yıkıldım...aldatıldım..ve nişan tamamen bittii...

aynen arkadaşlara katılıyorum canım. iyi ki evlenmemişsin böyle bi insanla. zararın neresinden dönersen kardır. Allah sana sabır ve hayırlı kısmet versin canım. iyi insanlarla karşılaştırsın.

bence kurtulduğun için sevinmelisin,üzülme sakın..ayrılma gücüne,kurtulduğuna sevin..bence sen çok güçlüsün ve bu yaşadığın olay seni daha da güçlendirecek..zor bir durum ama şimdi zorlanacağın bir durum zamanla geçicek,azalacak,hafifleyecek ve kendini iyi hissetmeye başlayacaksın..bir kere üzülüp kurtulmak en karlısı bu durumda..Allah yardımcın olsun canım..

yazıklar olsun ona.
bunca hazırlık yapılmış,bir taraf güzel hayeller içinde,diğeri karı kız peşinde.
lütfen üzme kendini,ailenin yanında olması çok iyi.
sakın effetme,bırak ne hali varsa görsün.
Allah yanındaymış,duanı kabul etmiş ve göstermiş sana.
hayırsız bir insanmış.ailesinide rezil etmiş.

çok üzüldüm canım senin adına alıntı yaptığım arkadaşıma aynen katılıyorum.. Allah hepimize hayırlı kısmetler nasip etsin

ama gerçekten insan aldatıldığını hissediyor.. bende hissediyordum. iğrenç bir duygu. hele sizin düğün gününüz de belliymiş. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki o imzayı atıp hayatını karartmadan görmüşsün. şimdi kimseye güvenemezsin çok zor.. bir de konuşmalarını duymuşsun ben bile kötü oldum ya

aldatanların hepsi ama hepsi inş birgün hayatlarında ki en büyük şoku en beklemedikleri birisinden görürler öyle bi kazık yerler ki,ölene kadar unutamazlar! her düşündüklerinde inş boğazlarına birşey oturur böyle yutkunamazlar!!!

Hiç üzülme canım verilmiş sadakan varmış şimdi bunu yapan evlenince neler yapmaz zararın neresinden dönülürse kardır artık erkelere hiçç güven yok malesef

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!

canım kızı nerde gördün.tanıdığın biriylemi aldatıyor.pislik ya.

Çok üzüldüm gerçekten, hakkında hayırlısı böyleymiş,
dua et ki erkenden gerçek yüzünü görmüşsün ve evlenmemişsin.

kırılmak, yıkılmak, dagılmak yerıne kalk ayaga dımdık dur ve YARADAN,a sukret ya evlenıp hatta hamıleyken öğrenseydin ya bunları.her şer de bi hayır vardır bak RABBIM acı da olsa göstermiş gerçekleri...

madem başka biri var hayatında, ne diye kızla evlilik hazırlıklarına giriyosun, nikah gününü alıyosun !! Şerefsizin önde gideniymiş...

düünden önce farketmen buyuk bir avantaj,,Allah seni seviyormuş ki duanı kabul etmiş,,oyle bi insandan kurtulduğun için cok şanslısın,,olsun zararın neresinden dönersen kar,,hiç üzülme ,,hayırlısını dile her zaman ..

bennnn :) ozellikle ikiyuzlu , gozunun icine baka baka yalan soyleyenleri yokmu aman tanrim deli ediyolar beni. benim ask defterimde 4 yildir kapali.

Allah seni ne kadar seviyormuş,daha büyük yıkımın ucundan döndürmüş...inşallah en yakın zamanda yaşadıkların herşey silinir aklından,yüreğinden..asla umudunu kaybetme,yaşadıklarının inadına bundan sonra çok mutlu olursun inşallah..

cnm bu kısmı anlamadım. tel.i açtığını nasıl farketmedi? sen kızı nereden gördün?

Buyuk gecmis olsun uckur duskunu hercai olgunlasmamis biriymis demekki. Kendin icin en iyisini yaptin dal gibi genc kizi aldatan bir erkek yaslanip colukcocuga karistiginda hic uslu durmazdi

Allah sabır versin..Ama Allahın şanslı kuluymuşsunuzki evlenmeden görmüşsünüz bu adamın iğrenç yüzünü..

Allah'ın sevgili kuluymuşsun gerçekten evlenmeden kurtuldun bir dertten. Şu anda çok zor gelebilir ama bir zaman sonra her şeyi unutup seni gerçekten hak eden biriyle karşılaşacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…