Ay ne guzel yaa o rahatligi banada ver valla cok ihtiyacim var :)Valla siz kendinize yapiyorsunuz ne yapiyorsaniz , bence hic sikayet etmeyin cocuktan vs diye :)
Benim kiz bu aksam bir tabak yogurtlu spagettiyi haliya doktu , temizlemem 5 dakikami aldi , yarin hali yikamaciya gondericem haliyi , ben cok rahatim bu konularda hatta simdi yazana kadar unitmustum bile hali isini not aliyim da sabah unutmuyum bari :)
Once ben diyeceksin , isin sirri bu :)Ay ne guzel yaa o rahatligi banada ver valla cok ihtiyacim var :)
Yarindan itibaren baslim bu sirraOnce ben diyeceksin , isin sirri bu :)
Cok dogru bi soz. aynen az esya az is gercekten valla bi sinir koymam lazim artikHz Ali’nin bir sözü vardır ..
Çocuklu evde temizlik yapmak,kar yağarken kapı önünü süpürmeye benzer -
Akışına bırakın önemli temizlikleri yapın mutfaktı camdı wc falan evin içi
Bir şekilde toparlanıyor..
Bir de evinizde çok eşya tutmayın eşyanın yerini sevgi alsın.
Şu an ben onu yapmaya çalışıyorum ama sağolsun eş kişisi izin vermiyorNolcak bu toplanmayan evin hallervalla bazen diyom herseyi cope atim ev bombos olsun en azindan dagilmaz diye aklima gelmiyo degil valla
Aa sizi hatırlıyorum. Tercihinizi nasıl kullandınız. Tasindiniz mi? Nasıl gidiyor gerçektenÜç çocukla örgün ünv okuyorum ve evin her yeri virane.
Yetişmiyor, bitmiyor.
Saldım çayıra, Mevlam kayıra modundayım :)
Memlekete taşındım. Öğretmenlik okuyorum. İte kaka gidiyoruz :)Aa sizi hatırlıyorum. Tercihinizi nasıl kullandınız. Tasindiniz mi? Nasıl gidiyor gerçekten
Eskiden benimde isim bitmiyordu şimdi evimde bays sadelestim işlerim çok çabuk bitiyor yemegi sabahtan halledin bu arada. Instagram hesabınız varsa sadeleşme minimalist hesaplara bakın. Baya gaza getiriyorAyni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Birde konmari şeklinde gardolplari çekmeceleri düzenlerseniz bozulmuyor. Hergun süpürge yapmayın gece yatmadan önce tüm dağınıklığı bi sepete koyup topkapı yerleştirin zaten çocuklu ev hep dağınık ancak bu kadar oluyor bende aynıyım eskiye göre sadece daha iyiyim bahar yorgunluğu da artışı tâbiAyni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Ayni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Gizli gizli atŞu an ben onu yapmaya çalışıyorum ama sağolsun eş kişisi izin vermiyor
Masallah valla esine yapsin tabi benmki yapiyo ama bi yerden sonra bunalip kaciyo cogunlukla tekim. Bide baya erken kalkiyosuk cocuklar okuka gidiyo diye esimin isinden dolayi gec yatiyoruz oyuzden oglen kalkiyoz gunu fazla yasamiyom belkide oyuzden yetisemiyoeum kahvalti yapiyoz topluyom aksam oluyoUc cocuku bir anneyim bebegim yeni oldu.daha bir haftalik. Duzenimizi kurmaya calisiyoruz. Hele ben bir iyileseyim. Esiniz zamani varsa mutlaka yardimci olsun. Mesela sabah 7.30 esiminkaldirdim kahvalti hazirlamasini soyledim cunku bebegi emziriyordum.ojula gec kalirlardi hazirladi. Cocuklara kahvaltisini yaptirdi. Bebek uyudugunda hemen bende yedim bulasiklar makineye iyili su makineler var. Hemen evi topladim. Bu arada bebek saat basi kalkiyor 1 saat onunlayim.uyudugu anda tuvaletleri yikadim baska simdiye kadar birsey yapmadim.yemegim dunden vardı.suanda zamanim var ama yatip uyuyacagim.geceye guc toplamam lazim. Aksam esim gelir diger cocuklara sut yemek ihtiyaclarini giderir. Saat 10da yataga goturur.yani kizlar esleri calistirin.
Sadelesme evde az esyami yani. Hesabim yok ama netten girip bakabilirim.Eskiden benimde isim bitmiyordu şimdi evimde bays sadelestim işlerim çok çabuk bitiyor yemegi sabahtan halledin bu arada. Instagram hesabınız varsa sadeleşme minimalist hesaplara bakın. Baya gaza getiriyor
Oyle yapiyorum valla gece yatip bi ortaligi topluyom ki sabaha toplu olsun diye en azindan gozumu actigimda toplu bi ev goreyim kisa surede olsa. Mecbur supurmek zorunda kaliyorum canm her odayi yapamasamda salon mutfak mecburi oluyo. O dolaplara bakayim ya ihtiyacim olan seyler zyenBirde konmari şeklinde gardolplari çekmeceleri düzenlerseniz bozulmuyor. Hergun süpürge yapmayın gece yatmadan önce tüm dağınıklığı bi sepete koyup topkapı yerleştirin zaten çocuklu ev hep dağınık ancak bu kadar oluyor bende aynıyım eskiye göre sadece daha iyiyim bahar yorgunluğu da artışı tâbi
Insallah. Esim yardim ediyo ama belli bi sure sonra sıkılip kaciyo. Ya bide bende sey var simdi esime yaptiriyom ya beceriksizmis gibi hissediyorum kendimi herseye yetiseyim diyorum esim soyle geldiginden herseyun ustesinden gelen bi kadin gorsun diye dusunuyom. Cevremde yapabilenleri gordukce bende olabilirim belki diye cabaliyom ama daha zamani var gibi bide yanlizim oda etkiliyoGünlük rutin oluşturarak yapıyorum.
Yoksa zaten işin içinden çıkılmaz.
Arada bir salmayı deneyin, eşiniz de bir işin ucundan tutsun mesela.
Birlikte oturup hem çocuklarla hem ailece vakit geçirmek istiyorsanız eğer, birlikte baş etmeniz gerekiyor bu işler ile.
Ben çalışan anneyim.
2 çocuğum var.
Her şeye yetmek gibi bir gayem yok.
Yetmediği yerde artık bırakmasını biliyorum.
Bazen de eşime diyorum, yetişemediğime sen el at, yoksa sadece yıpranan ben olacağım.
Sağolsun o da destek veriyor Allah var, hakkını yiyemem.
Siz de kendi rutininizi oluşturun ve sistematik ilerleyin.
Zamanla oturur herşey.
Evet yaa bide cok toz yapiyo makine hergun calisir bizde asiri toz yapiyo camasir odam hergunacip havalanmasina ragmen toz hepAynen ozellikle çamaşırlar hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?