- 1 Ocak 2016
- 8
- 8
- 16
- Konu Sahibi Babygirl123
-
hicmi utanmiyolar pislikler yaAynennnn ben de yolda dolmus vs beklerken veya karsidan karsiya gecmek icin beklerken korna basiyo kocaman adamlar iyce kafasini cikararak utanmadan bakiyolar bide icimden oyle bi kufur ediyrm ki yakinda direk suratlarina edicm...
O mahallede bir tane düzgün insan yok mu ? hepsi mi hanzo
Bu ülkede kadın olmak zaten zor öyle mahallelerde bu zorluğu onla çarpmak gerekir
Bazı semtlerde maalesef böyle tipler çok, benim büyüdüğüm çevrede böyleydi, anneni babanı tanımaları da fark etmezdi, ki hepte 35 -70 yaş arası adamlar yapardı böyle şeyleri. Hangi birinin kafasını gözünü kıracaksın ki, mecbur sen çekip gitmeyi tercih ediyorsun.
Aynen öyle, ben çok çektim zamanında, kızım aynı ortamda genç kız olsun istemedim, o adamlara da sorsan mübarekler saflık ve dürüstlük abidesidir, bir delikanlı tavırları vardır ki bilmeyen inanır ama işte evde başka dışarda başka böyleleri.Bu ülkede kadın olmak zaten zor öyle mahallelerde bu zorluğu onla çarpmak gerekirutanmaz reziller
Valla en iyisini yapmışsın ablam öyleleri tükenmek bilmez dünyanın çivisi çıktı ahlaksız ş....sizler dürüstüm diye dolaşıyor orta da allah yüzlerine gözlerine bulaştırsınAynen öyle, ben çok çektim zamanında, kızım aynı ortamda genç kız olsun istemedim, o adamlara da sorsan mübarekler saflık ve dürüstlük abidesidir, bir delikanlı tavırları vardır ki bilmeyen inanır ama işte evde başka dışarda başka böyleleri.
Çevrede o kadar hödük varken bence ne yapsan faydası yok. Ne yüzük ne başka şey engellemiyo malesef ben 24 yaşındayım evliyim yanımda eşim varken bile markette yolda böyle insanlara rastlıyosun. En iyisi sokakta elde sopayla dolaşmak.Kızlar ne zamandır konularınızı takip ediyorum.Dertlesebilecegim suan kimsem yok sizden yorumlarınızı bekliyor ve direk konuya giriyorum.
Kizlar 20 yasindayim ama 30 35 yas uzeri hödüklerin laf atmalarina benimle arkadas olurmusun diye teklif sunmalarindan biktim. Bazilarina cevap vermiyorum israr edenlere bagiriyor kufr ediorum artk biktim boyle buyuk insanlarin utanmadan rahatlikla zorlar gbi teklifte bulunmalarindan.Sinirden tam derdimi anlatamadysam kusura bkmayin. Sizinden boyle basiniza geliyormu geliyorsa siz nasil davraniyorsunuz yardm edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?