Yetenek sizsiniz SHOW TV

zaten bu zerrini neden geçirdiklerini anlamamıştım ben ilkin:hulya:

ya şu grup atlantik 3 repçi çocuk, ortadaki kızmıydı oğlanmı anlamadım vallabilmiyorumkismile

valla yarışma boyunca benim favorim olan kimse yok yarı finaldekaydirigubbakcemile3
bende bi bozukluk var dimekaklinialirimsmile

valla ben en çok şu bahçeşehirden katılan 2 çocuk vardı onalrı beyenmişim dans etmişlerdi:hulya:

valla ben en çok şu bahçeşehirden katılan 2 çocuk vardı onalrı beyenmişim dans etmişlerdi:hulya:

çoğu 12 arasına girmedi birsürü seçildi görmedim sonraki finaldemi olacaklar
o çocukları bende beğendim zemuszemus
ben oyumu bilale gönderecimmmmmmmmm

sewdiğim kız bana abi deyinceeee sositosositosositosositosositosositosositososito

kızlar ben anlıyamdım dün akşam pek izliyemedim yarı final sadece bu 12 kişi arasındamı yani bakıyorum çok da iyiler vardı nereye gtti onlar yaa gecen hafta çıkan cimnastikçi daha öncekilerden vardı bisiirü iyiler onlar elendimi yanibilmiyorumkismile

Aaaaaaaaaaa o havada yüryen sporcu çocuk da dün elenmiş,ama ben finale kaldı sanıyodum yaa,nasıl oldu ki ben de anlamadım bu işi...

Aaaaaaaaaaa o havada yüryen sporcu çocuk da dün elenmiş,ama ben finale kaldı sanıyodum yaa,nasıl oldu ki ben de anlamadım bu işi...

o yarı finale giremedi. dün akşam şimdiye kadar seçilenler arasından 12 tanesini seçip gerisini elediler.yani o çocuk elenmiş oldumafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…