- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Yok yok olamaz tatil bizde, tam gaz devamAkademide tatil durumu olabilir mi?
Merhaba kizlaaaaar
Devamsızlıktan kalmadım inşallah...
Nasılsınız umarım her şey yolundadır. Sağlıklı , mutlu günleriniz olsun.
Canım bizim profesörümüz kimYok yok olamaz tatil bizde, tam gaz devamsen kalmadın da, ban yiyen diğer arkadaşlar düşünsün. şimdi isim vererek rencide etmeye gerek yok onlar kendilerini biliyor
Siz söyleyin prof kim olsun, ben kurucuyum sadeceCanım bizim profesörümüz kim
Yanlış hocanın peşine takılmayım. Gelmişken bir şeyler öğrenelim
Bu yarışın kazananı olmaz şimdiden söyliyimSiz söyleyin prof kim olsun, ben kurucuyum sadecetabi adaylarım var;
ya @-Cheryl Blossom ya dabenneyanginlargordum banı daha çok olan kazansın
Boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diyeSiz söyleyin prof kim olsun, ben kurucuyum sadecetabi adaylarım var;
ya @-Cheryl Blossom ya dabenneyanginlargordum banı daha çok olan kazansın
Biri akademi mi dedi benim niye haberim yok. Bir prof geldiCanım bizim profesörümüz kim
Yanlış hocanın peşine takılmayım. Gelmişken bir şeyler öğrenelim
Canım yilanlikta master yapmaya karar verdim. Dursun elimizin altında yarın öbür gün çocuklar evlenecek lazım olur. Kurucumuzla şartları değerlendir diyeceğim de senin cv pek temiz olur mu bilmemBiri akademi mi dedi benim niye haberim yok. Bir prof geldisize uymazsa serbest olarak takilirim
Iyi yapmissinCanım yilanlikta master yapmaya karar verdim. Dursun elimizin altında yarın öbür gün çocuklar evlenecek lazım olur. Kurucumuzla şartları değerlendir diyeceğim de senin cv pek temiz olur mu bilmem
BDV ye ben çok gülüyorum. Moralim bozulduğunda dadaniyorum valla. Yorumlar çok komik oluyor.Iyi yapmissinbenim CVim cok temiz buraya uymaz Ben bdvye dayanamiyorum agzimi acsam beni bir daha kulübe almazlar o yüzden susup oturuyorum. Aptalliga hic tahammülüm yok bu kadar diyeyim.
Ben de yorumlar icin giriyorum zaman zamanBDV ye ben çok gülüyorum. Moralim bozulduğunda dadaniyorum valla. Yorumlar çok komik oluyor.
Cvni geliştirmeye bdvde boşan demekle başlayabilirsin. Popüler cevaplara göre fikir değistirebileceklerine inanıyorum ben.Iyi yapmissinbenim CVim cok temiz buraya uymaz Ben bdvye dayanamiyorum agzimi acsam beni bir daha kulübe almazlar o yüzden susup oturuyorum. Aptalliga hic tahammülüm yok bu kadar diyeyim.
Yakında direkt boşan diye bir buton gelebilir.Cvni geliştirmeye bdvde boşan demekle başlayabilirsin. Popüler cevaplara göre fikir değistirebileceklerine inanıyorum ben.
En istediğim.Yakında direkt boşan diye bir buton gelebilir.
Son görülme 2 dk önce bdvde yine arkadaş.Ve nihayet “boşan bence” denecek durumlar ve konu içerikleri” dersinin hocasıbenneyanginlargordum artık online sorularınızı bekliyor
selamsızlıkta justin gibi ol, boşan demekte kendin gibiSon görülme 2 dk önce bdvde yine arkadaş.Bize bi hi bile demedi.
Fotoğraftaki sensen fıstık gibisiiinCvni geliştirmeye bdvde boşan demekle başlayabilirsin. Popüler cevaplara göre fikir değistirebileceklerine inanıyorum ben.
Ya nerden gordün yaaFotoğraftaki sensen fıstık gibisiiin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?