Canım, ya evlenseydin bu adamla hiçbir şey bilmeden. Nışanlılıkta bunu yapan evlilikte neler yapar kimbilir. Allah göstermiş sonunda gerçek yüzünü işte o adamın. 2yılını değilde ömrünü harcayabilirdin. Zararın neresinden dönülse kardır. Yaşanan hiçbir şey boşuna yaşanmaz. Öldürmeyen her acı, güçlendirir. Sen bunların hiçbirini boşuna yaşamadın. Bundan sonra daha güçlü olacaksın. Şimdi hayatını temize çekme, kendini ileriye götürme zamanı. Emin ol 1yıl sonra hiç böyle şeyler hissetmeyeceksin, hiç canın yanmayacak. Tamam, acını yaşa, ağla, kinini öfkeni kus. Ama sonra, artık önüne bakman gerektiğini hatırla. Hayatta önümüze çıkan bütün acılar, bizim için birer fırsat aslında. Sakın kendini bırakma. Ailen, arkadaşların, her zaman yanındalar. Biz her zaman yanındayız. Sen de kendinin yanında ol lütfen. Nolursun, hayatı kendine tek bir insan için zindan etme. Sonuçta senden daha değerli birşey yok ve o kaybetti. Artık ondan konuşmaya, onun adını anmaya, ona dair şeyler hatırlamaya gerek olmadığını bil. O bitti çünkü. Bundan sonra herşeyi kendin için yap. Çok güçlü ol olur mu. Hergün yüzlerce kadın aldatılıyor, hergün yüzlercesi "bir adam(!)" uğruna ağlıyor. Onlar için güçlü ol. Kendin için güçlü ol. Ne zaman, ihtiyacın olursa yanındayız.
söyleyebilecek hiçbişey bulamıyorum...nişanlımı bugün sevgilisyle konusmalarını duydum...baskabirine hayatım,aşkım demelerini...kahkahlarını...
Ben bana son zamanlardakı ilgizliğini eskisi gibi davranmamasını düğün stresine yorarken,hayatında baska biri olabilceği ihtimalini hiç ama hiç vermedim...
Evim hazırdı..düğün tarihim hazırdı...
Dün nikah işlemleri için tüm gün koşturduk hallettik...
Akşam gizlice telefon konusmlarına sahıt oldum bahaneler buldu...
Inanadım..
Gece allaha yalvardım aldatılıyosam karsıma çıkar rabbim diye...ve bugün saat 3 te onu aradım..bana ders çalışacagını söyemişti oysa...telefon açıldı tabi farkında diil...öyle kaptırmıştıki görüntülü olarak konustugu sevgilisyle yaptığı konusmaya....sadece 1 dk dinlemeye tahammul edebildim....
Basımdan asağı kaynar sular döküldü...enkazın içine soktu beni o an...
Biliyorum bigün bu acımda bitecek ama birine birdaha ne zaman güvenirim hiç bilmiyorum....
söyleyebilecek hiçbişey bulamıyorum...nişanlımı bugün sevgilisyle konusmalarını duydum...baskabirine hayatım,aşkım demelerini...kahkahlarını...
ben bana son zamanlardakı ilgizliğini eskisi gibi davranmamasını düğün stresine yorarken,hayatında baska biri olabilceği ihtimalini hiç ama hiç vermedim...
evim hazırdı..düğün tarihim hazırdı...
dün nikah işlemleri için tüm gün koşturduk hallettik...
akşam gizlice telefon konusmlarına sahıt oldum bahaneler buldu...
inanadım..
gece allaha yalvardım aldatılıyosam karsıma çıkar rabbim diye...ve bugün saat 3 te onu aradım..bana ders çalışacagını söyemişti oysa...telefon açıldı tabi farkında diil...öyle kaptırmıştıki görüntülü olarak konustugu sevgilisyle yaptığı konusmaya....sadece 1 dk dinlemeye tahammul edebildim....
basımdan asağı kaynar sular döküldü...enkazın içine soktu beni o an...
biliyorum bigün bu acımda bitecek ama birine birdaha ne zaman güvenirim hiç bilmiyorum....
telefon konusmasını duyduktan sonra ağlama krizine girdim zaten..ailem koşup geldi..kardeşlerim annem babam...
arkamdalar..onların desteği olmasaydı suan belkı bu kadar güçlü olamazdım...
kardeşim savcı bu arada arayp bi güzel konustu..rezil etti ona babasıylada kardeşim konustu...biten bitti...ne konusulsa boş..
kendini paklayacagını beni çok sevdiğini söyleyip durmus..hala affedebilceğimi düşünüyor ya...
yarın hat değiştirmekle baslayacagım yeni onsuz hayatıma...
iyiki evliyken olmadı bu olaylar... yanlış hesap bağdattan dönermiş... ALLAH sana bir işaret vermiş... hakkında hayırsız biri belki de.. sakın üzülme.. şükret iyiki evlenmeden çoluk çocuğa karışmadan bu işten kurtuldum diye.... ALLAH hayırlı kapılar açsın tekrardan sana.... ALLAH kimseyi hayırsız yanlış insanla evlenmeyi nasip etmesin .....söyleyebilecek hiçbişey bulamıyorum...nişanlımı bugün sevgilisyle konusmalarını duydum...baskabirine hayatım,aşkım demelerini...kahkahlarını...
ben bana son zamanlardakı ilgizliğini eskisi gibi davranmamasını düğün stresine yorarken,hayatında baska biri olabilceği ihtimalini hiç ama hiç vermedim...
evim hazırdı..düğün tarihim hazırdı...
dün nikah işlemleri için tüm gün koşturduk hallettik...
akşam gizlice telefon konusmlarına sahıt oldum bahaneler buldu...
inanadım..
gece allaha yalvardım aldatılıyosam karsıma çıkar rabbim diye...ve bugün saat 3 te onu aradım..bana ders çalışacagını söyemişti oysa...telefon açıldı tabi farkında diil...öyle kaptırmıştıki görüntülü olarak konustugu sevgilisyle yaptığı konusmaya....sadece 1 dk dinlemeye tahammul edebildim....
basımdan asağı kaynar sular döküldü...enkazın içine soktu beni o an...
biliyorum bigün bu acımda bitecek ama birine birdaha ne zaman güvenirim hiç bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?