- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Evet eski Türkçede anne demekAllah Allah sanki ben de bir hocamdan böyle duydum diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir tabi makalelere baktım da Anne diye geçiyor dediğin gibi bazılarında göbek bağı gibi de geçiyor
Daha dün ölmüş , siz çocuğa bakma derdine,hatta basima kalmasa bari derdine düşmüşsunuz, insaf ya, cok üzüldüm yavruya,inş size muhtaç kalmaz, Allah kimseyi anasiz birakmasinHanimlar görümcem vefat etti 1 tane oğlu var 6 yaşında kendisi bı çok seviyorum elimden geldiği kadar şefkat gosteriyorum anne sevgisini veremem ama bı ihtiyaç durumunda ilgileniyorum. Şimdi bu çocuğa kayinvalidem bakicak 4 halası 4 teyzesi daha var. Eve geçmiş olsuna gelen bayanlar çocuk senin başına kaldı sen bakarsın kaynanan ilgilenemez diyorlar. Bende elimizden geldiğimz kadar yardımcı olurum dedim . Bakan olmasa inanın bakarım ama etrafında bakabilecgi yakın derece akrabaları varken benm bakmam gerekiyormu birde onun sorumluluğu. Kadınlar senin üstüne kaldı diyince kendimi mecbur gibi hissediyorum . Yardımcı tabiki oluyorum ama senin üstüne kaldı diye yüklenmeleri mecburmusum gibi hissetmeye basladm
Benim başıma kalsa anne şefkati kadar ilgi gosteremesemde bakarım tabi ama etrafinda yakın derece bakabileck kişiler var ne yer ne içer torunlarini yegenlerini daha iyi düşünürler bu lafı konusanlar cenaze evine gelen insanlar
Abiniz de orda di mi?Abimin eşi iki sene önce vefat etti şuan 5 yaşında ikiz kız yeğenlerim var, annemlerle beraber kalıyorlar ama bende sürekli bir aradayim onlarla, nasil zor o yavrucaklar için bu durum birde bu durumdan dedikodu malzemesi çıkarmaya çalışan akbabalar var..
Siz size düşen birsey varsa yaparsınız umarım, ama size gelene kadar ilgilenecek yakınları var anladığım kadarıyla, bahtı güzel olur inşallah yavrunun
Elbette abimde onlarla, cok da güzel ilgileniyor kızlarıylaAbiniz de orda di mi?
Konu sahibi, siz bakmayın zaten çocuğa. Ortada fol yok yumurta yok, 2 densizin lafiyla daha annesinin bedeni sogumadan bu çocuk bana kalacak diye endişelenmissiniz.
Maşallah, Rabbim mükafatını versin. İnşallah hep güzel günler görsünler bundan sonra.Elbette abimde onlarla, cok da güzel ilgileniyor kızlarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?