- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Profilinde gördüm :)Ya nerden gordün yaadiger topikte merak etmislerdi.
Allaşkına beni etiketleyin oraya.Evet ilk defa BDV'de kanın gövdeyi götürdüğü, banlanmaların havada uçuştuğu, tırpanın insanları sürüye sürüye mapusa attığı bir konuda biz banlanmadık. Bu gurur hepimizin tşk.benneyanginlargordum
Ehehe konuyu kapattı MuneAllaşkına beni etiketleyin oraya.
Hangi konudan bahsediyorsun cıcegım konuyu gormemıs olabilirim ben asdfghjsEvet ilk defa BDV'de kanın gövdeyi götürdüğü, banlanmaların havada uçuştuğu, tırpanın insanları sürüye sürüye mapusa attığı bir konuda biz banlanmadık. Bu gurur hepimizin tşk.benneyanginlargordum
Ss mi aldııın.Ehehe konuyu kapattı Muneama komik konuydu. Dur atiiim kajfjdn
Hangi konudan bahsediyorsun cıcegım konuyu gormemıs olabilirim ben asdfghjs
Gorsem banımı yerdim ozenle mi diyosun.Hangi konudan bahsediyorsun cıcegım konuyu gormemıs olabilirim ben asdfghjs
Ss mi aldııın.
Gordum bunu ama kapanmıştı evet Ahahahahahahaha yetıseem yerdim belki banımıBu jsjfjshd allahım yorumlar çok komik ajfjdjjdjdKız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?
Kardeşimin ünlü bir erkek arkadaşı var, 6 aydır beraberler, kızın üstüne titriyor resmen çok da mutlular, Çocuk kardeşime onun menajeri olmasını istediğini söylemiş aşk ve iş bir arada yürür mü, ne yapmalı sizce?www.kadinlarkulubu.com
Ay basları biraz okudum bıraktımdi. Bakayım.Bu jsjfjshd allahım yorumlar çok komik ajfjdjjdjdKız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?
Kardeşimin ünlü bir erkek arkadaşı var, 6 aydır beraberler, kızın üstüne titriyor resmen çok da mutlular, Çocuk kardeşime onun menajeri olmasını istediğini söylemiş aşk ve iş bir arada yürür mü, ne yapmalı sizce?www.kadinlarkulubu.com
MuhtemelenGorsem banımı yerdim ozenle mi diyosun.
Ben sadece 1 (bir) tane yorum yaptım, eğer cevap verseydi ortalığı karıştırırdım tam kaos havamdayım sjhdhdhdGordum bunu ama kapanmıştı evet Ahahahahahahaha yetıseem yerdim belki banımıdur senin yorumları okuycam konuda ki
Kaos a susayınca iste benim stilim all star veya kısmetse olurun izliyorum, bayagı lık ve kaos karisik asırı tatmin oluyorum sana tavsiye ederim banlıyken faydalanabilirsinizBen sadece 1 (bir) tane yorum yaptım, eğer cevap verseydi ortalığı karıştırırdım tam kaos havamdayım sjhdhdhd
Ben Müge anlı izliyorum ne yalan söyliyim şuanki fav programım o sjfjdjd ama bi ara çok izliyordum işte benim stilim ksjdjdj hele sima denen kız jdjdjjdKaos a susayınca iste benim stilim all star veya kısmetse olurun izliyorum, bayagı lık ve kaos karisik asırı tatmin oluyorum sana tavsiye ederim banlıyken faydalanabilirsiniz
Gece uyumadan önce mutlaka izlerdim mugeyı hatta uykuya dalma alıskanlıgımdı.Ben Müge anlı izliyorum ne yalan söyliyim şuanki fav programım o sjfjdjd ama bi ara çok izliyordum işte benim stilim ksjdjdj hele sima denen kız jdjdjjd
Format değiştirmiş sanırım, Özcan'ın kaybını yarıda bırakmasına üzüldüm, veteriner sıkıştırsalar konuşturabilirlerdi. Halit ergülü de o karısıyla kızı kaybetti çok belli ama üstüne gidilmesi. Umarım Zehra konusu öyle olmaz şuan 6 yaşındaki kız çocuğunun öldürülmesini işliyor.Gece uyumadan önce mutlaka izlerdim mugeyı hatta uykuya dalma alıskanlıgımdı.
Ama o Erzincan'da kaybolan amca var ya Halil ergul o konuyu bıraktı veterinerle giden cocugun konusununda bıraktı, bende mugeyı bıraktım
Eksisozlukte okudum o Kucuk kızı hıc izlemedim ama.Format değiştirmiş sanırım, Özcan'ın kaybını yarıda bırakmasına üzüldüm, veteriner sıkıştırsalar konuşturabilirlerdi. Halit ergülü de o karısıyla kızı kaybetti çok belli ama üstüne gidilmesi. Umarım Zehra konusu öyle olmaz şuan 6 yaşındaki kız çocuğunun öldürülmesini işliyor.
Ben arada bakıyorum ne Özcandan ne Halit amcadan hala haber yok. Bulunamamış yani.Eksisozlukte okudum o Kucuk kızı hıc izlemedim ama.
Acaba olaylar cozulmek uzere diye mı bıraktı, ıkı konuda ayan beyan ortadaydı aslında dımı?
Sapık Vahap muebbet yemıs, Fatma uyanık i öldürmüştü Hanı. O habere cok sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?