Yeter artık herşey bitsin

zuladakiadres

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
11
0
6
Bilecik
Kızlar çok mutsuzum sinirlerim harap oldu artık ne olur yardım edin çok mutsuzum ne evlilikten ne hayatımdan kısacası hiçbirşeyden memnun değilim ölsem tek kalsam huzura erecekmişim gibi geliyor artık iki gün mutlu olsam üçüncü gün tartışma tatsızlık yıldım artık 30 yaşındayım ama 60 gibi hissediyorum bittim eridim tükendim ben

İphone

Sorun ne :44: Eşin mi aileler mi maddi durum mu nedir ? :26: :44:

en azından iki günü mutlusun, bir başkası da olsa böyle olacak. evlilik dediğimiz olay bu zaten. ayrılmanızı gerektirecek esaslı bi sebep yoksa eşinize sıkı sarıln derim. bunu babasız büyümüş ve 2 ayda evliliği en iğrenç şekillerde harcanmış bir bayan olarak söylüyorum..

Haklısınız ama insan dayanamıyo bi yerden sonra eşimle iyiyken birden kötü oluyoruz şu an ailesinin evindeyiz başlı başına bi etken de bu bişeylere sinir oluyosunuz susuyosun duymuyosun ama üstüne gelmeye devam ediliyo ve sen bu durumu konuşmaya kalkıyosun suçlu çıktığın gibi kötü olan sen oluyosun

İphone

Sorun ne sizce? Net sorunu belirtmemiş konu sahibi ne anladınız da bu yorumu yaptınız merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anlıyorum böyle durumlarda erkek sahip çıkmıyorsa daha da zor oluyor. ama bu şekilde yaşayıp da zamanla ipleri eline almayı öğrenen bayanlar var. nasıl yapıyorlar bilmiyorum da yapıyorlar :)

Allah yardımcınız olsun..

Zaten evlilik 2 kişiyle kalmıyor ancak sevgiliyken hayat laylaylom
evlendikten sonra erkek kısmı benim ailem demeye başlıyor
eğer inatlaşırsan kavga başlıyor,
hepsi köprüyü geçene kadar iyihuylu,sonra maskeler çıkartılıyor

tam olarak sorun nedir anlayamadım ama eşinizle evliliğiniz hayal kırıklığı olmuş besbelli.bu kadar ölmeyi düşünecek kadar karamsarlaştıysanız arkanıza bile bakmayın daha yaşınız çok genç....benim fikrim bu.allah yardımcınız olsun.

evlilik evet cogu seyi gormezden gelmek demek ama hayatı da br kere yasıyorz.eger mutsuz olacaksan neden surduresın kı.ne mecburiyetın var.seviyorsan katlanırsın ama karsı atarftan da aynı sevgyi almak cok onemli.yoksa gecen zamanına ve mutsuz oldugun gunlere bakıp keske dersin.

Eşimle şakalaşırken bile araya giriliyo ne oluyo ne bitiyo ne diyosun diye bozulduğum da gayri ihtiyarı suratımdan belli oluyo onlarla daha çok muhattap olmamak için ya uyuyorum ya bilgisayar başında vakit geçiriyorum aramızın bozulması bir yana bir afra bir tafra kv böyle olacaksa bi daha gelmeyin ben zaten oğlumu merak ediyorum sen umrumda değilsin kp dışardan gelmiş oluyo meraba diyorum cevap yok sanki yokum çok sıkıldım bunaldım bu saçma tavırlardan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…