- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Eyvah bizim tam kapıyı açınca ayna çıkıyor karşımızaEstfmesela şöyle söliyim hani hemen girdiniz ya eve direkt ayna size bakmasın girer girmez, bunu da evin bereketi için söylerler:)
Bizim elektrik gitti geldi 2 gun sonra farkettim ki buzdolabi calismiyor. Karti yanmis meger. Usta cagirdim verdim 500u. Sonra bi rahatlama geldiSifonu iç mekanizması ve taharet musluğu bozuldu canım mecbur usta çağıracağız
Digiturk bir anda yayın kesildi teknik servis çağırdık ona sadece 35 TL verdik anteninde bir sıkıntı varmış adamda diyor normalde bu tur arızayla çok karsilasmayiz demişti yani olmucak şeyler oluyor biranda ona da 120 TL verdik
Benim dolabımda lale deseni var içinde aynalar var hatta tamda baş ucuna denk geliyor çiçeği o bi sorun teşkil etmez galiba küçük çünkü :)
Bazen oluyor böyle aksilikler sabırlı olmak gerekHayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.
Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık
Canim aynalar araciligiyla pozitif enerjiyi de katlayabilecegimiz aktivite vs. biliyor musun?
Yansıtıyor işte küçük ama ben hep soluma yatarım tam aynayla yüz yüze geliyorum canım evet herseyin bir sebebi var bence bu hayattaYani aslında bu tarz sembolik mesajları şurdan anlayabilirsiniz, eğer sık sık aynı şeyler tekrarlanıyorsa daha çok sorun var demektir, bizim evde öyleydi mesela normalin üstünde, ama arada sırada olan ufak tefek şeyler için o kadar takmaya gerek yok:) baş ucunda olmasında sorun yok, başucunu yansıtmasın yeter
Yansıtıyor işte küçük ama ben hep soluma yatarım tam aynayla yüz yüze geliyorum canım evet herseyin bir sebebi var bence bu hayattaYani aslında bu tarz sembolik mesajları şurdan anlayabilirsiniz, eğer sık sık aynı şeyler tekrarlanıyorsa daha çok sorun var demektir, bizim evde öyleydi mesela normalin üstünde, ama arada sırada olan ufak tefek şeyler için o kadar takmaya gerek yok:) baş ucunda olmasında sorun yok, başucunu yansıtmasın yeter
Begendim bu fikri sagol canim.Mesela güzel bi manzaranız varsa pencerenizden görünen, ne biliim hoş bi bahçe vs olur, bu manzarayı yansıtacak şekilde karşı duvara bi ayna asabilirseniz iyi olur:)
Ciddimisin canım nasıl oldu o ya bizim arabanın kırılsa hemde 3 defa eşim sinir krizi geçirirdi valla bak 3 ay önce eşim camiye gitmiş arabayı parketmis yol ana yol ama 4 şeritli akıyor orada tut bitane araba gel bizim arabaya çarp yani komple çöktü ve çizildi şaka gibi 2 gün sonra da evin önünde arabanın farı kırıldıBazen oluyor böyle aksilikler sabırlı olmak gerek
Bir ayda üç kez arabamın ön camı kırıldı bu en ufağı hepsini anlatsam korkarsın
Yansıtıyor işte küçük ama ben hep soluma yatarım tam aynayla yüz yüze geliyorum canım evet herseyin bir sebebi var bence bu hayatta
İlkinde biri silecekleri kaldırmış dalgınlığıma geldi kapıları açmak için basınca onlarda pat diye kapandı ikiye ayrıldıCiddimisin canım nasıl oldu o ya bizim arabanın kırılsa hemde 3 defa eşim sinir krizi geçirirdi valla bak 3 ay önce eşim camiye gitmiş arabayı parketmis yol ana yol ama 4 şeritli akıyor orada tut bitane araba gel bizim arabaya çarp yani komple çöktü ve çizildi şaka gibi 2 gün sonra da evin önünde arabanın farı kırıldı
Enerjin saglam demekki olumluya yonlendirmeyi dene bol bol felak nas A.Kursi Fatiha duzelir birsey kalmazAnladım canım normalde hep şu başıma geliyor mesela içine doğar ya insanın elimde bir saklama kabi diyorum düşmese iyidir ama kapağı sıkı kapalı eminim o an kapaktan kurtuldu yere düştü paramparça oldu şok oldum ya
Aaaa evet hatta bana biri demişti evi silerken toz alırken hatta wc banyo yıkarken suyun içine az miktar sirke koymanın iyi geleceğini söylemişti evimde sirke yok ben alayım yarın farkeder mi canım elma yada üzüm sirkesiO kadar küçük ayna sorun olmaz bence:) Önceden ben pek inanmazdım böyle şeylere ama ne zamanki dikkat ettim aynı şeyler oluyor ve birşeyler yolunda gitmiyor o zaman anladım doğrusu..Bu konularda çok araştırmalar yaptım artık belli rutinler oluşturdum, 1yıldır çok daha iyi hissediyorum. Evimden sirkeyi eksik etmiyorum banyodan çıkarken de az bir miktar kafamdan aşağı döküyorum durulamadan çıkıyorum, ada çayı evin baş tacı, nerde toprak görsem basıyorum, gün içinde geçtiğiniz yerlerdeki ağaçlara bile 1dk sarılsanız yeter..
İlkinde biri silecekleri kaldırmış dalgınlığıma geldi kapıları açmak için basınca onlarda pat diye kapandı ikiye ayrıldı
İkincisinde önümde giden araç taş fırlattı bildiğin cam delindi eve gidene kadarda çatlaklar dağıldı
Üçüncüsünü hiçç anlamadım bi baktım camda çatlak var anında büyüyor zaten lanet olasıca
800 800 gitti yani
Bahtsızmıyım yıldızım mı düşük nazarmı var bilemedim
Bazen oluyor böyle aksilikler sabırlı olmak gerek
Bir ayda üç kez arabamın ön camı kırıldı bu en ufağı hepsini anlatsam korkarsın
Bu annemin totemi gibi birşey :)Aaaa evet hatta bana biri demişti evi silerken toz alırken hatta wc banyo yıkarken suyun içine az miktar sirke koymanın iyi geleceğini söylemişti evimde sirke yok ben alayım yarın farkeder mi canım elma yada üzüm sirkesi
Sonuncusu olalı daha bir hafta olduMesela bu çok net bir sembolik mesajdır, özellikle ön camın kırılıyor olması.. O dönem neler oldu hayatınızda düşünün bir, ön cam görüş açısını ifade eder, neyi görmekten kaçıyordum o dönem diye sormak iyi olurdu
Ben de tam diyecektim geldi mi üst üste gelir.Birşeyler eskir , birşeyler yenilenir . .
Bizde öyle sürekli birşeyler tamir edilir ,
Birşeyler kırılır , yenilenir . .
Bazen herşey üst üste gelir. .
Aslında canım çok doğru noktaya degindin şöyle söyleyeyim bizden önce ki kiracılar oturduğumuz daireyi almak istemiş ev sahibi vermeyince eve hasar verip çıkmış şimdi düşünüyorum acaba beddua mı etti o kadın çünkü biz bu eve ilk taşındık evlendiğimiz gelin geldim yani ve 1 haftalik evliyken eşimle çok şiddetli kavga ettik durduk yere hemde sadece tuz yüzünden o kadının kötü enerjisi mi sindi acaba yaEnerjin saglam demekki olumluya yonlendirmeyi dene bol bol felak nas A.Kursi Fatiha duzelir birsey kalmaz
Ya bazi kisiler karsi cikacak ama ben yerin esyaninda kaderi gibi birseyi oldugunu dusunuyorum tam anlatamadim ama mesela bizim burada kiralik bir isyeri var yillardir tadilat tamirat ama her giren batiyor bir kisi tutunamadi yilin 6 ayi bos ust komsum her gun tadilat hergun tamirat apartmanla papaz 10 yildir ayni hic bitmez 5kiraci degisti kirigi dokugu bitmez karsi binamizda bir daire var kim gelse kavga gurultu huzursuz aileler yazin can
Acikken falan duyuyoruz mesela degismiyor kisiler degisiyor ama olay ve karsilasilanlar hep ayni
Dusunun ne zaman fazlalasti yeni eve tasinincami arabayi yenileyincemi iyi gelmeyen neyse imkan dahilindeyse degisin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?