yıkıldım...aldatıldım..ve nişan tamamen bittii...

ayrılık çok kötü helede severken hayallerin varken ama allahtan evli değilmişsiniz hiç hissetmedinizmi?
çünkü kadınlar aldatılmayı çok çabuk hissedermiş

Bu erkekler neden böyle... Canım allah yardımcın olsun ne denebilirki... Ama iyiki erken öğrenmişsinde evlenmeden önce yüzünü görmüşsün. Allah kurtarmış seni her şer de bir hayır vardır

ayrılık çok kötü helede severken hayallerin varken ama allahtan evli değilmişsiniz hiç hissetmedinizmi?
çünkü kadınlar aldatılmayı çok çabuk hissedermiş

son 1 haftadır hissetmeye baslıyodum..görünürde bi problem yoktu ama içimde koca bi huzursuzluk vardı..ters giden bişeyler...buymuş işte

Bu erkekler neden böyle... Canım allah yardımcın olsun ne denebilirki... Ama iyiki erken öğrenmişsinde evlenmeden önce yüzünü görmüşsün. Allah kurtarmış seni her şer de bir hayır vardır

Allah nefsinin esiri olmuş erkekleri ıslah etsin

Canım, ya evlenseydin bu adamla hiçbir şey bilmeden. Nışanlılıkta bunu yapan evlilikte neler yapar kimbilir. Allah göstermiş sonunda gerçek yüzünü işte o adamın. 2yılını değilde ömrünü harcayabilirdin. Zararın neresinden dönülse kardır. Yaşanan hiçbir şey boşuna yaşanmaz. Öldürmeyen her acı, güçlendirir. Sen bunların hiçbirini boşuna yaşamadın. Bundan sonra daha güçlü olacaksın. Şimdi hayatını temize çekme, kendini ileriye götürme zamanı. Emin ol 1yıl sonra hiç böyle şeyler hissetmeyeceksin, hiç canın yanmayacak. Tamam, acını yaşa, ağla, kinini öfkeni kus. Ama sonra, artık önüne bakman gerektiğini hatırla. Hayatta önümüze çıkan bütün acılar, bizim için birer fırsat aslında. Sakın kendini bırakma. Ailen, arkadaşların, her zaman yanındalar. Biz her zaman yanındayız. Sen de kendinin yanında ol lütfen. Nolursun, hayatı kendine tek bir insan için zindan etme. Sonuçta senden daha değerli birşey yok ve o kaybetti. Artık ondan konuşmaya, onun adını anmaya, ona dair şeyler hatırlamaya gerek olmadığını bil. O bitti çünkü. Bundan sonra herşeyi kendin için yap. Çok güçlü ol olur mu. Hergün yüzlerce kadın aldatılıyor, hergün yüzlercesi "bir adam(!)" uğruna ağlıyor. Onlar için güçlü ol. Kendin için güçlü ol. Ne zaman, ihtiyacın olursa yanındayız.

üzüldüm ama canım üzülmekten iyade sevin bence şükret evlendikten sonra bu olay çıkmadı şimdi çıktı diye...!ya evlendikten hatta hamile kaldıktan sonra çıksaydı olay?kimisi unut hamilesin kimisi ççocuğun için sabret diyecekti..yada maddi özgürlük olmadığı için katlanacaktın ..çok iyi olmuş şeref yoksunu adama!bi genç kızla oynamak kolay mı!hem sevgili hem düğü hazırlığı yaptığın nişanlı!!ailesine de söyle rezil olsun..sorana de bu bu oldu diye..sen utanma o utansın!!!

sakın ha sakın canım affetmek gibi bi gaflete düşme ..ne güzel ailen yanındaymış kimi aileler aman düğüne az kalmış millet ne der der...böyle aile olduktan sonra oo kolay atlatırsın inşallah..2 sne nedir ki tatalım unutur gidersi inşalalh daha iyisini namuslusunu sebginin senin değerini bilen birisini bulursun.yalandan ağlamış sevdiğini söylemiş şerefsiz bir de yalancıymış iyi rol kesmiş...evlenip hem seni onu idare edecek gülecekti..oohh iyi yapmışsın...bence de hattını mailini değiştir....yeni şeylere giriş kursa spora vs....çık gez dolaş...ama sakın ola onunla bir kez bile görüşeyim deme!

Adamın sütü bozukmuş bu evlensede çapkınlığı devam edecekti ,şanslıymışsın ,erkeklere her daim şüphe ile yaklaşın devir sanal olduğu için aldatmak kolaylaştı adamlar bir kaç kızı idare etmeye ahlaksızlık olarak görmüyor,erkekliğin gereksinimi olarak görüyor

Allahın sevgili kuluymuşsun daha nişanlıyken öğrendin ne mal olduğunu...

ya evlenince çocuk sahibi olunca öğrenseydin herşey daha zor olurdu.

o karaktersiz daha niaşnlı iken bunu yapıyorsa ilerisi düşünemiyorum.

en kısa zamanda atlatırsınız inşallah. çok fazla takmayın. hayat devam ediyor.

Canım 2 yıl ne ki bir ömürün yanında bence ucuz kurtulmuşsun.Bizim bir tanıdığımız 14 yıllık evlilik ve 2 çocuktan sonra,seneler boyu kaç kere aldatıldığını öğrendi.Adam özel sektörde çalışıyordu ve sırf işleri bağlamak için,iş yapacağı yerdeki bayanlarla düşüp kalkıyormuş Düşün yani ne rezil,para için kendini satan adamlar da var.Sen şimdi daha güçlü olarak hayatına kaldığın yerden devam etmelisin.Nişan,düğün evresindeyken böyle bir şeyin olması çok acı vericidir elbette.Ama iyi ki evlendikten sonra öğrenmemişsin canım,Allah'ın sevgili kuluymuşsun.Aldatıldığını bilmeden yaşayıp giden nice insan var,böylesi daha kötü bence.

Arkadaşların dediğine katılıyorum; kalbiniz çok temizmiş ki evlenmeden önce karşılaştınız.

Aldatılmanın acısı değişmez belki ama en azından geleceğininiz kurtulmuş oldu.

Güçlü bir aileniz ve kalbiniz var; inşaallah kolaylıkla atlatacaksınız.

O da bu vicdan azabıyla ömür boyu yaşasın.

Ne diyeceğimi bilemedim o kadar üzüldüm kii.Canım,çok temiz kalplisin gerçekten.Allah karşına çıkartmış bak.Çok güçlü bi insansın cidden.
Elbette üzüleceksin,acı çekeceksin,ağlayacaksın.Çünkü gerçekten seven,aşık olan,hayalleri olan,saf,duru,masum insan sendin.
Böyle iğrenç mahluklarında Allah belasını verir sen gönlünü ferah tutmaya çalış.Çok zordur elbette bu dönem ama ailende yanındaymış bak,hem evlenmeden gördün bu adamın(!) gerçek yüzünü.Allahın sevgili kuluymuşsun ki maskesini düşürmüş.O telefon öyle nasıl açıldı orayıda anlayamadım ama Allahın işi işte.
Herzaman yanındayım canım benim.Allahım yar ve yardımcın olsun.Sevgini,kalbini,aşkını,seni gerçekten hakedecek adam gibi adam bulursun inşaallah.

pacayi iyi kurtarmissin canim ya evlenmis olsaydin...
nisanliyken bunu yapan evlenince neler neler yapardi, Allah korumus...
karsinda kendini oldurse de barisma seviyorsun diye

bu erkeklerin genlerinde var bir bozukluk anlamiyorum..bir konu okumustum..bir arkadasimizin esi gay oldugu halde evlenmis,esine hicbirsey soylemeden,adam kendi adinin cikmamasi icin kizi kullanmis resmen..senin nisanlin senle evliligi planlarken hayatinda baska biri oldugu ortaya cikiyor..bu nasil bir mantiktir anlamiyorum..her zaman ana bir oyuncu var hayatlarinda ve yedekte beklettikleri masum bir kadin..

of bu erkekler ya , zaten en büyük problem bi daha kime nasıl güvencez di mi zaten sinilerim bozuk bide bunları okuyunca iyice göçüyorum

cnm bende eski ilişkimde senin kadar bır ad konmamıştı ama
2 sene çok sıkıntısını çekmiştim
ve bitmeden bir gün önce teli elimdeydi o sırada elimden almaya çalıştı
ve son arananlarda ve mesajlarda sürekli aynı kız ve gecenın bır korunde evden aramış felan filan
o anda içime doğdu emin oldum ve ayrıldım tabi başka olaylarda var
zaten kendisi beni iteklemişti sokağın ortasında felan ben bundan ayrılacakken bunu öğrendim

bak canım şükür ki kurtuldun
ama içindeki duygulardan kızgınlıklardan ve bilumum şeylerden kurtulman için
psikolojik destek gerekli kesinlikle
bu süreçte gerçek bir yardım almalısın

herşey hayırlısı buymuş bak iyi kurtulmuşsun lafı ile bitmiyor
bu olaylar insanda yara bırakıyor ve diğer ilişkilerini de etkiliyor

Daha nişanlıyken bunu yapan adam evlenince neler yapardı Allah bilir, verilmiş sadakanız varmışki Allah evlenmeden bu adamın gerçek yüzünü göstermiş sana. Ayrıcada kendi kulaklarınla duymanda iyi olmuş, çünkü şayet birilerinden duymuş olsaydın belkide söylenene inanmayıp kafanda soru işaretide olsa evlenecektin onunla.Onu tamamen hayatından çıkarıp kendini bir an önce toparla değmez çünkü öyle birisine.

konuyu görünce çok üzüldüm, takip ediyodum sizin konularınızı..
klişe belki ama gerçekten bu durumu çocuklarınız varken, birkaç yıllık evliyken öğrenmektense, şuan ona hiçbir bağımlılığınız yokken öğrenmek bi şükür sebebi..
yapacak insan, ilerdede yapacaktır çünkü..
en azından bir dakika bile düşünmeden bitti diyebilecek bi durumdayken öğrendiniz bu kötü olayı..
kimsenin ahının kimsede kalmayacağına inanıyorum, siz inşallah çok çok mutlu olacaksınız ama o bu yaptığıyla, sizin ahınızı almakla asla beklediği mutluluğa kavuşamayacak emin olun..
umarım en kısa zamanda toparlanırsınız..

Canım benım allahın sevdıgı kuluymussun gorur gormez ılk once aklımdan bu gectı cok gecmıs olsun tatlım ya evlendıkten sonra farketseydın aldatıldıgını? ınan bana su an yasadıgın acıların 100kat fazlasını yasıyacaktın evlenınce ayrılmak cok zor canım benım ınan cok zor bolesı senın ıcın ınan daha ıyı olmus guvenın zedelenmıs karsı cınse karsı ama mutlaka bır sure sonra tekrar bırı kalbını kazanıcaktır evlenmeye ramak kala nısanlının ıc yuzunu karsına cıkaran rabbım senı hakedıcek bırınıde cıkarırır karsına ınan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…