yıkılmayacaksın tabıkı ayakta kalacaksın bırde yıkılıp onu odullendırme sen kandırılmadın kı o kendını kandırdı bırak kandırsın belkıde bır omur verıp ogrenecektın bosver hakkında hayırlısı olsun zor yasadıgın durum ıns en kısa surede atlatırsın.
Gelse sana olmuyor, bitirelim dese, oturup konuşup ayrılsanız bunları yaşamazdın belki de. O adam kendine doğru düzgün değer vermemiş ki böyle davranmış, cesur olamamış karşında.
Sen daha iyilerine layıksın -ki bu apaçık ortada-. Kendine kızma ve insanlara güven, önce kendine, sonra insanlara güven. Çok duygusalız ya çok. Senin kendinde hissettiğin zayıflıklar o adamda mevcut ama gel gör ki bayanlar hep kendilerinde ararlar kabahati.
haklısın cnm .. kalıbının adamı değildi işte o.. KEndime çok kızdım önce . o kadar kötüydüm ki.. Atamadım üzerimden çok uzun bir süre. Ama şimdi yeni yeni doğruluyorum. Yeniden yürümeye başladım diyorum kendime. Şükür diyorum.
Keşke biz bayanlar bu kadar duygusal olmasak. birisi ağlasa yanımda.. Ağlarım bende.. Erkeklerin en hahssası bizi bizim en katımız kadar olamıyor. Şimdilik zamana bırakmak lazım sanırım.. ilaçlara devam
Bu tür olaylar insanı olgunlaştırıyor ve sağlam adım atmasını, daha geniş gözlüklerle olaylara bakabilmesini sağlıyor.. Bu sitede çok yorumlar okudum, birçok insan bu durumu yaşamış ve çoğu nihayetinde gerçek aşkı bulmuştu, eskisi olmasa yenisinin kıymetini bu kadar iyi bilmezdik diyordu çoğuda. Sende karşına çıkacak olan nasibinin kıymetini anlamak için yaşadın belki de bu olayı ve hayatı daha anlamlı yaşamak için.
şu an erkeklerden çok uzağım.. hiç hayatımda biri olmayacak gibi.. şekilleri farklı olsada olayın özünü hepimiz yaşıyoruz aslında.. yine de güçlü olmaya çalışıyorum. kendimle barışmaya çalışıyorum bende. gerçekten daha olgun oldum. Üzülmüyorum artık eskisi gibi. kabullendim.. cnm benim çok sağol Allah razı olsun mesajın için :)
Teşekkür ederim duan için.. İnşallah hayatına seni mutlu edebilecek ve ömrü ömrüne nasip olabilecek, seni çok seven bir insan girer
Bencil değilsin, çocukları seviyorsun, insanlara yardım ediyorsun, sen ve senin gibi olan her insan inşallah mutlu, huzurlu bir evlilik yapar.
haklısın cnm .. kalıbının adamı değildi işte o.. KEndime çok kızdım önce . o kadar kötüydüm ki.. Atamadım üzerimden çok uzun bir süre. Ama şimdi yeni yeni doğruluyorum. Yeniden yürümeye başladım diyorum kendime. Şükür diyorum.
Keşke biz bayanlar bu kadar duygusal olmasak. birisi ağlasa yanımda.. Ağlarım bende.. Erkeklerin en hahssası bizi bizim en katımız kadar olamıyor. Şimdilik zamana bırakmak lazım sanırım.. ilaçlara devam
seni çok iyi anlıyorum.benim de hayatım şuraya yazsam roman olur.güzellik,iyilik,eğitim,kültür,beceri,zeka.vs,vs de olsa insan ,adi birine rastladığında o kişi sana kendiini çok değersiz hissettirebiliyor.tüm güvenini yerle bir ediyor.ve bana bunu niye yaptı soruları ile ömrümüzün en değerli zamanları geçip gidiyor. merak etme yalnız değilsin.forumu okuyorsun,adi ve insan müsveddedi erkeklerin biz naif ve duygusal yaratılışlı bayanlara neler yaptığına bir bak.bir kere sevmeye görelim biz sevdiğimize kıyamazken onlar bize ne acılar çektiriyorlar.keşke haydi bitti demeyle bitirmeyi becerebilsek.Allah biz kadınları korusun çünkü buna çok ihtiyacımız var.
yazdıklarınıda üzülmüş ama her şeye rağmen çok güçlü bir kadın gördüm
yapanın yaptığı elbet yanına kalmaz ama artık kendiniz için çabalayın
zamanı geldiğinde inşallah çok çok iyi insanlarla karşılaşırsınız..
Canım gerçekten inanmalıyız senide hakeden mutlu edecek güven duyabileceğin huzur veren bir sevdiğin olacak bende bekliyorum sabırla allah herşeyin hayırlısını versin
İki kısmı da okudum.. Şaşırdım.. Hakkınızda hayırlısı olmuş bence de.. Bu kadar haysiyetsiz biri ile evlenmekten kurtulmuşsunuz..
Tıbben ve manen destekleri alıyormuşsunuz zaten bir de sadaka tavsiye ederim..
Zira bu çok yüzlü kimse ile evlenmiş ( ki evlendikten sonra aynı yastığa baş koyduktan sonra ayrılık şimdikinden çoook daha zor olacaktır ) hatta çocuk sahibi olmuş olabilirdiniz.
' Her şer de vardır bir hayır ' biz sadece şu an farkedemeyiz bunu.. Kim bilir belki de ağladığımız bugünlere bile ' iyi ki ' diyeceğiz ilerde..
Cok garip bu erkek milleti. uzulmeni istemem derler, yuregimize en buyuk yarayi onlar acarlar.
Canim benim uzulme nolur. Rabbim insallah en kisa zamanda cok iyi birini cikarirda iyiki olmamis dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?