Dünyanın cehennemi Adanaorası neresi ya?
Ya diğer şehirlere gidince gördüğüm şey insanların en azından insanca yaşaması için güzellikler var Hiçbişeyim eksik değil Ama burada olmak ruhumu öyle bi sıkıyor ki Delirecek oluyorum bazen sebepsiz Psikiloğa gitmeyi düşünüyorum artık Ben dayanamıcamyaşadığınız şeye mecbur değilsiniz
ekmeğinizi başka yerdede kazanabilirsiniz.
benim bu sıra en cok düşündüğüm şey
istanbulda oturuyorum hatta şuanda havalimanının oralardayım ve gördüğüm tek şey
insanların sadece yogun oluşu
bir bakın kimse sakin sakin yürümüyor hepimizin acelesi var!
Bu kadar iğrenç bir yer yalnızca adana olabilir çünkü di miTahmin etmiştim Adanali olduğunu. ..
Bu kadar iğrenç bir yer yalnızca adana olabilir çünkü di mi
Sabiha Gökçen'in oradayım ben gayet sakinim, beni, görmedin galibayaşadığınız şeye mecbur değilsiniz
ekmeğinizi başka yerdede kazanabilirsiniz.
benim bu sıra en cok düşündüğüm şey
istanbulda oturuyorum hatta şuanda havalimanının oralardayım ve gördüğüm tek şey
insanların sadece yogun oluşu
bir bakın kimse sakin sakin yürümüyor hepimizin acelesi var!
ben atatürkün oradayım yavrumSabiha Gökçen'in oradayım ben gayet sakinim, beni, görmedin galiba
Oyyy memleketimBen küçük bir sehirdeyim.
Bazen çok eksiği olduğu için rahatsız olsamda seviyorum bu şehri.
En uzak yer yürüyerek 2 saat :)
Büyük şehirlerde imkân çok ama oralarda yaşamak zor gelir bana sanırım burada büyüdüğüm için.
Belki tatil yapsaniz biraz rahatlarsiniz.
O yüzden sakiniz o zaman henüz insan yok fazlaben atatürkün oradayım yavrum
sen gitmişssin istanbulun sonuna ya
Sık tatil yapıyorum Türkiye nin gezmediğim şehri çok azdır Ama beynimi kemiren şu rahatsızlık var yaa Oralarda da rahat bırakmıyor beni En son daha dün bursa da çarşıda gezerken çaresizce bi banka oturup insanları izleyip ağladım Eve gitmek istemiyorum o şehre dönmek istemiyorum diye ağladım resmen ya Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum burada yaşadığım içinBen küçük bir sehirdeyim.
Bazen çok eksiği olduğu için rahatsız olsamda seviyorum bu şehri.
En uzak yer yürüyerek 2 saat :)
Büyük şehirlerde imkân çok ama oralarda yaşamak zor gelir bana sanırım burada büyüdüğüm için.
Belki tatil yapsaniz biraz rahatlarsiniz.
Erasmus kazandım kendi isteğimle gitmedim Ama farabi iyi bi fikir olabiliraman gelmeyelim bari o taraflara :) sen de farabi ye falan başvur kurtul
Mersin mi Adana kadar pislik bi şehir hangisi var deseler mersin derim ne farkı var ki Ayrıca mersin de okuyorum sayılır zatenHaftasonlari mersine gidin 1 saat bile surmuyor, inanin istanbulda bir semtten digerine gitmek daha zor, deniz havasi iyi gelir en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?