Yetenek sizsiniz SHOW TV

biran sinirden catlayacaktim ya..nasilda emindi bilal kendin ilk 5te bile olmamaliydi..almayandan kiss of step kaya adamlar 5in icinde olmaliydi yinede bilal ve ugur birinci olmaliydi olduda cok sevindim..agladimi ne yapti hemen pat diye gitti bilalcik

acun 1.belli olduktan sonra parti yapcaz dedi nasıl sevindi sonra sonuc söylenince şok oldu resmen yüzünü görmeliydin birden asıldı döndü sonra tanem geldi götürdü

tüh yaa nsı da kaçımışım en güzel yerini:umursamaz:nese kaybatti sonuçta zaten onun samimi olmadığını herkes anladı da bu kadar oyu kim attı buna anlamadım :uhm:
kesin dmiştr bişi giderken küfür falan etmiştr belki de ne ddi acaba yaa ben baktm bu tam kapıdan çıkıodu bilalle uğur şaşkın şaşkın bakıodu

kısa olan bilal mi adı çok şirin çocuk mimikler filan süper
aferin çocuklara akıllı kullanırlarsa parayı hayatları kurtuldu
ohh rahat uyuycam valla hadi gözümüz aydınkaydirigubbakcemile2

bilal göregenin yerinde kim olsa yüzü asılırdı malesef kendimizi kandırmayalım...son ramak gelmiş elemiş diğer yetenekleri...bende üzülürüm sizde.....izleyen bilir (kim beş yüz milyar ister yarışmasında okadar milyarlar gitti hemde hiç kimsenin yetenegi olmadan haketmeden şansları sayesinde bilal katılamazmıydı..gözleri açılacak olan için duygu sömürüsü yapıyorda neyin nesi yapsın kardeşim gözlerim açılacaksa bende yaparım...sizin ifadenizle tabiki öyle bu dünyada içten duyguları söyleyende sömürücü kabahli inananda saf olmuş....

ya kesin bişi dedi çünkü bilal bişiler sölüodu uğur bilalin bilali yaklaştı ne dio die çocuk döndü geri ama bişi söledi onlara bide kazanamayanlar üzülmesin diodu ya emin ya kazanacak türk halkının zaafı varya guclubacismile

aman o anlaşmış zaten plakçılar kralıyla, belediye başkanlrının düğününe filanda çıktı bu ara
yolunu tutturmuş sırtı yere gelmez bundan sonra!
yakın mesafeyi gören birinin darbuka çalıp düddürüdüt yapmasının neresi yetenekte bu adam türkiyenin en yetenekli 2. kişisi seçildi aklım ermiyoooo!!
4 yaşındaki kuzenim koltuk altından pırtpırt diye ses çıkarıyo hemde süper yapıyo o daha yetenekli vaallakaydirigubbakcemile3

ayyy dio ya bide eleneler üzülmesin çünkü bilal göreninin kalbinde taht kurmayı başardılar öle bişi ddi işte adamdaki ukalılığa görgüsüzlüğe bak
nese yaa iyiki bu çcklar kazandı ama hakan kaya adamlar falanda iiydi yani yazık oldu

ne dedi kim bilir
üzülmesi tabi ki normal bişi ama suratının o derece düşmesi türk halkının zaafıyle kendisine fazlasıyla güvenmesinin belirtisiydi kesinlikle
ve bu da yeterince sinir bozuculmaz:
ama sonuçta kazanamadııııı :tomato:

gözleri açılacak ihtiyacı olabilir ama bunu darbuka çalıp her seferinde acuna hülyaya yalakalık yaparak türk halkının engelli insanlara zaafı var diyip dile getiren bir insanın kazanmasını istemezdim asla ki diğerlerini bi kenara bıraktım son 2 ye bu kişiler kaldıgında kazanması adilmi sizce yetenek olarak bakarsak

ya madem ihtiyacı olana verilcekti yarışma niye yapıldı o zaman?
aylarca çalıştı o adamlar bu da dubidubidırırım la paraları cebe indireceğini sandı
yetenek yarışması bu, sömürü değil! durumdn hoşnut olmayanlar varsa cocuga yardım edebilirler
allah korusun hepimizin başına bi kaza gelebilir ama acıtasyonu tavana vurdurmaya da gerek yok yani!!

walla ihitaycı varsa acun buna yardım kampayası düzenlesyedi boşuna miileti strese sokmasaydı ona oy atanlarla da baya bi para toplanırdı

kesinlikle en başından beri hak etmedi
değil 1. olmayı finale çıkmayı hak edecek bi yeteneğe sahip değil

OH BEE.. torpillisiniz yarışması değilmiş çok şükür.. çok çok sevindim gerçekten. bilalin 2. olması bile haksızlık ama sonuçta bilal-uğur ikilisi kazandı ya yeter.. bu yetenek, zeka, dans, emek boşa harcanmamış oldu. güle güle harcasınlar parayı. son kuruşuna kadar hakettiler bence.. dans okulu filan açarlarsa oğlumu göndericem.. oğlum da öğrensin popping :))

yani bilal göregen öle gelmiş boş sandalyeye oturmuş mendil sermiş önünne oy dileniyo diceksiniz yakında .....yane bilal göregenin yetenegi yoktuda son 2 gelebilmiş sonra halkın kafasına tak etmiş bu adam sömürüyo biz ötekilerine verelim yok öyle bişiy arkadaşlar göz var nizam var kimin yetenegi yok adam bişiy söylüyosun anında allayıp pullayıp darbukaya vuruyor.en önemliside azmi hayata küsmemesi gözleri görmüyo die değil yeteginden dolayı halk verdiyse verdi.kimi sevmeyebilir yetenek olarak görmeyebilir ama bu adam son 2 gelmişse durup düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…