Yılan Akademisi 🐍

Hangi konudan bahsediyorsun cıcegım konuyu gormemıs olabilirim ben asdfghjs

Hangi konudan bahsediyorsun cıcegım konuyu gormemıs olabilirim ben asdfghjs
Bu jsjfjshd allahım yorumlar çok komik ajfjdjjdjd

Ss mi aldııın.
Yok ya Mune kilit vurmuş konuya yazılması diye. Konu silinmemiş

Gordum bunu ama kapanmıştı evet Ahahahahahahaha yetıseem yerdim belki banımı dur senin yorumları okuycam konuda ki

Ay basları biraz okudum bıraktımdi. Bakayım.

Gordum bunu ama kapanmıştı evet Ahahahahahahaha yetıseem yerdim belki banımı dur senin yorumları okuycam konuda ki
Ben sadece 1 (bir) tane yorum yaptım, eğer cevap verseydi ortalığı karıştırırdım tam kaos havamdayım sjhdhdhd

Ben sadece 1 (bir) tane yorum yaptım, eğer cevap verseydi ortalığı karıştırırdım tam kaos havamdayım sjhdhdhd
Kaos a susayınca iste benim stilim all star veya kısmetse olurun izliyorum, bayagı lık ve kaos karisik asırı tatmin oluyorum sana tavsiye ederim banlıyken faydalanabilirsiniz

Kaos a susayınca iste benim stilim all star veya kısmetse olurun izliyorum, bayagı lık ve kaos karisik asırı tatmin oluyorum sana tavsiye ederim banlıyken faydalanabilirsiniz
Ben Müge anlı izliyorum ne yalan söyliyim şuanki fav programım o sjfjdjd ama bi ara çok izliyordum işte benim stilim ksjdjdj hele sima denen kız jdjdjjd

Ben Müge anlı izliyorum ne yalan söyliyim şuanki fav programım o sjfjdjd ama bi ara çok izliyordum işte benim stilim ksjdjdj hele sima denen kız jdjdjjd
Gece uyumadan önce mutlaka izlerdim mugeyı hatta uykuya dalma alıskanlıgımdı.
Ama o Erzincan'da kaybolan amca var ya Halil ergul o konuyu bıraktı veterinerle giden cocugun konusununda bıraktı, bende mugeyı bıraktım

Format değiştirmiş sanırım, Özcan'ın kaybını yarıda bırakmasına üzüldüm, veteriner sıkıştırsalar konuşturabilirlerdi. Halit ergülü de o karısıyla kızı kaybetti çok belli ama üstüne gidilmesi. Umarım Zehra konusu öyle olmaz şuan 6 yaşındaki kız çocuğunun öldürülmesini işliyor.

Eksisozlukte okudum o Kucuk kızı hıc izlemedim ama.
Acaba olaylar cozulmek uzere diye mı bıraktı, ıkı konuda ayan beyan ortadaydı aslında dımı?
Sapık Vahap muebbet yemıs, Fatma uyanık i öldürmüştü Hanı. O habere cok sevındım

Ben arada bakıyorum ne Özcandan ne Halit amcadan hala haber yok. Bulunamamış yani.
Evet ya o sapkını hatırlıyorum ama kızın cesedi bulunamamış. Bir de saplantılıydı sanırım kıza. :/ bu kızın olayı da karışık şuan, bir sürü ihbar geliyor onun için. Aile akraba olduğu için çok anlatamıyorum ama bunun abisi amcasının kızıyla evliymiş yengesini kendi öz amcasıyla (yengenin amcasıyla) ilişkiye girerken görmüş bu yüzden öldürülmüş diye bir iddia var. Umarım doğru değildir ama Müge de bunun üzerinde duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…