yıkıldım...aldatıldım..ve nişan tamamen bittii...

12 senelik arkadaşımın bu hafta sonu nişanını yaptık çocukla 4 aydır beraberlerdi bir ısrar bir kıayamet ikna etti hiç olumsuz hareketi olmadı herkse kendini sevdirdi. ark ailesinin de onayıyla nişanlandılar aradn 3 gün geçti evde oturuyoruz zilo çaldı beyfendi gelecekti maç izlemeye gideceklerdi arkadaşımla ama kayınvalide geldi. ben bu işi bitiriyorum rüyamda gördüm ıvır zıvır zırvalıklarıyla bitirdi ve gitti. Çocuk gelip konuşmaya bile tenezzül etmeden annemi çiğneyemem dedi o da tel de o kadar şaka gibi değil mi 3 gündür şok yaşıyoruz nasıl bu kadar oskarlık bir oyun çıkardı 4 ay die altında da başka bir sebeb olmadığına dair isterseniz Kuran ı Kerim e el basayım dedi kadın inanamıyorum

Kendi durumumuzu anlatmaktan sana birşey diyemedim bundan sonra herkes için hayırlısı olsun sonradan olacağına baştan koksun balık daha iyi

kız kütahyadaydmış ve gece yola çıkıp sabah onun yanına gitmiş....uzun yola çıkmış..oturup kendini nasıl affedericeğini düşüneceğine...kıza bi sürü yalan söylemiş..
kızın numarasını alabildim bugün büyük uğraş sonucu...uzun süre konustuk...ona yaptıklarını duyunca iyice ıkıldım...bide ailesiyle tanısmıs..kıza evlenme teklifinde bulunmus...
nişanlımdan ayrıldım demiş ki geçtğim cuma nikah işlemlerini halletmiştik....
hala şoktayım...allahım bu nasıl bi sınav böyle...

kız evlenmeye niyetli mi? tel.ini kendisi mi verdi?

ohaaaaaa yahu sizin eviniz bile hazır değil miydi ailesiyle ne sıfatla tanıştırmış, ailesi dememiş mi bizim oğlumuz nişanlı diye tövbe tövbe

bence bu aldatmaktan falan geçmiş artık hasta bu kişi . . .​

yok zaten bişeylerin ters gittğini hissetmiş oda benim gibi...resmen çift karakterliymiş...kıza facbooktan ulaştım önce sonra numaramı verdim aradı konustuk öyle işte....

ohaaaaaa yahu sizin eviniz bile hazır değil miydi ailesiyle ne sıfatla tanıştırmış, ailesi dememiş mi bizim oğlumuz nişanlı diye tövbe tövbe

canım o pislik bugün kütahyaya kızın yanına gidip kızın ailsiyle tanışmış pislik herif..çok kötüyüm

ailesi değil sadece bu hasta ruh tanışmış . . .

Mutlu olduğunuz zamanlarda bütün dünyanın çok daha güzel göründüğünü hiç hissettiniz mi?
Oysa sizin bakış açınız dışında gerçekte hiçbir şey
değişmemiştir.''

____Judi James____​

hey Allahım ya.insan artık kime güveneceğini bile bilemez hale geldi.
kıza yaptıklarına yıkıldım dedin,neler yapmış pislik

canım benim aldatılmak çok üzücü dayanılmaz acılar çektiriyor sana bu acıları atlatmak çok zor biliyorum ama hemen cep telefonu hattını değiştirmenden kararlılığın ve güçlü olduğun belli. kendini yoğun olarak işine ver canım en iyi böyle atlatılır çalış gez arkadaşlarınla ailenle tatile git. imkanın varsa yurt dışına falan gezmeye git arkadaşınla yada yakınınla

Çok kötü bir durum ama şükretmelisiniz ki, bu aşamada nasıl bir karakteri olduğu ortaya çıkmış.
Bu yaptığını asla yanına bırakmayın. Hukuki olarak haklarınız var. Kendisinden alınabilecek en yüksek tazminatı maddi ve manevi yıpranmalarınızdan dolayı alınız. Görsün insanların hayalleriyle nasıl oynanıyormuş. Madem ki diğer kızla görüştünüz, irtibatı koparmayın ve şahitlik etmesi için yardım talebinde bulunursunuz.

Nişanlanma taraflara sadakat yükü yükler. Bu yükü getirmesinin nedeni sonucunda evlenmeyi getiren bir ilişki olmasıdır. Bunu ihlal kusur sayılır.

Öyle yok artık eskisi gibi nişanlıyız yüzüğü attık geçti bitti...
Geçmiş olsun. Allah daha beter acılardan korusun..

Allah'ım ya bu erkeklerin aklı neden doğru düzgün işlemiyor Rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın ya ne kadar zor birşey aldatılmak. Ama gerçekten Allah'ın sevgili kuluymuşsun nişanlılık döneminde bunu farkettin :26: Tam karaktersizmiş başka karşılığıda yok bunun. Öbür kızıda yazık, ne bilsin nişanlı ve evlenmek üzere olduğunu Allah bilir onu nasıl kandırdı birde utanmadan ailesiyle tanışmış evlenme teklifi etmiş Eğer o kızda gerçekten mağdursa o da basar tekmeyi o karaktersize :26:

Sende üzülme artık şekerim hayat devam ediyor bundan sonra tabi ki güven problemi yaşaman kaçınılmaz ama seni gerçekten seven birini bulduğunda o bunu aşman için elinden geleni yapacaktır. Takma kafana yol yakınken dönmüşsün üzülme sıkma canın, o üzülsün boşver..

neden şi,mdiden nikah işlemlerine başlamıştınız? tayin işi falan mı vardı? nikahı kıymadınız di mi. şimdi o nankörün senin gibi üzülmesi gerekirdi. eden bulur gün olur devran döner

Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.
Ne kadar zordur kimbilir,yaşamayan anlayamaz.
Diğer kızında haberi yokmuş demek nasıl bir insan bu ya.Karaktersiz kişiliksizin teki.
Umarım o kızda bir an önce ilişkisini keser.
O adi yalancıda ortada kalır.

Geçmiş olsun canım..Kalacak öyle bir ortada kalacak ki sana yaşattığı acıların aynılarını kat kat yaşayacak perişan hale gelecek köpek gibi pişman olacak sana yaptıklarına yaşattığı acılara..O senin ahını aldı ya merak etme artık 2 yakası bir araya gelmez canım.Ondan kimseye de bi hayır gelmez zaten.Rabbim yanına bırakmayacak.Çok zor ama zaman ve sabırla buda geçecek inşallah unutacaksın.Rabbim sabredenlerin yanındadır her zaman.Sakın üzüldüğünü belli etme ona hiç bir şekilde olabildiğince uzak durmaya çalış.İçin ne kadar yansa da hayatına devam et gülen yüzün yine gülmeye devam etsin hiç solmasın bir daha inşallah.

Kız sizin anlattıklarınızdan sonra ne yapmayı düşünüyor?
Açıkçası aklıma ilk gelen şey sizin sevgilinizin ruhsal problemlerinin olabileceği.Cuma günü nikah işlemlerini bitiren adam hangi akla hizmet böyle yalanlar sıralamış, eline ne geçeceğini düşünmüş?Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı bu defa, hiç mi düşünememiş bu herif?

Şimdi siz o kızı arayıp onun da uyanmasını sağladınız(gururluysa), diğer kızın da elinden kaçtığını farkeden adam size sinirlenip bir şey yapmaya kalkmasın allah korusun.Belki de o kıza kafayı taktı, tüm olayların üstüne bir de kütahyaya gitmiş gerçekten çok garip bir mantık.Tabi sizin asla geri dönmeyeceğinizi düşünüp bari öbürü elimin altında olsun mantığı da olabilir.

Bence dikkatli olun.Belki abartıyorum ama eski nişanlınız bana niyeyse psikolojik açıdan biraz tehlikeli geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…