Yeter artık

bizimde aynı sorunlar
o ailemle ne kadar konuşuyorsa,bende onunkiyle o kadar konuşmaya çalışıyorum
muhabbetler sıkıyor bazen,konuşulcak şey bulunmuyor,eee daha daha anlat,hergün hergünde bu olunca sıkıyor baya.
bazen konuşucam diyor,sende gel diyor,selam söyle diyorum,üstelemiyor
bende bizimkilerle gel konuş demiyorum :gitme:
keşke hiç böyle olmasa

Bende oyle yapicam konusmucam dedim..Yok konusacakmisim yemezmis lafa bak!!Sen nasil birisin dedim ya..Bana saygin olsa ailemede olurdu dedim..Kaldi ki benim ailem sana hep iyi oldular kotu bile olsalar sen kucuksun saygili olmalisin dedim..Ben senin ailene oylemiyim dedim saygida kusur etmem..Olcan tabi diyor!!!Bencil ya bencil...
Kalbi kirilan benim soylediklerine pisman olandan ben olacakmisim
Hep annem farkediyor bizim kavgalarimizi cunku beyefendi yok yanimda bende suratima herseyi yansitiyorum istemesem de!!Annemi gorunce o ekrandan geliyo kokusu sarilip bagirarak aglamak istiyorum..Ama kadin uzakta uzulmesin diye dudaklarimi issiriyorum

hersey karsılıklıdır eger sen benım aıleme bu sekıldede yaparasan bende bu sekılde senın aılene yaparım de. ve bu tavrını senın aılenede aksettırırı herseyı karıstırırım ısın ıcınden cıkmazsın de. acıyorum sımdı gelıyormusun gelmıyormusun de. gelmıyorum derse aılenle gorus daha sonra ver bılgıayarı elıne gıt sende obur odada konus de. uzerıne falan yurursede sakın korkma, yanlıs bısey yaparsan telafısı asla olmaz de dur karsısında ..... sıkar bırazzzzz erkeklık taslamasına ızın verme ,horozlanmasın

Canım Allah yardımcın olsun diğer açtığın konuyu görünce çok üzüldüm meğerse ne zamandır dertliymişsin. Daha yeni evli sayılırsınız düzelir diyeceğim ama eşinin bu seni sindirme isteğine karşı çıkman gerek ki daha da tepene binmesin. Usturubuyla anlat, anlamazsa surat yap üzüldüğünü ve sabrının taştığını belli et ama devamlı ağlayarak kendini ona güçsüz hissettirerek değil. Ailenin senin arkanda olduğunu ima et. Senin için burdayım gurbetteyim de, ben böyle istediğim için de ve fikrinin değişmemesi için sana saygılı davranması gerektiğini güzellikle anlat canım. ınşallah akıllanır ve hatasını anlar canım.

ayyy yemin ediyorum şu erkek milletıne harbi bazen kıl oluyorum...
yahu bızde anne kuzusuyuz..
bizimde annelerımız mutlu olmak ıster saygı görmek ister
bi iyiyim anne sen nasılsın demek bu kadar mı zor ya hayret bişiler..
bıktırıyo bazen bu erkekler beni..
ne sanıyolar mantar mıyız yerdn mı bittik..
evlenene kadar gözlerının içine bakarlar annecim babacım yağlaması çekerler evlendıkten sonra pehhh hak getıre...
uyuzlar ya uyuz genetık değil bu neslin karakteristlik özelliği maraza çıkartma kendını bı halt sanma..
kolay gelsın canım
siz genede kendı çizginizi bozmayın..
o o sevıyeye ındı dıye sızde ınmeyın...

herşey karşılıklı o nasıl davranıyorsa sende öyle yap kendinide üzme gurbettesin stres insanı hasta eder çünkü.

Geçmiş olsun diyerek başlayım canım. Benzer şeyleri bende yaşadım, üstelik benim eşimin ailesini bana karşı sagısızlığı da vardı. Biriktirmeden konuş, şikayetlerni, rahatsızlıklarını anlat. Hep sustum. Eşim klasik gelin kaynana ortamıda kalmasın diye ama benim onun ailesine yaptıklarımı o benim aileme yapmadı. Benim ailee her gidişimizde misafir gibi davrandı, bense onun ailesine her gidişimizde hizmetçi gibi kullanıldım. Eşime rahatsız olduğum, kırıldığım şeyleri söylediğimde nedense hep ben yanlış anlamış oldum. yıl boyunca o kadar yanlış anladım ki şimdi boşanalı 20 gün oluyor ve eski eşim sen haklı imişsin annemler herşeyi bilerek sana eziyet olsun diye yapmış, lütfen tekrar evlenelim diye yalvarıyor. Ama şöyle bir sorun var ben hiç bir zaman haklı olmak istemedim ki sadece mulu olmak istedim... Eşinin değiştiğine yada pişman olduğuna pek inanmadım, daha çok köprüden geçene kadar ayıya dayı demek gibi geldi bana. Dikatli ol, sen herşyden önemlisin unutma....

Sen benim annemle konuşmak zorunda değilsen ben de senin ailenle konuşmak zorunda değilim de resti çek...
Zira öyle yapmadığın zaman eziyorlar insanı...
Ben böyle yapıyorum. Herşey karşılıklıdır...

Yok tavrini koy. ailesine karsi umursamaz davran. Belki o zaman anlar hatasini. Ben esime hep sunu diyorum "Aileme nasil davranirsan aynisini kendi ailene iade ederim" Saygisizlik yapmam ama onun koydugu mesafenin aynisini koyarim.

Kızlar bütün erkekler böyle.kabullenelim artık.sizde kocanızın sizin kadar ilgi alakadar olmasını beklemeyin.erkekleriin yapısı bu.bayan kadar düşünceli ve deyaycı olamıyolar malesef.eşiniz sohbet etmezdide selam verirdi hatır sorardı başka odaya giderdi yada işine bakardı.bana kalırsa normal olanı bu.sohbet etmesini beklemeyin.erkekler böyle...büyütmeyin çünkü bu size yada ailenize kasıtlı bişi değil.emin olun öyle bişe olsa zaten hissedersiniz..dediğim gibi yapı meselesi...

Back
X