- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Çevresi geniş gorumcelerim çok halaları çok ortada kalmaz dedesi ebesi var. Millet kaynanan yaslandi herseyiyle sen ilgilenirsin artık kaynanan bu yaştan sonra zorlanir diyorlar. Gerektiği yerde tabiki ilgilenirim ama mecbur gibi hissetmek ustumde büyük bir yük varmış gibi oluyorBakacak olan siz değilsiniz. Teyze hala amca dayi varken yenge bakmaz..
Ha kimsesiz kalan yetime bakmak da çok sevaptır. Ama kimseyi buna mecbur tutamayız.
Benim de icim açıyor canım. Dün ölüsünü defnettik çocuk bütün ağıtları duydu ve hiç bir şey yok gibi davranıyor millet gittikten sonra bana annemi çok özledim diye ağlıyordu. Içim acıyor elimden gelen şefkati gosterrim ama üstüme alarak bütün sorumluluklarini kaldiramamÇok üzülüyorum çocukların annesiz kaldığı olaylarda....hani babasizlik da zordur ama anne gene bir şekilde yuvayı toparlayan ,bir arada tutan oluyor...anneye birşey olunca çocuklar oradan oraya savruluyor
Kimsesiz olsa bakarım neden bakmayim ama Candan cigerden halası teyzesi babası varken ben sorumlulugunu tasiyamamAnnesi ölenlere öksüz deniyor. Ög eski Türkçe'de anne demek. Ögsüz yani annesiz. Konuya gelecek olursak sizin bakmanız gerekmez diye düşünüyorum yenge olarak. Bilemedim...
Haklısınız... Eşiniz tek erkek evlat mı? Belki o yüzden öyle demişlerdir.Kimsesiz olsa bakarım neden bakmayim ama Candan cigerden halası teyzesi babası varken ben sorumlulugunu tasiyamam
Ök meme demekAnnesi ölenlere öksüz deniyor. Ög eski Türkçe'de anne demek. Ögsüz yani annesiz. Konuya gelecek olursak sizin bakmanız gerekmez diye düşünüyorum yenge olarak. Bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?