- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
haklısınız ama ev iş çocuk eş dörtgeninde boğuluyorum bazen ve esim titiz yardımcı da olur elinden geldiğince ama hem titiz hem dağınık oldğu için çok yoruyor beni..şahsen hafta içi, süpürge wc banyo lavabo yıkama ekstra işleri yapmıyorum.
Bütün gün çocuk da dahil evde değiliz ve kullanmıyoruz.
Çay kahve kek veya çocukla oynama vs.
Cuma akşamından başlıyorum. Haftasonu zaten esktra dışarı işleri çıkıyor.
Bir şekilde ilerliyoruz.
Bence çocuğunuzla vakit geçirin, bu yaşlara bir daha gelmeyecek ve çabuk büyüyorlar
Bilmem yasayanlara sormaliokumak bu kadar keyif veriyorsa, yaşamak nasıl acaba
Hayal kalacagi icin guzel sanirim:) cunkuHayali bile güzeldi ama hayal işte
Olur mu canımhaklısınız ama ev iş çocuk eş dörtgeninde boğuluyorum bazen ve esim titiz yardımcı da olur elinden geldiğince ama hem titiz hem dağınık oldğu için çok yoruyor beni..
Haşlayıp buzluğa kaldırmak için hazırladım hani kabukları ayrılır ya nohutun ondan soydum ben pek kabuklu yemiyorum soyunca daha güzel oluyor bence tadıNohut mu soydunuz, nasıl yani, neden? Kusura bakmayın anlamadım.
Bir an kalbime iniyordu. Izindeyim ise gitmiyorum 3 aylik bebekle daha sacimi 1 senenin ustune yeni kestirip boyatabildim bugun. Arkadaslar hak getire zaten. Koca desen aboow 3 aydir benden cok o lohusa sendromunda :) sex desen isin yarisinda uyanan bir bebekBen yetiyorumEv hep duzenli tatlisi tuzlusu hep ikramim hazirdir cat kapi gelecekler icin..her gun 3 cesit yemek yaparim corba ana yemek tatli.. camasir gunlerim vardir herseyim duzenlidir evim hic dagilmaz.. cocuklarimla 7-24 ilgilenirim cok uslu akilli cocuklarim var beni uzmezler hic..her gun 2 saat spor salonuna giderim cocuklar uyuyunca.. yogurdumu kendim mayalarim baklavami kendim acarim @Nevreste sagolsun.. hmm haricinde aksamlari evden bir kac saat calisiyorum.. haftada 1 gun sinirsiz butcem vardir ve cilginlar gibi alisveris yaparim. Geceleri cocuklari babalarina birakip arkadaslarla gecelere akariz..
esimle aramiz super.. haftada 7 gun sex yapariz tavsiye ederim enerjik tutuyor.. ha buarada cok dincim bebek gibiyim tas gibiyim saglikliyim fitim iste dedim ya spor yapiyorum 6 packler 8 pack olma yolundaHa bu enerjimin bi kisminida tibete ve @Kova hatunu na borcluyum:))
Soyleyeceklerim bu kadar, gereginin yapilmasini arz ederim
Bu soylediklerimin hepsi yalaaaaannnn, hani bir guluyorsun ya hani murat diyorsun ya
Afiyet olsun. Valla ben haşlayıp pişirip yiyorum. 3 çocukla kabukları ayırmaya vakit olmuyor.Haşlayıp buzluğa kaldırmak için hazırladım hani kabukları ayrılır ya nohutun ondan soydum ben pek kabuklu yemiyorum soyunca daha güzel oluyor bence tadı
Allah kulunu sevindirmek isterse, once esegini kaybettirip sonra geri buldururmusBir an kalbime iniyordu. Izindeyim ise gitmiyorum 3 aylik bebekle daha sacimi 1 senenin ustune yeni kestirip boyatabildim bugun. Arkadaslar hak getire zaten. Koca desen aboow 3 aydir benden cok o lohusa sendromunda :) sex desen isin yarisinda uyanan bir bebekYazdiklarinin yalan oldugunu okuyunca soyle bir rahatlama geldi
Allah kulunu sevindirmek isterse, once esegini kaybettirip sonra geri buldururmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?