Yetisemiyorum artik!!

Ay ne guzel yaa o rahatligi banada ver valla cok ihtiyacim var :)

Hz Ali’nin bir sözü vardır ..
Çocuklu evde temizlik yapmak,kar yağarken kapı önünü süpürmeye benzer -

Akışına bırakın önemli temizlikleri yapın mutfaktı camdı wc falan evin içi
Bir şekilde toparlanıyor..
Bir de evinizde çok eşya tutmayın eşyanın yerini sevgi alsın.

Cok dogru bi soz. aynen az esya az is gercekten valla bi sinir koymam lazim artik

Uc cocuku bir anneyim bebegim yeni oldu.daha bir haftalik. Duzenimizi kurmaya calisiyoruz. Hele ben bir iyileseyim. Esiniz zamani varsa mutlaka yardimci olsun. Mesela sabah 7.30 esiminkaldirdim kahvalti hazirlamasini soyledim cunku bebegi emziriyordum.ojula gec kalirlardi hazirladi. Cocuklara kahvaltisini yaptirdi. Bebek uyudugunda hemen bende yedim bulasiklar makineye iyili su makineler var. Hemen evi topladim. Bu arada bebek saat basi kalkiyor 1 saat onunlayim.uyudugu anda tuvaletleri yikadim baska simdiye kadar birsey yapmadim.yemegim dunden vardı.suanda zamanim var ama yatip uyuyacagim.geceye guc toplamam lazim. Aksam esim gelir diger cocuklara sut yemek ihtiyaclarini giderir. Saat 10da yataga goturur.yani kizlar esleri calistirin.

Aa sizi hatırlıyorum. Tercihinizi nasıl kullandınız. Tasindiniz mi? Nasıl gidiyor gerçekten
Memlekete taşındım. Öğretmenlik okuyorum. İte kaka gidiyoruz :)

Eskiden benimde isim bitmiyordu şimdi evimde bays sadelestim işlerim çok çabuk bitiyor yemegi sabahtan halledin bu arada. Instagram hesabınız varsa sadeleşme minimalist hesaplara bakın. Baya gaza getiriyor

Aynen ozellikle çamaşırlar hiç bitmiyor

Birde konmari şeklinde gardolplari çekmeceleri düzenlerseniz bozulmuyor. Hergun süpürge yapmayın gece yatmadan önce tüm dağınıklığı bi sepete koyup topkapı yerleştirin zaten çocuklu ev hep dağınık ancak bu kadar oluyor bende aynıyım eskiye göre sadece daha iyiyim bahar yorgunluğu da artışı tâbi

Günlük rutin oluşturarak yapıyorum.
Yoksa zaten işin içinden çıkılmaz.
Arada bir salmayı deneyin, eşiniz de bir işin ucundan tutsun mesela.
Birlikte oturup hem çocuklarla hem ailece vakit geçirmek istiyorsanız eğer, birlikte baş etmeniz gerekiyor bu işler ile.

Ben çalışan anneyim.
2 çocuğum var.
Her şeye yetmek gibi bir gayem yok.
Yetmediği yerde artık bırakmasını biliyorum.
Bazen de eşime diyorum, yetişemediğime sen el at, yoksa sadece yıpranan ben olacağım.
Sağolsun o da destek veriyor Allah var, hakkını yiyemem.

Siz de kendi rutininizi oluşturun ve sistematik ilerleyin.
Zamanla oturur herşey.

Masallah valla esine yapsin tabi benmki yapiyo ama bi yerden sonra bunalip kaciyo cogunlukla tekim. Bide baya erken kalkiyosuk cocuklar okuka gidiyo diye esimin isinden dolayi gec yatiyoruz oyuzden oglen kalkiyoz gunu fazla yasamiyom belkide oyuzden yetisemiyoeum kahvalti yapiyoz topluyom aksam oluyo

Eskiden benimde isim bitmiyordu şimdi evimde bays sadelestim işlerim çok çabuk bitiyor yemegi sabahtan halledin bu arada. Instagram hesabınız varsa sadeleşme minimalist hesaplara bakın. Baya gaza getiriyor
Sadelesme evde az esyami yani. Hesabim yok ama netten girip bakabilirim.

Oyle yapiyorum valla gece yatip bi ortaligi topluyom ki sabaha toplu olsun diye en azindan gozumu actigimda toplu bi ev goreyim kisa surede olsa. Mecbur supurmek zorunda kaliyorum canm her odayi yapamasamda salon mutfak mecburi oluyo. O dolaplara bakayim ya ihtiyacim olan seyler zyen

Insallah. Esim yardim ediyo ama belli bi sure sonra sıkılip kaciyo. Ya bide bende sey var simdi esime yaptiriyom ya beceriksizmis gibi hissediyorum kendimi herseye yetiseyim diyorum esim soyle geldiginden herseyun ustesinden gelen bi kadin gorsun diye dusunuyom. Cevremde yapabilenleri gordukce bende olabilirim belki diye cabaliyom ama daha zamani var gibi bide yanlizim oda etkiliyo

Haha aynı bütün kadınlardan bahsetmişsiniz sanki :)
Ben yetişmeye çalışmayı bıraktım.
Saldım çayıra mevlam kayıra.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…