- Konu Sahibi zuladakiadres
-
Kızlar çok mutsuzum sinirlerim harap oldu artık ne olur yardım edin çok mutsuzum ne evlilikten ne hayatımdan kısacası hiçbirşeyden memnun değilim ölsem tek kalsam huzura erecekmişim gibi geliyor artık iki gün mutlu olsam üçüncü gün tartışma tatsızlık yıldım artık 30 yaşındayım ama 60 gibi hissediyorum bittim eridim tükendim ben
İphone
en azından iki günü mutlusun, bir başkası da olsa böyle olacak. evlilik dediğimiz olay bu zaten. ayrılmanızı gerektirecek esaslı bi sebep yoksa eşinize sıkı sarıln derim. bunu babasız büyümüş ve 2 ayda evliliği en iğrenç şekillerde harcanmış bir bayan olarak söylüyorum..
Haklısınız ama insan dayanamıyo bi yerden sonra eşimle iyiyken birden kötü oluyoruz şu an ailesinin evindeyiz başlı başına bi etken de bu bişeylere sinir oluyosunuz susuyosun duymuyosun ama üstüne gelmeye devam ediliyo ve sen bu durumu konuşmaya kalkıyosun suçlu çıktığın gibi kötü olan sen oluyosun
İphone
kızlar çok mutsuzum sinirlerim harap oldu artık ne olur yardım edin çok mutsuzum ne evlilikten ne hayatımdan kısacası hiçbirşeyden memnun değilim ölsem tek kalsam huzura erecekmişim gibi geliyor artık iki gün mutlu olsam üçüncü gün tartışma tatsızlık yıldım artık 30 yaşındayım ama 60 gibi hissediyorum bittim eridim tükendim ben
iphone