- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Olaylara bak yahu, yazarken zorladıgın seyi bizzat yasıyor bu insanlar. Allah ıslah etsin hayatlara bak.Ben arada bakıyorum ne Özcandan ne Halit amcadan hala haber yok. Bulunamamış yani.
Evet ya o sapkını hatırlıyorum ama kızın cesedi bulunamamış. Bir de saplantılıydı sanırım kıza. :/ bu kızın olayı da karışık şuan, bir sürü ihbar geliyor onun için. Aile akraba olduğu için çok anlatamıyorum ama bunun abisi amcasının kızıyla evliymiş yengesini kendi öz amcasıyla (yengenin amcasıyla) ilişkiye girerken görmüş bu yüzden öldürülmüş diye bir iddia var. Umarım doğru değildir ama Müge de bunun üzerinde duruyor.
Esin mi kardesim mı yalan soyluyor isimli konu, menejer hanımın ablasının konusu.Ben arada bakıyorum ne Özcandan ne Halit amcadan hala haber yok. Bulunamamış yani.
Evet ya o sapkını hatırlıyorum ama kızın cesedi bulunamamış. Bir de saplantılıydı sanırım kıza. :/ bu kızın olayı da karışık şuan, bir sürü ihbar geliyor onun için. Aile akraba olduğu için çok anlatamıyorum ama bunun abisi amcasının kızıyla evliymiş yengesini kendi öz amcasıyla (yengenin amcasıyla) ilişkiye girerken görmüş bu yüzden öldürülmüş diye bir iddia var. Umarım doğru değildir ama Müge de bunun üzerinde duruyor.
Yanındaki minik prenses de annesinin aynısıYa nerden gordün yaadiger topikte merak etmislerdi.
Allahım tövbeler olsun o ne öyle.Esin mi kardesim mı yalan soyluyor isimli konu, menejer hanımın ablasının konusu.
Okudun mu
Verilen sactanAllahım tövbeler olsun o ne öyle.
Yahu elde somut bir delilde yok bu kadın neyden şüphelenmiş sjfjsjdhhs
Saç saç olalı böyle zulüm görmedi sjdjjsjdVerilen sactan
Bebe emanet maalesef yaa. Ben henüz yapmayı beceremedim.Yanındaki minik prenses de annesinin aynısı
Daha yeni geldik, gidicez bak yapma jajfjdjd
Basur acısı cok kotu ya. Saglık bolumune konu acsam bakan olur muDaha yeni geldik, gidicez bak yapma jajfjdjd
Niye üzgünsün aşkım
Kıyamam kuzum, sıcak suya oturmayı denedin mi? O hafifletiyor. Bir de ağrısı geçene kadar baharatlı birşey yeme. Profilini bir süreliğine açıp konuyu paylaşırsın profiline de yazabilirsin daha çok gören olur farklı geçirme yöntemleri gelir belkiBasur acısı cok kotu ya. Saglık bolumune konu acsam bakan olur mu
Bugun legen aldım. Bu aksam ılkkez yapıcam ınsallah ise yararKıyamam kuzum, sıcak suya oturmayı denedin mi? O hafifletiyor. Bir de ağrısı geçene kadar baharatlı birşey yeme. Profilini bir süreliğine açıp konuyu paylaşırsın profiline de yazabilirsin daha çok gören olur farklı geçirme yöntemleri gelir belki
Basur acısı cok kotu ya. Saglık bolumune konu acsam bakan olur mu
Ya cok sagolBunu buldum ben faydalı şeyler yazıyor bi bak bebeğim
Mutlaka git bir doktora ya utanma sağlık bu.Bugun legen aldım. Bu aksam ılkkez yapıcam ınsallah ise yarar
Baharat ve acı zaten yemiyorum ama doktordan da utanıyorum gidemiyorum.
Eziyet gibi yaAllah dusmanıma vermesın denilecek turde birsey bu
En uzaga git Hahahahahaha bundan sonra utanan herkese bu tavsiyede bulunacagımMutlaka git bir doktora ya utanma sağlık bu.
Evinin en uzağına git ben utanılacak birşey için gittiğimde teee karşı yakayı seçiyorum öyle gidiyorum sjfjsjdj
Mutlaka git canının acısı hafifler ama doktor tek çare kuzum
Bir de eczaneye sor onlar bazen krem falan veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?