Yeter katlanamıyorum artık :(

Ben büyük yerde de yaşadım küçük yerde de...
Fakat bence yaşanan şehrin şehir olmasını sağlayan yaşam şartları dışında insanları...Memleketimin insanları iyi güzel hoş fakat o kadar cahil ve yobazlar ki insanı kendi memleketinden bile soğutuyorlar
soğutuyorlar.Sanki kafeste gibiydim,Allahtan üniversite bahanesiyle kaçtım bende...
Tek diyebileceğim şey sabredin,böyle durumlarda sabretmekten başka bir şey işe yaramıyor

yaşadığınız şeye mecbur değilsiniz
ekmeğinizi başka yerdede kazanabilirsiniz.
benim bu sıra en cok düşündüğüm şey
istanbulda oturuyorum hatta şuanda havalimanının oralardayım ve gördüğüm tek şey
insanların sadece yogun oluşu
bir bakın kimse sakin sakin yürümüyor hepimizin acelesi var!

Ya diğer şehirlere gidince gördüğüm şey insanların en azından insanca yaşaması için güzellikler var Hiçbişeyim eksik değil Ama burada olmak ruhumu öyle bi sıkıyor ki Delirecek oluyorum bazen sebepsiz Psikiloğa gitmeyi düşünüyorum artık Ben dayanamıcam

Ben küçük bir sehirdeyim.
Bazen çok eksiği olduğu için rahatsız olsamda seviyorum bu şehri.
En uzak yer yürüyerek 2 saat :)
Büyük şehirlerde imkân çok ama oralarda yaşamak zor gelir bana sanırım burada büyüdüğüm için.
Belki tatil yapsaniz biraz rahatlarsiniz.

Sabiha Gökçen'in oradayım ben gayet sakinim, beni, görmedin galiba

Oyyy memleketim

valla bursayı bende cok sevıyorum
hatta bu forumdan bır arkadasım orada oturuyor
onlara gıtmıstık
balkona kahvaltı hazırlamıstı gordugum tek manzara tarlalar ıdı
şok olmuştum
oradan donunce benı daha otogarda fenalık basmıstı

Sık tatil yapıyorum Türkiye nin gezmediğim şehri çok azdır Ama beynimi kemiren şu rahatsızlık var yaa Oralarda da rahat bırakmıyor beni En son daha dün bursa da çarşıda gezerken çaresizce bi banka oturup insanları izleyip ağladım Eve gitmek istemiyorum o şehre dönmek istemiyorum diye ağladım resmen ya Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum burada yaşadığım için

Haftasonlari mersine gidin 1 saat bile surmuyor, inanin istanbulda bir semtten digerine gitmek daha zor, deniz havasi iyi gelir en azindan.
Mersin mi Adana kadar pislik bi şehir hangisi var deseler mersin derim ne farkı var ki Ayrıca mersin de okuyorum sayılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…