Yetisemiyorum artik!!

Bende ayni dertten muzdaribim birde huysuz bir bebek ile bel agirisida eslik ediyor bu duruma ne yapicaz bilmiyorum

haklısınız ama ev iş çocuk eş dörtgeninde boğuluyorum bazen ve esim titiz yardımcı da olur elinden geldiğince ama hem titiz hem dağınık oldğu için çok yoruyor beni..

Ben yetişiyorum ekstra kendime ayıracak bol vaktim oluyor ve dışardaki aktivitelerime bile vaktim oluyor ama çocuğum olmadığı için tavsiyelerim bir işe yaramaz bence.

Yetişmeye çalışmıyorum. Olduğu kadarı bana yetiyor.
Haftaiçi çalışıyorum akşamları yemek, çocuğa ilgi bana yetiyor. Mutfağı bazen ben bazen eşim toplar. Yemekten hemen sonra toplarız çünkü sonra girişmek zor geliyor.

Varsa makineye çamaşır atarım uykum geldiyse kurutmadan çıkmasını bile beklemeden yatar sabah katlarım..

Cumartesi pazar evdeyim. Oğlumla kalkar kahvaltı yaparız. Biraz oyun, ardından oyuncakları toplarız, süpürge açarım, hava güzelse dışarı çıkarız..
Eğer bir yere gideceksem veya üşeniyorsam süpürge de açmam pazar gününe bırakırım.
Canım istemezse yemek de yapmam. Vaktimin çoğu oğlumun.

Hiç de iş iş diye kendimi telef edemem. Canımdan kıymetli değil.
Neden her şeyi tam oldurmaya çalışayım ki? Haftaiçi duşa girecek mecalim bile olmuyor bazen sızıp kalıyorum oğlumla birlikte..

Esinizden yardim isteyin. Mutlaka yardim eder.
Ben temizlik yaptigimda ondan yardim isterim sık-sık. Ben ev supurduyumde o siler ve ya tam tersi. O cocuga bakar ben uyurum ve ya yemek yapmaya halim yok sen yap derim, ya yapar ya da siparis eder.

haklısınız ama ev iş çocuk eş dörtgeninde boğuluyorum bazen ve esim titiz yardımcı da olur elinden geldiğince ama hem titiz hem dağınık oldğu için çok yoruyor beni..
Olur mu canım
Hem ev dağıtacak hem titiz olacak senden temiz ev bekleyecek
Dedikleri gibi öyle bir dünya yok

Bir an kalbime iniyordu. Izindeyim ise gitmiyorum 3 aylik bebekle daha sacimi 1 senenin ustune yeni kestirip boyatabildim bugun. Arkadaslar hak getire zaten. Koca desen aboow 3 aydir benden cok o lohusa sendromunda :) sex desen isin yarisinda uyanan bir bebek Yazdiklarinin yalan oldugunu okuyunca soyle bir rahatlama geldi

Allah kulunu sevindirmek isterse, once esegini kaybettirip sonra geri buldururmus

Ben de aynı durumdayım. 1 yaşında bebeğim var eşim yoğun çalışıyor , yardımı dokunmuyor.

Çocuğun bakımı yemek temizlik çamaşır bulaşık derken bi bakıyorum tüm gün hiç oturamamışım bile.

Yaptığıma değse gam yemicem yapıyorum ertesi gün yine aynı :) çıldırmaya az kaldı

İsyan modundayım bu aralar.

Benim 1 yaşında kızım var. Mutfağa girdiğinde kırıp döküyor. Kızamıyorsun da çünkü hep ayni. Bir de ikinciye hamileyim ve çalışıyorum hafta içi 5 gün. Valla zor. Kendimi yorgun hissedince bırakıyorum. Sağlığımdan önemli değil. Bırakın gitsin. Tabi öyle olunca da birikiyor ama en azından daha enerjik olduğum zaman hepsini halletmiş oluyorum. Gerçekten arada bir yardım almak lazım. Kimse yetişemiyor

Küçük çocuğu olan arkadaşlar evlerinin hep temiz ve düzenli olmayacağını,her şeye yetişemeyeceklerini kabul edip rahatlasalar keşke.
Hepimiz geçtik o dönemlerden.
Bizde düzen tıkır tıkır işliyor çünkü küçük çocuğumuz büyüdü,kalabalık değiliz,üç kişiyiz.
Eşimle tüm sorumluluk ortak,işleri paylaşıyoruz artı ikimiz de düzen-temizlik kumkumasıyız.
Artı her hafta düzenli yardımcımız geliyor.
Size tavsiyem kendinizi yıpratmayın,
enerjinizin çoğunu çocuğunuza verin.

8 sayfa yorum okudum nasil rahatladim anlatamam 1.5 yaşında Oglum var 2 haftadır cok hasta. Bu hafta bana da bulasti ayakta duramıyorum. Ev rezalet. Bir de dun emri vaki esimin ailesi gelmek istediler, kabul etmedim.
2 haftadır çocuğu bir kere soran yok, bir de misafirlige gelip yemek çay bekleyecekler. Ayakta duramıyorum zaten, ev almis basini gidiyor. Onlar icin bir de temizlik yemek zahmetine giremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…