Yeter artık ya :(

Bizim elektrik gitti geldi 2 gun sonra farkettim ki buzdolabi calismiyor. Karti yanmis meger. Usta cagirdim verdim 500u. Sonra bi rahatlama geldi

Olabilir boyle seyler. Bazen ustuste gelir can sikar. Yapacak birsey yooook.

Benim dolabımda lale deseni var içinde aynalar var hatta tamda baş ucuna denk geliyor çiçeği o bi sorun teşkil etmez galiba küçük çünkü :)

Yani aslında bu tarz sembolik mesajları şurdan anlayabilirsiniz, eğer sık sık aynı şeyler tekrarlanıyorsa daha çok sorun var demektir, bizim evde öyleydi mesela normalin üstünde, ama arada sırada olan ufak tefek şeyler için o kadar takmaya gerek yok:) baş ucunda olmasında sorun yok, başucunu yansıtmasın yeter

Bazen oluyor böyle aksilikler sabırlı olmak gerek
Bir ayda üç kez arabamın ön camı kırıldı bu en ufağı hepsini anlatsam korkarsın

Canim aynalar araciligiyla pozitif enerjiyi de katlayabilecegimiz aktivite vs. biliyor musun?

Mesela güzel bi manzaranız varsa pencerenizden görünen, ne biliim hoş bi bahçe vs olur, bu manzarayı yansıtacak şekilde karşı duvara bi ayna asabilirseniz iyi olur:)

Yansıtıyor işte küçük ama ben hep soluma yatarım tam aynayla yüz yüze geliyorum canım evet herseyin bir sebebi var bence bu hayatta

Yansıtıyor işte küçük ama ben hep soluma yatarım tam aynayla yüz yüze geliyorum canım evet herseyin bir sebebi var bence bu hayatta

Ciddimisin canım nasıl oldu o ya bizim arabanın kırılsa hemde 3 defa eşim sinir krizi geçirirdi valla bak 3 ay önce eşim camiye gitmiş arabayı parketmis yol ana yol ama 4 şeritli akıyor orada tut bitane araba gel bizim arabaya çarp yani komple çöktü ve çizildi şaka gibi 2 gün sonra da evin önünde arabanın farı kırıldı

O kadar küçük ayna sorun olmaz bence:) Önceden ben pek inanmazdım böyle şeylere ama ne zamanki dikkat ettim aynı şeyler oluyor ve birşeyler yolunda gitmiyor o zaman anladım doğrusu..Bu konularda çok araştırmalar yaptım artık belli rutinler oluşturdum, 1yıldır çok daha iyi hissediyorum. Evimden sirkeyi eksik etmiyorum banyodan çıkarken de az bir miktar kafamdan aşağı döküyorum durulamadan çıkıyorum, ada çayı evin baş tacı, nerde toprak görsem basıyorum, gün içinde geçtiğiniz yerlerdeki ağaçlara bile 1dk sarılsanız yeter..

Birşeyler eskir , birşeyler yenilenir . .
Bizde öyle sürekli birşeyler tamir edilir ,
Birşeyler kırılır , yenilenir . .
Bazen herşey üst üste gelir. .

İlkinde biri silecekleri kaldırmış dalgınlığıma geldi kapıları açmak için basınca onlarda pat diye kapandı ikiye ayrıldı
İkincisinde önümde giden araç taş fırlattı bildiğin cam delindi eve gidene kadarda çatlaklar dağıldı
Üçüncüsünü hiçç anlamadım bi baktım camda çatlak var anında büyüyor zaten lanet olasıca

800 800 gitti yani

Bahtsızmıyım yıldızım mı düşük nazarmı var bilemedim

Enerjin saglam demekki olumluya yonlendirmeyi dene bol bol felak nas A.Kursi Fatiha duzelir birsey kalmaz
Ya bazi kisiler karsi cikacak ama ben yerin esyaninda kaderi gibi birseyi oldugunu dusunuyorum tam anlatamadim ama mesela bizim burada kiralik bir isyeri var yillardir tadilat tamirat ama her giren batiyor bir kisi tutunamadi yilin 6 ayi bos ust komsum her gun tadilat hergun tamirat apartmanla papaz 10 yildir ayni hic bitmez 5kiraci degisti kirigi dokugu bitmez karsi binamizda bir daire var kim gelse kavga gurultu huzursuz aileler yazin can
Acikken falan duyuyoruz mesela degismiyor kisiler degisiyor ama olay ve karsilasilanlar hep ayni
Dusunun ne zaman fazlalasti yeni eve tasinincami arabayi yenileyincemi iyi gelmeyen neyse imkan dahilindeyse degisin derim

Aaaa evet hatta bana biri demişti evi silerken toz alırken hatta wc banyo yıkarken suyun içine az miktar sirke koymanın iyi geleceğini söylemişti evimde sirke yok ben alayım yarın farkeder mi canım elma yada üzüm sirkesi

Tas mi geldi geçmiş olsun vallahi önce ki sene arabaya gelen taş yüzünden hamile bi kadın hayatını kaybetti verilmiş sadakan varmış gerçekten olabilir nazar da herşey olabilir gerçekten geçmiş olsun canım

Mesela bu çok net bir sembolik mesajdır, özellikle ön camın kırılıyor olması.. O dönem neler oldu hayatınızda düşünün bir, ön cam görüş açısını ifade eder, neyi görmekten kaçıyordum o dönem diye sormak iyi olurdu

Bu annemin totemi gibi birşey :)
Banada vermişti 5/6 litre evde kendi elma sirkesi yapıyor
Netten bak yap sende istersen
O alıyormuş kötü enerjiyi

Sonuncusu olalı daha bir hafta oldu
Hemen düşünmeye başlıyorum

Aslında canım çok doğru noktaya degindin şöyle söyleyeyim bizden önce ki kiracılar oturduğumuz daireyi almak istemiş ev sahibi vermeyince eve hasar verip çıkmış şimdi düşünüyorum acaba beddua mı etti o kadın çünkü biz bu eve ilk taşındık evlendiğimiz gelin geldim yani ve 1 haftalik evliyken eşimle çok şiddetli kavga ettik durduk yere hemde sadece tuz yüzünden o kadının kötü enerjisi mi sindi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…