Yetenek sizsiniz SHOW TV

bende break dans yapan grup varya ondaki uzun saçlı çocuğa hastaydım
Yarışmaya katıldıklarında sandalyeyle dönmüştü saçlarını toplamıştı..ama elendiler dün
O grubun ve çocuğun ismini hatırlayan var mı:kedi:

ben de bilali duyunca çok şaşırdım:1shok:.kesin elenir gözüyle bakıyordum çünkü
bence yarışmada daha iyileri vardı yazık oldu:umursamaz:

o sihirbaz doruğa barmenci ali ye ve ateş show yapan burç a çok çok üzüldüm
onların hakkıydıı bncee

Son düzenleme:
evt bnmde o çocuğa gözüm aşina
bnde diorum nerden die
olabilir benimle dans edermisinden

ben ece ata' nın sesine bayılmıştım kesinlikle hakediyodu ama finale kalanları beğenmedim. onlardan daha iyileri de vardı. ve nedense bana bilal fazlasıyla itici geliyo.

bencede sonuç fiyaskoydu...gerçekten yetenekli olanlara üzüldüm hakları yendi bende...demekki insanlar yeteneğe falan bakmıyor...

valla bence bunların hiç biri türkiyenin yeteneği olamaz ama bi çck vardı kendi icat ettiği bi alette akrobatik hareketler yapıodu sporcuydu hatta düşer gbi bi numara yapıp şovlaştrmıştı sora devam etmişti adını hatrlamıorm bu blmde yoktu o gerçekte yetenekli o birinci olmalı

yok canım daha 5 hafta böyle 2 finalist seçcekler, en son final olcak, umarım final halk oylaması artı uzman oylamasıyla olur, yoksa ya engelli biri ya fakirliğine oynayan biri ya da başka türlü duygu sömürüsü yapan biri kazanır:hulya:

Son düzenleme:
o sihirbaz doruğa barmenci ali ye ve ateş show yapan burç a çok çok üzüldüm
onların hakkıydıı bncee

kesinlikle haklısın, yarışma yarışma olmaktan çıktı yetenek yarışmasıydı güya bilalin ne yeteneği var anlamadım birinci olursa şaşırmam acun finale çıkarırken tartışmayalım bile demişti torpil büyük yerden izlemeye değmez artık.

bakalım bugün hangi yeteneksizler finale çıkcak:roflol::roflol:

uğur&bilal ikisilisi finalist olmazsa ben bu yarışmayı bi daha izlemicemşakkıdı

finalistler kimler kızlar ben kaçırdım ya, çok uzatıyolar sıkılıyo insan:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…