yıkılmak yok.. zaman geçer unutulurmuş..

canim unutmak zaman aliyor ama gercekten unutuluyor.belkide unutulmuyor icinde gomuluyor. ama sunu unutma Allah goruyor mutlaka bunlarin cezasini cekecek. bakin hadis; umut verip,guven asilayipta yari yolda biraktigin insanin gonul sadakasini iki dunyada da veremezsin. HZ. MUHAMMED(S.A.V)

o kadar çok şey yaşadım ki.. bende kandırlılan kısımdayım.. seviyorum deyip de kaçıp gitti. ben kaldım kendimle başbaşa.. 1.5 yılımı harcadım.. aldatıldım.. yakaladıgım halde inandım onun yalanlarına.. Aslında o kadar uzun ki hikayem.. şimdi kendime yeni bir sayfa açtım.. herşeye ragmen yıkılmadım ayaktayım

evet cnm zaman alıyor ama bşarıyorum..:)

elmayra nın hikayesini okudum. dünden beri aklımda.. kendi yaşadıklarıma gittim geldim.. Ben de bir kere taviz verdim.. sonra beni yeniden aldattı kandırdı çekti gitti.. hep ona güvendiğim zamanlarda.. ama ben hiç ispat edemedim.. biz bayanlar seziyoruz işte.. Allah gösteriyor. Ben uzun süre unutamadım. o gitti ama ben ondan gidemedim.. Psikolojik destek aldım. Alıyorum da. Çok yaralı bir ilişkiydi benimkisi.. Bugün anlatmaya gücüm yetmez.. ama anlatacağım. Bakın yıkılmadım ben. Hala gönlümün bir köşesinde olsa da o, Ah da etsem .. kendimi bırakmayacağım dedim.. namaza başladım.. Rabbim yardım etti. Gerçekten herkesin sınavı ayrı.. Kızlar ne olursa olsun yıkılmak düşmek yok.. hele de erkekler için asla..

kaç yaşındasınız?ilişkiniz ne sıfattaydı?yani sevgili,nişanlı,evli hangi durumdaydınız?

29 yasındayım cnm. sevgilimdi.. evlilik yoluna giderken hemde.(yani ben öyle sanırdım.. öyle derdi..) Hakkında bildiim herşey yalan cıktı..
bir yılı geçen bir ilişkimiz vardı. herşey o kadar güzeldi ki.. ben aşık olmustum o adama. o da 34 yasındaydı. ikimizde üniversite mezunu, işinde başarılı insanlardık.

önce 1. kandırılma hikayemı anlatayım..bana işi gereği yurt dışına gidiyorum dedi.. bazen öyle birkaç haftalığına giderdi. bende onun gelmesine 1 gün kala kardeşimle nevizade ye gittim. yürüyordum. baktım arkası dönük birisi.. ama aynı ona benziyor.. baktım o. Seslendim duymadı. masada 3 kız var bu arada. kızlardan birinin arkasına kolunu yaslamış oturuyor. yanındaki kız fark etti.yanıma çağırdım geldi. bakamadı yüzüme."selam vereyim sadece dedim" ve gittim. ertesi gün beni aradı. o gün yeni gelmiş bana süpriz yapacakmış da.. bende saf saf inandım. devam ettik..

hiçbirimiz yakıştıramıyoruz güvenemiyoruz başımıza geliyo yıkılsakta yeniden doğrulup hayatımıza devam ediyoruuz mecburen hayat devam ediyor..." .. onlarla ağlıyorum.. gülüyorum.. yaşayamadığım ve yaşayamayacağım çocuk sevgimi yaşıyorum onlarla.." demişsinn nedennnn hayatına başkasının girmesini istemiyeceğin için mii eğer öyleyse değer mi pekii sence ...

2. kandırılışım...
işlerinin yogunluğundan, bu yüzden iş değiştirmek istediğinden bahsediyordu. Sonra bana değiştirdim işimi dedi.. yeni işini anlattı durdu.. bende birkaç hafta yeni işini dinledim.. yeni iş arkadaşlarını. yeni işi ile ilgili bir seyahate (eğitim)gittiğini söyledi. 2 ay sürecekti. bu iki ay boyunca cok az konuştuk. çünkü yurt dışındaydı. sonra gelmesi gerektiği gün bir mesaj aldım. "Canımmm.. sana bunları daha önceden söylemek isterdim ama yapamadım. ben iş için geldiğim bu yerde 6 ay daha kalacağım. sen benim hep bir parçam olarak kalacaksın.. inşallah daha iyi şartlarda karşılaşırız.." diye. şok oldum.. ben onu beklerken o bana veda mesajını yolladı.evine gidip baktım hemen.. evini taşımış.. telefonunu da değiştirmiş.. neyi neden yaptığını bilemedim..
arkadaşlarımın yardımıyla buldum onu.. hala aynı işyerindeymiş meger.. hiç gitmemiş.iş, ev ve cep telefon numarasını, ev adresini ve ailesinin adresine kadar bulduk. Ben elimi bile kıpırdatmadım. arkadaşlarım sağolsunlar. buldum konuştuk.. (onu bulma hikayemi sonra anlatacağım çünkü çok çok uzun) ben iyi bir insanmışım da, birlikte yaşadığımız zorluklar ona ağır gelmiş. saçma sapan birsürü şey saydı bana.üzülmemi istememiş o yüzden bunu yapmış. geri gelecekmiş..

öyle zor günler geçirdim ki o zaman. geceleri uykumdan uyandım ah ettim ona. şok oldum çünkü.. duygularımla oynadı, kandırdı beni.. seni seviyorum derdi hep.. ağlardı benden ayrılırken.. nasıl inanmazdım ki..rüyam kabus olmustu birden. sonra geceleri uyuyamaz oldum. hayattan koptum. sürekli onu arayıp neden bana bunu yaptıgını soruyordum. kabullenemedim. Psikolojik destek aldım sonra. hala da alıyorum.. tam bir yıl böyle geçirdim. kendime güvenim kaybolmuştu.. nefes alamıyordum ki..

şimdi çok şükür iyiyim. Biliyorum o birgün cezasını çekecek. Rabbim büyük.. O nun adaleti de büyük. Daha iyi olacağım ben.. bundan sonra hiçbir erkeğin duygularımı ve beni kandırmasına izin vermeyeceğim.. yıkılmam..

haklısın ama erkeklere güvenmiyorum artık. hepsi yalancı gibi geliyor bana.. korkuyorum belki de. Ama daha yeni doğrulmaya başladım. geçecek inşallah birgün bu söylediklerime güleceğim belki de:) onun için hiçbirşeye değmez.. çünkü onu gözümde ben büyüttüm..

2 sini de okudum ve şaşırdım gerçekten hastaymış resmen halbuki sana adam gibi gelse olmuyo yapamıyorum dese böyle saçma yalanlara başvurmasa senin bu durumu kabullenmen daha kolay olurdu büyük ihtimal. Ama sakın yılma dediğin gibi geçicek insanoğlu ne ölümlere katlanıyor sen değer bilmeyen bir insan için hayatını mahvetme sakın. Ve sakın ola ki eğer ki bir dönüş yaparsa aynı hataya asla düşmemeni tavsiye ederim. Bu dünyayay bir kere geliniyor seni bu kadar düşünmeyen bir insana yer olmasın hayatında , İnşallah sana hakettiğin değeri veren birisi kjarşına çıkar ve çok mutlu olursun... Sevgiler

canım benim çok sağol.. gelse bile artık dönmem.. içime gömdüm.. beni beni ne kadar değersiz gördüğünü anladım çünkü.. kalıbının adamı değilmiş.. ama yaptığı şeyler benim psikolojimi bozdu.. ağır geldi.. kendimle yüzleşemedim bir süre.. şimdi çok şükür iyiyim. Allah hepimize daha güzel günler görmeyi nasip etsin. :)

offff yemin ederim bazen bütün erkeklerden nefret ediyorum ya
nasıl da yalan söylüyolar,bu kadar kolay vazgeçebiliyolar,seviyorum dedikleri insanlardan
sonra sende vazgeçince tekrar peşine düşüyolar
hep bi o cebimde olsun ama ben yine hayatımı yaşıyım kaygısı,çabası
yok sen ıyılerıne layıksın,yok ben şöyleyim yok ben böyleyim
e o zaman hiç girmeseydın hayatıma,meşgul etmeseydin beni,duygularımı,zamanımı...

offfffffffffffffffffff
yine zıpladı sinirlerimmm
en güzeli tek tabanca olacaksın
yemişim erkekleri
çok azı doğru düzgün onlarında var zaten partnerleri......

Seni hiç haketmiyormuş demekki canım şükret bence kurtuldun böyle gereksiz bir insandan. Sen her şeyin iyisine güzeline layıksın eminim ki Allah'ım kalbinin temizliğine güzelliğine göre sana temiz güzel bir ruh eşi verecektir ve çok mutlu olacaksın inşallah, sadece sabır.. :)

cnm benim çok sağol çok mutlu oldum yazdıklarına:) inşallah hepimiz çok mutlu oluruz..

yıkılmayacaksın tabıkı ayakta kalacaksın bırde yıkılıp onu odullendırme sen kandırılmadın kı o kendını kandırdı bırak kandırsın belkıde bır omur verıp ogrenecektın bosver hakkında hayırlısı olsun zor yasadıgın durum ıns en kısa surede atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…