Çocuklar teselli etmek için yanlarına gittiler ama onları da tersledi.
Sonra da arkasını dönünce Tanem koşup geldi herhalde.
O kadar tecrübeli Acun bile kalakaldı ekranın karşısında, Bilali de alkışlıyoruz falan diye geçiştirdi.
Allah insana "Benlik" vermesin....
Çocuklar teselli etmek için yanlarına gittiler ama onları da tersledi.
Sonra da arkasını dönünce Tanem koşup geldi herhalde.
O kadar tecrübeli Acun bile kalakaldı ekranın karşısında, Bilali de alkışlıyoruz falan diye geçiştirdi.
Allah insana "Benlik" vermesin....
seneye de varmış bende katılcam
işe 15 dk kala uyanıpta 7 dkda hazırlanıp 1 dk kala işte olma yeteneği!! (arada bi olmuyo hep bunu yapıyorum ben=)
zamsız zamsız üç kuruşa sabırtaşı gibi çalışma yeteneği
ama şu ana kadar keşfettiğim en büyük yeteneğim dilimi böyle ağzımın içinde kıvırabilmemsempatiksalakcinni
evet bilalden yetenekliyim dübidübi yapmaktan daha ilginç değilmisempatiksalakcinni
:roflol::roflol:senin yetenekle benimkini birleştirsek
popping dans çalışmalarım var 80li yılların diskosu ile poppingi harmalayıp
katılırsak olay yaratırız :1closedeyes:
Bilal & Uğur cok tatlılar ya helede bilal mimikler fln.
Kesinlikle hakettiler. Kızlar Bilal burada anadolu ögrt lisesinde okuyo sadece bu kadarını diciiimsimdi cok kızlar kosuyodur pesinden cok tatlı yaa
Göregene gelince ben o adamı ilk 5 e degil finale degil yarı finale bile yakıstırmıyodum. allahım nasıl sinir oldum ilk 2 ye girince. adam resmen acıtasyon yapıyo. ortada yetenek olsa neyse dicem darbuka calıyo sarkı söylüyo bu mu yani türkiyenin yeteneklisi. aday bile olamaz o.sonda gercekten cok bozuldu ben cok güldüm ama ya. annesi ilk defa böyle ortam görüyomşda flnda filanda bla bla.. 1. olduklarında cook sevindim ya hakkettiler kesinlikle. kaydirigubbakcemile2
2. sezonu hemen haftaya mı başlayacak ??
bilal i tanıyor musun??
hemen anadolu öğretmen liselerini sıraya dizip bakmaya başlıyorum :)
bir insanın yüzü bu kadar mı şeker olur ALLAH ım o hareketler gülümsemeler ....süper yaaa süperrrr...
ahah bak aklıma geldi bende gülşen bubikoğlunun dansını yapabiliyorum, hani nazlana nazlana bi dansı varya hani eller hafif yumruk göğüs hizasında sağa sola sallana sallana küçük omuz hareketleri ehehehuah=) nasıl unuttum ben yanağa da bi ben=))
80's poppingi olur bu nihah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?