Yeter katlanamıyorum artık :(

Ben de adanada yaşıyorum ve aşığım şehrime.tamam kaç gündür toz be sıcak var ama ne laneti ya.lanet demeye ne halkın var senin.okurken;acaba hangi şehirde yaşıyor ki bu kadar iğrençmiş diye merak ettim.adana görünce şok oldum.bu kadar hakaret ediyorsan buraya srn zaten burda yaşamaya layık değilsin.ben heryeri gördüm.büyük şehirde üniversite okudum.dil eğitimine canadaya gittim kaldım bayaa.ama adanam gibisi YOK

Mersin mi Adana kadar pislik bi şehir hangisi var deseler mersin derim ne farkı var ki Ayrıca mersin de okuyorum sayılır zaten
Sen ne saygısız bir insansın.pislik sensin madem.yeter artık.haftasonları metsine gidiyoruz cennet gibi koyları var.sen yaşamayı bilmiyorsun.üslupsuz insan.

Ayy gerçekten senin yazılarını okurken fenalık geçirdim.sinirden kudurdummm.daha fazlasını okuyamayacağım.srn hakla yaşayanlar görgüsüz dersin.düpedüz terbiyesizlik yapıyorsun.asıl görgüsüz ve dediklerinin hepsi sensin bence.sevmeyebilirsin nedir bu hakaretler!!!içinde yaşayanlara da hakaret ediyorsun.mutlu olamazsın sen asla.bursaya gideceğine önce psikoloğa git.

Bela mısın kızım Yürü git yaa Ahahahah Adana ya aşık bi insandan da bu beklenir Sanane sevmek zorunda mıyım
Şu üslubuna bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.sevmeyebilirsin ama hakaret etmeye hakkın yok.belamısın kızım lafını da burdan forum yöneticisine şikayet ediyorum.böyle seviyesiz üyelerle sohbet etmek istemiyoruzzz

Ben adana ya mersine dedim sen bana pislik dedin Hadi bakalım kim terbiyesizmiş kim kimi şikayet ediyor
Sen ne saygısız bir insansın.pislik sensin madem.yeter artık.haftasonları metsine gidiyoruz cennet gibi koyları var.sen yaşamayı bilmiyorsun.üslupsuz insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…