- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Canım yaaa çocuklu evler hep aynıYardipci geliyo ama yaptiktan 1 saat sonra ev gene ayni
Dogru diyosun valla saclarim beyazlamis simdidenCat kapi gelen adam karsisindaGorse sasirmasin cocuklu evde Bence siyril bu dusuncelerinden hasta olursun
Hee anladim simdi yok degilim cnm esim yardim ediyo ama iste tum gun iste oluyo yorgun geliuo pek bisey yapamiyoda:)) Boşanmış anneler bekar ya
Ikinci kizim daha 2 aylik ya sanirim alisamadim duzene bide huysuz durmuyo fazla oyuzden yetisemiyorum. Oyle yapiyorum valla once onlar tabiki zaten tum gunumu aliyo karnini doyur oynat felan. Ama surekli yogunum hic soylr oturupta rahat olamiyorum biri uyuyo digeri kalkiyo bazrn ikisi ayni anda huysuz oluyo zor ya sanki sana masallah 3 tane bidecocuklari ihmal etmeden yapabildigin kadr yap ev senin evin bende de 3 cocuk var oncelik onlarin temozlik yemek zaten 3 saatlik is gerisi hep cocuk. hafta bir gun utunu yap camasirini aksam at. cicuklar uayarken ser yemek bile. yapabilirsin bise yok bunda
Ne guzel valla sanirim bende caba harcayamicam cunku istesemde olamiyorumHe he var benim çevremde öyle çalışkan ablalarvalla ben değilim olmak icinde caba harcamiyorum..hayatta kalacak kadar olsun yeter
Esinmi yemekleri yapiyo ne guzel yaa ben mutfaga sokamam cok dagitiyo cunkuBebekten önce herşey mükemmeldi. Ev her zaman temiz yemekler çeşit çeşit. Ama şimdi daha bebeğim 2.5 aylık olmasına rağmen bende yetişemiyorum. Çünkü bebeğe bakmaktan başka şeye vakit kalmıyor.
Plan yapıyorum oğlum uyuyunca şu şu işleri yapıcam diye ama zar zor uyutunca da yorgunluktan bişey yapamıyorum.
Büyüdükçe daha mı iyi olacak yoksa daha mı kötü onu da bilmiyorum.
Saldım artık olduğu kadar diyorum yapacak bişey yok da bazen eşim evde olmazsa aç kalıyorum o kötü oluyor
Kocam, cocugum yok ama ben de yetisemiyorum
İnan herkes böyle yorgun. Ben de bu yüzden korkuyorum ya evliliktenAyni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Ay ne guzel yaa keske bende yapmiyom diyip oturabilsem ben elimi temizlige surmesem valla evi sey goturur zaten esim anlamaa temizlikten yardimcida geliyo ama 1 saat sonra ev eski haline donuyoYapmiyorum.
Temizlikle hic isim olmaz. Yemek yaptigima şükretsinler canim cikiyor aksama kadar iste. Yemek ve odev ben de . Gerisi esimde. Ister kendi yapar ister her hafta yardimci gelir. Hayatta karismam.
Ne guzel valla benm esim yardim etsede bitmiyo isler oda aksine cok duzencid ev daginik oldumu sikintiya geliyo durmak istemiyo ama biliyoda yetisemedigimi . Bizim evde o sekil hep bitmeyen camasir bulasik toplanmayan ev felan soylerken bile yoruldumŞu an iki gündür iki tane bebeyle cebellesmis ev darman duman çamaşırlar yikanmak uzere obeklenmis mutfağı hic anlatiyim adim aticak yer kalmamış halde oylece uzanmaktayim.Esim cocuklari uyutuyor her seyi bosver bi cay yap icelim hatun deyince attim kendimi koltuga yetismek falanda umrumda degil su an sadece ruh sağlığımi korumaya odaklandim gerisi önemsiz
alisirsin canim bir bakmissin elin o kadr hizlanmis ki emziriyon ya o yuzden kendini yorgun his ediyon cocuk uyunca 10 dk olsa uyu o bile yetr allah yardimcikiz olsun bizim gibilerin bizimde sikintilarimz. cocuklarimiz olsun onunda ustesinden geliriz canimIkinci kizim daha 2 aylik ya sanirim alisamadim duzene bide huysuz durmuyo fazla oyuzden yetisemiyorum. Oyle yapiyorum valla once onlar tabiki zaten tum gunumu aliyo karnini doyur oynat felan. Ama surekli yogunum hic soylr oturupta rahat olamiyorum biri uyuyo digeri kalkiyo bazrn ikisi ayni anda huysuz oluyo zor ya sanki sana masallah 3 tane bide
Ben arada haziryiyorum napim yemektede ne yapsam dusuncesi bitmiyo zaten.. bana geliyofa yardimci faydasi yok maalesef camlari kapilari siliyo yerleri supuruyo siliyo ama ertesi gune camda parmak izleri kapilarda kalem izi eksik olmaz zaten. Herseyede yapma diyemiyom cocugu oda kendince hakli gelisme caginda ogrenmesi lazim ay ne bilim ya kaldim oyle isyan diye bagirasim varBen de yetisemeyenlerdenim. Gelin sarılıp aglasalimhiç de umursamıyorum açıkçası. Yemekten taviz vermem ama yemeğim illa ki olur. İşe git gel koştur bir de pırıl pırıl ev kimse beklemesin üzerim. Eşim de hiç umursamaz. Temizlik yapmak fuzuli iş gibi geliyor bana. Silip özene bezene pakladigim salonu evdeki bücürük hunharca kirletince kırılan hayallerimin sangirtisi Haliç 'ten duyuluyor çünkü. Nasıl olacak bilmiyorum. Yardımcı gelse çare olmayacak bu kesin ama. Büyük temizlikten yarım saat sonra her şey eskiye dönüyor çünkü
Sacimi tarayamiyom kiz birak kitap okumayi hobi yapmayi. Valla evlilikte esinden yana sansliysan sorun olmuyo bide ben gibi 2 cocugu arka arkaya yapmasan zorlanmazsin ben ilk cocukta cokk rahattim ikinci geldi zaten ikisi kucuk biri 2 yas biri 2 aylik ozmn isler karisti. Esim sabah gidiyo aksam geliyo o kadar kaptiriyomki esime ne cabuk geldin diyomİnan herkes böyle yorgun. Ben de bu yüzden korkuyorum ya evliliktenKendini yetersiz hissetmenin sebebi kendine vakit ayıramaman. Ne bileyim kitap okumak olsun, yürüyüş yapmak olsun... Ev işi dışında her şey olabilir. Hobi gibi.
ikinciyi çooook uzun bir süre düşünmek istemiyorumEsinmi yemekleri yapiyo ne guzel yaa ben mutfaga sokamam cok dagitiyo cunkubuyudugunde duzene giriyosun ama ben gibi hemen arkasindan ikinciyi yaparsan ve teksen ozmn vay haline ben ilkte rahattim ama ikinci oldumu isler dahada zorlasti
Evet vakit ayirmayinca psikolojik olarak cokuyorum gercekten. Erken kalkmak guzelde gece minik kizim uyusa keske artikuyku duzeni olunca kalkabilirim. Mecbur ev hergun supuruluyo salon ve mutfak ozellikle gunde 2 3 defa supurmek zorunda kaliyom.Erken kalkin , hergun temizlik yapmak zorunda degilsiniz , basit pratik yemekler yapin , ev dort dortluk olmak zorunda degil bana gore , insanin kendine de vakit ayirmasi lazim
Bncede en azindan bi 3 4 yas olmali yaikinciyi çooook uzun bir süre düşünmek istemiyorum
Ay yok zorla oğlana duvarin cizilmemesi gerektiğini öğrettim. Verdim eline bezi hadi sil bakalım resmi de aha bu deftere cizersin dedim bir süredir duvar karalamiyorBen arada haziryiyorum napim yemektede ne yapsam dusuncesi bitmiyo zaten.. bana geliyofa yardimci faydasi yok maalesef camlari kapilari siliyo yerleri supuruyo siliyo ama ertesi gune camda parmak izleri kapilarda kalem izi eksik olmaz zaten. Herseyede yapma diyemiyom cocugu oda kendince hakli gelisme caginda ogrenmesi lazim ay ne bilim ya kaldim oyle isyan diye bagirasim var
alisirsin canim bir bakmissin elin o kadr hizlanmis ki emziriyon ya o yuzden kendini yorgun his ediyon cocuk uyunca 10 dk olsa uyu o bile yetr allah yardimcikiz olsun bizim gibilerin bizimde sikintilarimz. cocuklarimiz olsun onunda ustesinden geliriz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?