• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıl sonu gösterisi

Özel okul mu bu?
Yuh artık ya her şey maddiyat olmuş
350 tl ye ne gösterisi
İlkokulda her sene gösterimiz olurdu
Evden kıyafet giyerdik ya da herkesin bulup alabileceği beyaz tshirt gibi kıyafetler belirlenirdi ücret falan ödemezdik

Devlet okulu mu bu? Özel bile olsa çok yüksek ve emrivaki. Biz lise mezuniyetinde bile bu parayı isteyemiyoruz. Kişi başı 50 tl olan yemeği pahalı bulup gelmiyorlar Ankara’nın göbeğinde. Kaldı ki benim çocuklarım özelde, bugüne kadar hiçbir gösterileri için bu miktarda para ödemedim.
Özel bu sene çok yüksek rakam anlamadım ben de ...

Üniversite mezuniyet balom 135 tl.
135 tl!
350 tl nedir el kadar çocuğun yıl sonu gösterisi için?!?!
Şimdilerde öyle. İnsanlar bir de okullar arası yarışa girmiş gibi sanki. Kep atma töreni bile yapılıyor el kadar çocuklara.

Veliler de çok hevesli ki kimse şikâyet etmiyor. Her şeyi Bimer’e şikâyet etmeyi bilen veliler (sizi tenzih ederim) bu durumu da etmeli bence. Anaokulu mezuniyeti neymiş, hele kep atmak neymiş! Peh!

Özel okula verince aidatla bitmiyor iş tabi. İdare edicez demişler siz yine okul idaresiyle görüşün vakit kaybetmeden. Daha gösteriye de vakit varmış, eğer ücreyi illaki isteyeceklerse bundan sonraki çalışmalara çocuğu katmasınlar bari.

Bazi arkadaslar pahali demis haklilar.ama buyuksehirlerde eli yuzu duzgun bi kresse hep bu fiyat zaten gosteriler.
Konu sahibi benim kizim icinde 300 tl istediler.video cekimi kiyafet falan var icinde.salon kiralanmis.ama ben gondermiyecegim.gerek duymuyorum onun yerine kizimin baska ihtoyaclarini karsilarim ya da gezdiririm.

Özel okula verince aidatla bitmiyor iş tabi. İdare edicez demişler siz yine okul idaresiyle görüşün vakit kaybetmeden. Daha gösteriye de vakit varmış, eğer ücreyi illaki isteyeceklerse bundan sonraki çalışmalara çocuğu katmasınlar bari.
Devlette bu kadar uzun saat bakmiyorlar zira verdiğimde ki şartlarim farklıydı...

4 buçuk yaşındaki çocuk için bu gösteri çok da gerekli değil bence. Çocuk o yaşta nerde ne için orda bulunduğunu bile anlayamıyor. İlerde büyük ihtimalle hatırlamayacak bile ya da hayal meyal hatırlayacak.

Bence başka ihtiyaçlarınız varsa ona yoğunlaşın. Yarın bir gün okuma bayramı olur, mezuniyet olur, onlara çocuğun gönlünden, sizin gönlünüzden geçeni yaparsınız.

Cocuk kiyafetlerinin dikimi buyuklerden daha pahali oluyor arkadaslar.. ben de gecen sene bu fiyata yakin bir sey odedim, bir de bende iki minnak dusunun :27: buyudukce masraf daha azaliyor ama sene sonu gosterilerinde.. bu senekine katilmayacagimizi bastan soyledik, o yuzden davetiye gelmedi..

Cocuk kiyafetlerinin dikimi buyuklerden daha pahali oluyor arkadaslar.. ben de gecen sene bu fiyata yakin bir sey odedim, bir de bende iki minnak dusunun :KK53: buyudukce masraf daha azaliyor ama sene sonu gosterilerinde.. bu senekine katilmayacagimizi bastan soyledik, o yuzden davetiye gelmedi..
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yanlışlıkla göndermiş olabilirler. Öğretmen değişti yeni öğretmen bilmiyordur belki

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yanlışlıkla göndermiş olabilirler. Öğretmen değişti yeni öğretmen bilmiyordur belki
Ama derslere dahil etmişler siz istemediğiniz halde. Muhtemelen davetiye bilinçli gönderilmiştir, durumunuzu önceden biliyorlar sonuçta konuşursanız çocuk katılsın deyip ücreti de göz ardı edebilirler. Kıyafet ücretidir tahminimce o da .

Back
X