Yeter katlanamıyorum artık :(

Ankara sandım ben de. :) aynı durumu ben de burada yaşıyorum bir Antalyalı olarak. Okul bitse de gitsem..

Adana diyeceğinizi tahmin ettim bende adanalıyım o kadar sehir gezdim büyük küçük hiçbiride adana gibi değil iznimiz nasıl bitiyor anlamıyorum bile ben çok seviyorum icinde sevdiklerimde olunca daha bi güzel özlüyorum menderesde bici yemeyi üşüye üşüye sahlep içmeyi

Adanamı?
istanbula geldiniz mi hiç?

Bende Balıkesir'e geldiğimde aynı şeyleri düşünmüştüm ama şimdi de hiç gitmek istemiyorum burdan...çıkıp gezebileceğiniz yerler veya arkadaşlarınız yok mu?

Büyük bir sehilde degilim kucuk bir sehirin merkezi bi ilcesinde yasiyorum
Oyle aman aman olmasa bile guzel bir yer tayin isteyecek bir memur olsam belki hemen tercih edebilecegim bir yer ama bende burada boguluyorum

Kizlarin okumasi ayip diye akrabaliri icin okuyamadim calismak istedin calisamadim yolda nirmal bi erkek arkadasinizla karsilasip bi kac adim beraber yuruseniz o resmi olarak artik sizin sevgilinizdir yani insanlarin gozunde
Rahat yasayamassiniz akrabalariniz ne diyecek diye hayatinizi idame ettirmek zorunda kalirsiniz listeyi saymaya kalksam forumu isgal edicem belkide
Yani velhasılı kelam neden bulundugun yerde yasamak istemedigini anlayabiliyorum imkanim olsa hozum kapali terk ederdim bu sehiri benim imkanim yok insallah siz o imkani bulursunuz ne diyeyim
Not: bu arada giddecegimiz yerinde gidecegimiz yerdekilerinde bizi mutlu edecegi belli degil hayat bi riziko sanirim icinde bulundugumuz sartlari kabullenmemiz gerekiyor sanki belki daha mutlu oluruz yada belki sadece ben oyle dusunuyorumdur

Adanamı?
istanbula geldiniz mi hiç?
Geldimm İstanbula hayranım bi de kayseri ye Ne mutlu ki bana Nereli olduğunu bilmeden tanıştığım adam sevgilim kayserili ve istanbulda yaşıyor çıkmıştı Evliliği bu yüzden dört gözle bekliyorum

Dünyanın cehennemi Adana
Bende yaklaşık aynı 2.5 saatlik mesafedeydim Adana'ya.
Adana'nın gözünü seveyim ben...Fakat kişiden kişiye değişir insanın düşünceleri.
Erasmus,farabiymiş kaçmak için her türlü imkanınızı kullanın.

Erasmus kazandım kendi isteğimle gitmedim Ama farabi iyi bi fikir olabilir
Bende yazin adanada bir gece kaldim dayanamadim nem sicak offff kactim hemen simdi adiyamanin bir ilcesindeyim yaptigim tek sey BIM A101 gezmek

Geldimm İstanbula hayranım bi de kayseri ye Ne mutlu ki bana Nereli olduğunu bilmeden tanıştığım adam sevgilim kayserili ve istanbulda yaşıyor çıkmıştı Evliliği bu yüzden dört gözle bekliyorum
bizde buradan kurtulmaya bakıyoruz

Ben burada mutlu değilim ve burada yaşamayı kabullenmeyi hayata yenilmek gibi görüyorum Asla kabullenmicem Gerekirse iki sene daha bu bazen nefes alamadığımı hissettiğim anları yaşayavcağım ama ne pahasına olursa olsun burdan gidicem

Kucucuk yasam stand art in in az oldugu yerde yasasaniz anlarimda szi ...

Mersin mi Adana kadar pislik bi şehir hangisi var deseler mersin derim ne farkı var ki Ayrıca mersin de okuyorum sayılır zaten

Bence bursaya tasinsaniz 1 yil sonra oradan da nefret edersiniz, mesajlarinizdan genel olarak boyle bir izlenime kapildim, sanki mutsuz olmak icin firsat kolluyorsunuz, ben yaniliyor olabilirim, ama adana mersin oyle nefret edilesi pislik sehirler degiller. Etrafinizdaki seylerin biraz da guzel taraflarini gormeye calisin nacizane tavsiyem.

Benim iki sene daha burdan kurtulamayacağım çok aşikar Sizden bu konuda yardım istemedim zaten Ama diyorum ki bu duygu artık dayanılmaz halde Hayat zehir oldu bana Nasıl kurtulurum bi histen nasıl sabrederim buraya Psikoloğa gitmeli miyim Hatta dün tutamadım kendimi sevgilime Seni beklemek olmasaydı okulu bırakmayı göze alıp başkasıyla evlenip gidecektim burdan dedim bozuldu biraz Yanlış anladı aslında Benim tek derdim burdan kurtulmak Yatay geçiş yapayım dedim not ortalamamı riske atmak istemedim Ama çok da arada kaldım Dün gece içimden Bırak not ortalamasını okul hayatımın biteceğini bilsem defolup gidicem dedim ama gitsem naparım hiç bilmiyorum

Bu şehrin güzel bi yanı yok Ben böyle bin türlü insan tarafından istilaya uğramışçasına kültürü yozlaşmış ,tarihi değerlerin izlerinin bile bulunmadığı , insanların maneviyattan uzak, asabi, görgüsüz, pis olduğu, şehir kültürünün gerçek anlamında yaşanmadığı, çirkin görüntülü, sıcak pis bi şehirde yaşamak istemiyorum Nefes almak istiyorum nefes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…