- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Benim de icim açıyor canım. Dün ölüsünü defnettik çocuk bütün ağıtları duydu ve hiç bir şey yok gibi davranıyor millet gittikten sonra bana annemi çok özledim diye ağlıyordu. Içim acıyor elimden gelen şefkati gosterrim ama üstüme alarak bütün sorumluluklarini kaldiramam
Hayır maalesef anne demek. Bizzat Türk dili hocamdan duymuştum.Ök meme demek
Allah Allah sanki ben de bir hocamdan böyle duydum diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir tabi makalelere baktım da Anne diye geçiyor dediğin gibi bazılarında göbek bağı gibi de geçiyorHayır maalesef anne demek. Bizzat Türk dili hocamdan duymuştum.
Evet canım tek oglan 4 görümcem daha varHaklısınız... Eşiniz tek erkek evlat mı? Belki o yüzden öyle demişlerdir.
Benim başıma kalsa anne şefkati kadar ilgi gosteremesemde bakarım tabi ama etrafinda yakın derece bakabileck kişiler var ne yer ne içer torunlarini yegenlerini daha iyi düşünürler bu lafı konusanlar cenaze evine gelen insanlarSizin başınıza kalsa nolucak ki? Bu dünya için bir erkek evlat, öteki taraf için bi sürü sevap kazanacaksınız
Evet bende 2 -3 aylik bir durum diye düşündüm..yazıklar olsun cenaze evinde bunlari konusup fesatlananlara..Allah rahmet eylesin. Ama yuh demek istiyorum,daha dün defnetmissiniz kimin bakacağına hadi karar verilmis diyelim iki arada bir derede de. Bu gelip senin başına kaldı diyenler hangi ara diyorlar bunu. Cenaze evinde diyorlar demek ki. Niyetleri ne? İnsan böyle şeyi mi düşünür orada... Dedim herhalde olay iki ay önce falan oldu. Yani sizin için de düşünecek bir şey yok daha ortada. Kimse daha kim bakmalı diye düşünmemiştir ya da konuşmamistir.
Misafirleri elstiriyoruz ama sizde de ayni zihniyet var sizde benim basima kalsa bakarim diyorsunuz. Lutfen sizde bakmayin bence babasi yok mu o dusunmustur. Allah hic bir evladi annesiz birakmasin. Annesiz kalanlara da akli basinda allahdan korkan icinde imani olan es dost akrabalar nasip etsin. Benim bir gorumcem yok ama kardeslerimden birinin coxugu allah esirgesin ortada kalsa kimseye emanet edemezdim galiba onu. Benden baska herkes eksik bakar diye dusunurdum. Cok uzuldum o yavruya.Benim başıma kalsa anne şefkati kadar ilgi gosteremesemde bakarım tabi ama etrafinda yakın derece bakabileck kişiler var ne yer ne içer torunlarini yegenlerini daha iyi düşünürler bu lafı konusanlar cenaze evine gelen insanlar
umarim cocuk bunlari duymuyordur
ne aci bir sey annen ölmüş küçücuksun ve herkes senden bir yuk olarak bahsediyor
Ök meme demek
öff kuzum ya neler hissetti kim bilir aksam aksam yuregimi yaktiniz yaCocugun yanında bahsetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?