Mini giydigimizde sokakta yürüyemiyoruz.kirmizi ruj sursek bir suru sifatla yargilabiyoruz ki bunu yapanlarin bir kismida kadin..ne seksiliginden bahsediliyor ...seksiligimizi disiligimizi disa vurmak istesek başta kadinlar ayaga kalkiyor...Hahaha Zerrin burada sana sonuna kadar katılıyorum. Kompleksleri ve cehaletleri izin vermez.
çok haklısın ama çalıştığım zamanlarda evlilik konusunda yine canım sıkılıyordu. dünyanın işinini 3 kuruşa yapmak artık ağırıma gidiyor. kendimde o gücü ve enerjiyi hissetmiyorum. ama artık aileme yük olduğum için bir işe girmem gerek. artık doğum günümde bana hediye bile almıyorlar. yemeğimi ve yatağımı veriyorlar 3-5 kuruş da harçlık o kadar. hayatta amacım yok gibi
elbette öyle ben de önüme çıkan adamla evlenecek değilim ama doğru adam karşıma çıkmıyor ki.
çok fazla kısmetim çıkmadı. 2-3 kişiyi de ben istemedim. ama şuan çok pişmanım. 10 yaş üstü erkeğe bile razıyım. yeter ki kendi bir dünyam olsun.
ama türk erkekleri kabullenemiyorlar böyle seyleri.. ya bir gün karsima gelir sünnetsiz biriyle beraber olmak nasildi diye sorarsa.. oha deme, olmayacak diye birsey yok..
insanin yuregi yaniyorken hicbirseyi yapmacik olamiyor cnm Amin insallah Rabbim herkezin yuregine ferahlik versin ve iyi insanlarla karsilastirsinAy canim ne kadar icten dua etmisin ya kiyamam ben sana cok tatlisinnn
Allah hepimizin yaninda olsun insallah hayirli insanlarla karsilastirsin aminn
Bu kadar romantik oldugunu bilmiyordum sevgili cherry :). En azindan ise yarar bir kadinin arkasindan gitseydi bu kadar uzulmezdin sanirim . Ilginc insanlar var gercekten.
Yegenimde balik burcu bi cadi cok duygusal cokVallahi cok romatik bir cherry im :) Evet balik burcuyum. :)
Hic aglayip sizlama...Hayatini yaşa sende....vakti zamanında bende benden byasca büyük iddiasiz kultursuz okumsmus bir kadin icin terk edildim....layigi oymus uzulme..bazilari iddiali kadinlari istemez tasiyamaz cunku...
Cherrycim valla ben vermem. Istemez zaten o da oyle bi tesebbuste bulunmaz heralde. Zor isler
Bole konusunca kiskaniyolar diyordurlar ama ilgisi yok..Demek ki onlara layiktilar layiklarini buldular...benden daha güzel genc egitimli kariyerli birinle olsaydi catlardim ortadan ...Yok be sekerim, boylesi daha iyi, en azindan pehhhh ben daha suyum buyum diyebiliyorsun :) Normal, duzgun bir kadinla olaydi o zaman diyecek soz bulamazdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?