Yetenek sizsiniz SHOW TV

ben dün sadece bunlar mı kaldı diye şaşırmıştım
6 tane yarı final olcakmış
bu 1. si yani ilk 2 haftanın yarışmacıları sadece
rep m
müzik hic sevmem ama şu cocuklar cok hoşuma gidiyo
ecenin sesi muhteşem o iki kız var ya beraber söyleyen ece tek başına onların 2 si eder bence

arkadaşlar yanlışınız var
şimdiye kadr seçilenler 12 kişi değil
12*6=72 kişi
6 hafta boyunca 12 kişi yarışacak aralarından 1. olan direk finale kalacak
2. ve 3. arasındanda finale gidecek olanı juri seeçecek
ayrıyeten beğendiğiniz yarışmacıyı cocacolayla hayatın tadı reklamları giriyorya
ordan oylayarak koruma altına alabilirsiniz
juriler yarı finalde eleme yaparken koruma altındaki yarışmacıyı eleyemiyor
o direk yarıfinale çıkmış oluyor
umarım anlatabilmişimdir
ayrıntılı bilgiyide acunun sitesinden elde edebilirsiniz
kendisi devamli söylüyor zatenboshayallersmile

Bilal denen yeteneksiz herif nasıl 1. seçilir ya bu kadarda olmaz kör diye seçildi resmen diğer bütün yarışmacılara haksızlık oldu.Engelli olmasının dışında hiç bir yeteneği yoktu oy atarken düşünseler biraz ya böyle giderse 500.000 tl Bilal alacak haketmediği halde sinir oldum

bencede diğerlerine haksızlık oldu, ilk etabı bile geçmemesi lazımdı, tr nin yeteneği budur diyebileceğimiz bi yetenek değil yani, sadece engelli olduğu için kazandı bencede
popstardada böyle olmuştu hatırlarsan engelli bi çocuk güzel söylemediği halde finale kalmıştı
halk oylamalarında genelde böyle oluyor, hakeden değil, engelli olan yada ekonomik durumu kötü olan yada acıklı bi geçmişi olana oy veriliyor nedense
gerçek yeteneklerinde hakkı yemiş oluyor tabii
:hulya:

valla ben bilalle oy bile verdim kızlar lütfenn çocuk ne güzel çalıyor acayip güzel sesler çıkarıyor o kadar insanı tek başına coşturuyor eurovizyon değil bu bence harikaydı artı çocuk kendiyle çok barışık kimsenin sevgisine ihtiyacı yok bence

Bu senin düşüncen tabiki saygı duymak zorundayız ama bence haketmedi finale kalmayı sesler çıkarıyosa ondan daha iyi taklitciler vardı yarı finale bile geçemeyen.Mesela 14 yaşında singapurda 2. olan kız En sonda break dansla ateş gösterisi yapan Burç Bilal'den yeteneksiz miydide onlar seçilemedi hiç adil bi oylama olmadı.Ayrıca burası yetenek yarışması yardım kampanyası değildi ameliyat olacağını söyledi oyları topladı duygu sömürüsüyle

yeteneksizsiniz bugun yeni bolummu kizlar canli falan yazmiyor nasil bu oylama hic anlamadim
dogrusu kafam karisti

yeteneksizsiniz bugun yeni bolummu kizlar canli falan yazmiyor nasil bu oylama hic anlamadim
dogrusu kafam karisti

canlı yazdı bütün akşam canım ya, hatta bugun hülya avşar bacağını kırdığı için yerine beyaz gelmiş, canlıydı yani

hmm iyi bari daha devam ediyor canim avrupa yayininda trdede oylemi bilmiyorum ama canli falan demiyor yayinda sanki kopukluk oluyor benim aklima baska geldi

valla ben tv yi kapatmıştım bi kaç saat önce, şimdi açtım bitmiş program 2. finalist kim oldu acaba yabilmiyorumkismile

canım dans eden bir çocuk vardıya berkay o oldu. ama ilk seçilen görme engelli olan haketmedi, çünkü bir yeteneği yoktu anlamadm neden elenmedi zaten şu bizim halkımızda çok duygusal davranyor!!! bu adam birincide olur allah korusun, tam bir yeteneksiz hiçbir özelliği yokki olsa tamam ama ses bile yok darbukaya vurup duruyor bana göre diğerlerine yazık oldu özelliklede barmen çocuğa benim favorim bahçeşehirden katılan iki arkadaş vardı onlar henüz çıkmadılar ama ben onlardan ümitliyim

Son düzenleme:
Bencede görme engelli finalist hiç haketmedi çünkü bir özelliği yokki bizim halkımız acıtasyonu çok seviyor ondan seçildi büyük bir ihtimalle ona gelene kadar ne yetenekler vardı yazık oldu

Bencede görme engelli finalist hiç haketmedi çünkü bir özelliği yokki bizim halkımız acıtasyonu çok seviyor ondan seçildi büyük bir ihtimalle ona gelene kadar ne yetenekler vardı yazık oldu

bende katılıyorum. çok tatlı bi çocuk ama o kadar yetenekli değilki!
ağzı iyi laf yapıyo diye kazandı resmenyasakkelime

kızlar bilal i zaten şahin özer bulmuş o nu 2 yıl önce tv 7 de canlı izlemiştim ben yardım kampanyasına felan ihtiyacı yok en kötü ihtimal o bir kaset yapar milyon satar

şahin özerin bulması neyi değiştirirki gerçekten star olduğuna inansa, şahin özer bu işin üstüne düşerdi kendide para kazanacak sonuçta bu işten, düşmediğine göre
ayrıca bilalin albümü hayatta milyon falan satmaz, olsa olsa reklam promosyonla falan taş çatır çatır çatlasa on bin
valla diğerlerine çok haksızlık oldu
ben izlerken bilalin finalist olduğunu duyunca hemen zapladım zaten böyle saçmalık olmaz diye, halkın neden oy verdiği belli işte, popstardaki serkül olayı gibi
5 hafta daha finalist seçceklermiş kızlar, bence onca insanın arasından bunlar mı diye düşünmüştüm
inşallah gerçekten hak eden kazanır

bana biraz sacma geldi oylama sistemi ben tam anlamadim canli miydi canli olmasi gerekirdi sürekli msj atmayin biz söyleyince 20 dk atilack dedik birden hemen sonuca gecildi ama nedense gelen smslerden sadece 1 kisi kaldi digerini onlar secti cok sacma geldi sonucta bu smslerle 1.ve 2. belirlenebilridi simdi oraya 3 kisi cikar birini sms le sec digerlerinide kendi görüsüne kalsin yani bastan asagi sacma geldi..ayrica bilal e gelene kadr gercekten cok güzel gösteri yapanlar oldu ama iste bilal e birazcik insanlar üzüldü barmen cocugun sovu iyidi sonra ilizyonist vardi sanirim oda güzeldi gercekten bilalden daha güzel sarki söyleyende oldu daha güzel show yapanda ama sonucu hic begenmedim

ay şu bilal gcığına eminim bütün yarışmacılar uyuz olmuştur adamın ne sesi ne fiziği nede başka bişeyi var engelliler yarışması olsaydı tamam ama bu adamda hiçbişey yok:umursamaz:

bilali sonuna kadar destekliyorum fizik mi güzellik yarışmasın damıyız hanımlar ne olur yapmayın bilal pek çok kişiye ibret olsun nasıl harika bir çocuk ya bayılıyorummmmmmmm

valla canım aynı fikirde olmak zorunda değiliz tabii ki farklı fikirler olcak, normal olanıda farklı fikir olması değil mi
benim görüşümde ondan daha iyi şarkı söyleyenler ondan daha iyi ses çıkaranlar vardı
kimsede güzellik yarışması demedi, bilalde çirkin bi insan değil, kimsede çirkin demedi, bunu nerden çıkardın anlamadımbilmiyorumkismile
kimsede sana neden destekliyosun demedi, senin fikrinde o, kime ne ki
ama bu tr nin yeteneğini bulmak için bi yarışmaysa bilal best of falan değil yani bence, benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…