=)
tebrik bile etmedi hırs bürümüş adamın gözünü sinir oldum adama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…