yazıklar olsun ona.
bunca hazırlık yapılmış,bir taraf güzel hayeller içinde,diğeri karı kız peşinde.
lütfen üzme kendini,ailenin yanında olması çok iyi.
sakın effetme,bırak ne hali varsa görsün.
Allah yanındaymış,duanı kabul etmiş ve göstermiş sana.
hayırsız bir insanmış.ailesinide rezil etmiş.
aldatanların hepsi ama hepsi inş birgün hayatlarında ki en büyük şoku en beklemedikleri birisinden görürler öyle bi kazık yerler ki,ölene kadar unutamazlar! her düşündüklerinde inş boğazlarına birşey oturur böyle yutkunamazlar!!!
tüm yorumları okudum tek tek cvp verecek gücü bulamıyorum kendimde afedersiniz...
desteğiniz iyi geliyor bana..evet ne planlarım vardı ne kadar çok sevyordum onu...
aylarca peşimden koşmustu,benim için yapamayacağı şey yoktu..onun için bir hayaldim..rüyayadım....
en yakın arkadaşım bile hala bi yanlişlık vardır diyorki o bile hiç beklemiyordu o adiden böyle bir seyi..
ama herseyi kulaklarımla duydum işte....o kadr içim yanıyorki...
affetmekmi asla ama asla düşünmüyorum..kendimi nasıl daha çabuk toparlarım diye savaş içindeyim...
zaman bian önce geçsin isitiyorum kızlar ne olur bana dua edin..bazen herseyi geride bırakıp uzaklara gitmek istıyorum...aileme böyle kötülüğü yapamam...
ama bazen ikilimlere yasıyorum..sorularla boğuyorum kendimi..ne zamandan beri kandırılıyorum?neden?niçin?..soruları yiyor beynimi....
kızı gördüm en acısısda ve gerçekten çok güzel biri....
bana ne yasattıysa allah onlara iki katını yasatsın....ağlayarak yazıyorum bunları...bugünü nasıl atlatıcam hiç bilmiyorum..
ben aşk defterini kapatalı aylar oldu, açmaya da hiç niyetim yok çünkü forumda görüyorum ki bu tatsiz olaylar bir tek benim başıma gelmemiş, ve artık bütün erkeklerin aynı olduğu kanaatine vardım. kim benimle ?
söyleyebilecek hiçbişey bulamıyorum...nişanlımı bugün sevgilisyle konusmalarını duydum...baskabirine hayatım,aşkım demelerini...kahkahlarını...
ben bana son zamanlardakı ilgizliğini eskisi gibi davranmamasını düğün stresine yorarken,hayatında baska biri olabilceği ihtimalini hiç ama hiç vermedim...
evim hazırdı..düğün tarihim hazırdı...
dün nikah işlemleri için tüm gün koşturduk hallettik...
akşam gizlice telefon konusmlarına sahıt oldum bahaneler buldu...
inanadım..
gece allaha yalvardım aldatılıyosam karsıma çıkar rabbim diye...ve bugün saat 3 te onu aradım..bana ders çalışacagını söyemişti oysa...telefon açıldı tabi farkında diil...öyle kaptırmıştıki görüntülü olarak konustugu sevgilisyle yaptığı konusmaya....sadece 1 dk dinlemeye tahammul edebildim....
basımdan asağı kaynar sular döküldü...enkazın içine soktu beni o an...
biliyorum bigün bu acımda bitecek ama birine birdaha ne zaman güvenirim hiç bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?