ahh yaa çok uzuldum canım yanı ne desem bılemıyorum uniye git desem oda yok ailen senınle gelmiş babana anlatsan durumu yada kardeşin abın falan yokmu
Sen kendini koruyamıyormusun ki. Neden izin veriyorsun sana vurmasına. Kocaman bir kızsın sen artık.
Niye onlarıda götürdün senle birlikte. Gidip bir yurtta filan kalsaydın keşke.
tek cocuk musunuz?
yani annenin korumacaligi bu yüzden mi?
hadi seninle geldiler ama hic rahat bir hayatin yok,bende ailemin yanindayim ama ben istediigm giib davranabiliyorum
yani ailen cevreye mi güvenmiyor..
birde yasin 22 dayak hic olmuyor yaa üzüldüm
ne yaşıyorsam anlatmak istiyorum,ancak böyle rahat edeceğim.annem artık sabrımı taşırmak üzere..22 yaşına geldim üniversite öğrencisiyim ve artık dayanamıyorum ya.kendi sorunları yüzünden bana vurmasına,sürekli bana bağırıp moralimi bozmasına dayanamıyorum artık.yere bir bardak su dökülsün bütün gün onu başıma kakmasına dayanamıyorum.kollarımı morartmasına dayanamıyorum..ne yapsam batıyor.hastasın diyorum,doktora gidelim diyorum ben deli değilim diyor.Sanki ona deli diyoruz biz..artık gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum,benimde psikolojim bozuluyor,sinirden ağlamaktan yoruldum artık.okullar tatil olduğunda zehir ediyor tatili bana ..ben ne yapacağım böyle arkadaşlar ya..keşke gelmeselerdi benimle üniversiteyi kazandığımda..ne yaşıyorlarsa bana yansıtıyorlar ya..tek başıma daha mutlu olabilirdim belki..
seni okadar iyi anlıyorum ki annem babam sorunları babannem sorunları bu üçünün arasında okadar yoruldumki aille diyosun
ama işte huzur olmayıncada olmuyo şu evden okul açılana akdar gidiyim diye iş arıyorum yok bulamıyorum okadar bunaldımki bi iş bulsam özgürleşicem resmen psikolojim dahada bozulmayacak sanada tavsiyem bu
yönde evlenmek için aşilenden kurtulmak için evlenme bnece iş bul ayrıl o evden daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?