S Sevda_miss Papatya Kayıtlı Üye 2 Aralık 2012 26 0 86 İstanbul 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0menekse0 #21 0menekse0 .!.: bende öyle düşünüyorum cnm eğer bulamazsam öyle olacak artık Genişletmek için tıkla... Yiğit alp kesinlikle çok uyumlu...
0menekse0 .!.: bende öyle düşünüyorum cnm eğer bulamazsam öyle olacak artık Genişletmek için tıkla... Yiğit alp kesinlikle çok uyumlu...
paslotap Kız halaya,oğlan nereye? Kayıtlı Üye 29 Mart 2012 437 201 73 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0menekse0 #22 Yiğit Özgür bence güzeldir.
kkubraa Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2012 344 45 26 Eskişehir 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0menekse0 #23 0menekse0 .!.: alpin anlamı ne acaba alperen yiğit de sewiyorum ama alperen ismi biraz taraflı bi isim olduğu için istemiyorum önerisi olan varsa yazın lütfen kızlar Genişletmek için tıkla... alp eski türklerde destan kahramanı günümüzde de türk demek. eren ermiş ve askerler anlamında. yiğit emre ya da yiğit türk koyabilirsin...
0menekse0 .!.: alpin anlamı ne acaba alperen yiğit de sewiyorum ama alperen ismi biraz taraflı bi isim olduğu için istemiyorum önerisi olan varsa yazın lütfen kızlar Genişletmek için tıkla... alp eski türklerde destan kahramanı günümüzde de türk demek. eren ermiş ve askerler anlamında. yiğit emre ya da yiğit türk koyabilirsin...
MissHavisham BabyGoat Kayıtlı Üye 25 Ekim 2012 1.432 637 178 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0menekse0 #24 Başlığı görür görmez kafamda Yiğit Ali canlandı.. Beğenir misiniz bilmem ama, bana çok doğal ve çok güzel geldi. Bu arada Allah evladınıza sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Başlığı görür görmez kafamda Yiğit Ali canlandı.. Beğenir misiniz bilmem ama, bana çok doğal ve çok güzel geldi. Bu arada Allah evladınıza sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
sunbal meleğini bekliyor Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 3.334 20 108 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0menekse0 #25 yiğit mert yiğitkaan yiğit taha yiğit efe yiğit tuna kutlu yiğit yiğit berke yiğit utku