yıkılmak yok.. zaman geçer unutulurmuş..

Şükret ki sadece 1,5 yılda nasıl biri olduğunu anlayabilmişsin. Ya daha uzun yılların çalınsaydı benim gibi (7 yıl). Ama bende şükrediyorum, evlenipte adam olmadığını görmek yerine, evlenmeden önce anlayabildiğim için. Her şey insanlar için, yaşadıklarımızın hepsi bizim için birer tecrübe artık. Kaybettik sanıyoruz ama yanılıyoruz. Belki de çok daha güzel bir hayat yaşayabilmemiz için, bunları yaşayıp ders çıkarmamız gerekliydi. Her şeyde vardır bir hayır ve eğer hak ediyorsak gerçekten, biz de bir gün çok mutlu olacağımız o günleri görebileceğiz. :)

ayy canım kusura bakma affına sıgınarak soyluyorum ama

bu nasıl şerefsiz bir adammış böyle yaa

ustelık cocukda degıl 34 yasında olgun bır adam .

ayrılmak ıstıyorsan efendı gıbı cıkarsın karsına ;

olmuyor yapamıyorum ,anlasamıyoruz yada en kotusu

başkasından hoslanıyorum dersın ama bı sekılde bı acıklama

getırırsın .ama adam çekip giderken bile hala benı bekle

umudu vererek toplamıs tası çanagı gıtmıs .

ayy nasıl sınırlendım yaaa

yanı boyle ınsanlara gercekten sasırıyorum ,hıc mı allah korkuları

yoktur hıc mı ah almaktan korkmazlar ,nasıl vıcdan tasıyorlar

cıdden merak edıyorum .Allah boylelerının en kısa zamanda cezasını

verır ınsallah ve bızlerede onları surunurken gormeyı nasıp eder

ınsallah rabbim .ben de kotu bı ayrılık yasadım benım sevgılımde

tam bi şerefsizdi .

zaten bende bunu anlamıyorum. neden ümit vererek gider insan. Ama ben çok ah ettim. uyudum uyandım ahlarımla. Rabbim büyük ona bıraktım. En iyisini o bilir. Umarım birgün onun ne halde olduğunu görebilirim. Söylediğin sıfat aynen o..

arkdaşımız az bıle sölemiş bence insan denmez ona bence aşalık yaratık mahluk ya neden böle dengesızler bızmı çok safızya buraya üye olmadan önce hep derdımkı kendım ene safım yanlız olmadıgımı görüyorum her ne kadar temkınlıde davransak ıyıde ytaklaşsak adam olmayanı zorla adam edemıyosunuz deger vermıceksınız kızlarrrrrrrrrrrr tek çagre bu ozaman sevılıyosunuz
ben neler yaşadım yarabbımm parmagımda yüzük varken adam gıtmış başkasına nıkah kıymış benımde hayatımı zehır etmıştı oysa dışarı bıle çıkamıyodum tek başıma eşyalarımız özel yapılmıştı ondan ayrıldım 3 yılllllll kımseyle çıkmadım gezmedım arkdş bıle edınmedım hiç kımseyle korkuyodum ınsanlardan ondan sonra kımseyle çıkmıycam dedım bırıyle tanıştım 2. bulşmamızdı evlenme teklıf ettı düşüncem dedım ve ailesiyle tanıştırmak istiyodu benı tanıştıkta megersem hayatı yalanmış onunda evlenıp ayrılma aşamasındaymış çocugu varmış annsıyle yaşıyormuş bana yanlız yaşadıgını sölemişti bekardı babasıyal annesı yaşıyodu megersem babası ölmüş anesı bızımle yaşıyckmış kendı çocugunu ınkar eden adamdan ne hayır gelırkı bana bunları ruyamda gösterdıler gıttım araştırdım ögrendım bılıyomuusnuz hey yavrum hey benım ilk defa kandırılışım degıldı yanı zerre güvenim yok o.ç artık çekıyomuyum nedırya anlamadımkı sonra yıllar sonra gene çıkmıcam kımseyle dedım çocukken benı bırısı sevıyodu ben sevmezdım gel evlenelım hayatımızı kuralım dedı rastladım bıgün ona dedımkı yaf evleneyımde dahada şerefszlerı çıkmasın karşıma yuvam olsun dedım anam onunda nışanlanıp ayrıldıgını bılıyodum megersem evlenıp ayrılmış bir çocugu var bana anlattıgı gün oturup agladımya dedımkı neden nnnnnnnnnnnn yalannnnnnnnnnnnnnnnnn nedennnnnnnnnnnnnnnnnn bız beraber büyüdük sayılır dedıkı anlatamadım dedı çekıyorum belayı sanırım sonra ayrıldım affetdım sonra barıştım baktım o kadını unutmamış kadın bunu aldatmış dengesı bozuk zaten bana hiççççççççç güvenmıyodu dengesız beş dk önce sevıyorum dıyodu 5 dk sonra hadı sen gıt dıyodu bırakıncada peşime düşüyodu nolurrrrrrrr benı bırakma neyse kurtuldum bu yalancıdanda şu an haytımda bırısı var 1 yıldır ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN DIYORUM HAYATIMDA ILK DEFA İÇİME SINEREK BIRIYLE EVLENMEK ISTIYORUM:)
ilk başlarda bu benı sevıyodu ben sevmıyodum şimdı bende sevıyorum ozaman o evlenmek ıste4rdı şimdide ben ıstıyorum sanırım o hazır degıl onu ıkna etmem lasım :) ama tanıştıgımızdan bu yana hergün beraberız hergün buluştuk 2 aydırda hep yanyanayız ben ondan ayrı bıyere gıtmem oda gıtmez hep bırınden ayrılınca üzülürdüm hayatıma kımse olmucak derdım sızın bu yazdıklarınızı okuyunca umut olur belkıde dedım hepimizin mutlu olması dılegımle kızlar

Çok şükür sen sonunda mutlu olabileceğin birisini bulmussun.. hikayeni okurken seni kendime benzettim. Allah büyük canım. Sana bunları yapanlar da birgün bulur ettiklerini.. umarım hep mutlu olursun

Allah hepimize yardım etsin cnm

Son düzenleme:
artık onu düşününce midem bulanıyor.. nasıl kandırılmışım.. bir insan gözünün içine baka baka olmayan bir dünyayı aylarca anlatabilir mi.. aklım almıyor

Çok şükür sen sonunda mutlu olabileceğin birisini bulmussun.. hikayeni okurken seni kendime benzettim. Allah büyük canım. Sana bunları yapanlar da birgün bulur ettiklerini.. umarım hep mutlu olursun

umarım sende bulursun canım ben ümidimi kesmiştim artık karşıma kım çıksa ytalancı gözüyle bakıyodum bencede hesaplaşıcaz ötekı dünyada tşkler güzel dileklerın için umarım sende hep mutlu olursun bana yaz mutlulugu yakaladıgında beklıyorummmmmm

Aynen şimdi ebnde öyleyim. Umarım mutlu olurum cnm. Dua et benim için olur mu... Birgün inşallah sana burdan güzel haberler vermek kısmet olur..

aynisini ben de yasiyorum su an seni cok iyi anliyorum!!! amannn takmaa bir erkek icin bu kadar aglamaya degmez hickimsenin size eziyet cektirmesine izin vermeyin insanlarin cogu kadinlari ikinci sinifa koyuyorlar kadinlar da ne yazik ki buna izin veriyorlar artik degerinizi bilin!!! sadece bir hayatimiz var baskasinin istedigi gibi olalim diye gelmedik bu hayata hic kimsseye güvenmeyin fedakarlik yapmayin egoist olun ancak bu sekilde bir yere varirsiniz hayatin kanunu bu! cünkü insanin iyiligine inanmak, her zaman fedakarlik yapmak, herkesle iyi olmaya calismak dürüst yufka yürekli olmak hicbir seye yaramiyor cünkü sonunda yini kötü olan sensin hep biz kadinlar kötü oluyoruz!!

Son düzenleme:

Haklısın cnm.. inan burada yazılan şeyler, tavsiyeler beni öyle bir doğrulttu ki.. Bundan bir ay önce çok perişan hergün ağlayan bir insandım. Kendime ağladım.. neden bunları yaşadım diye.. Allah hepinizden razı olsun. hergün acaba bugün de birisi beni ayağa kaldıracak ne yazmıs diye

Aynen şimdi ebnde öyleyim. Umarım mutlu olurum cnm. Dua et benim için olur mu... Birgün inşallah sana burdan güzel haberler vermek kısmet olur..

Allahım senın yanında olsun canıminşallah beklerım güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…