Yılan Akademisi 🐍

Akademide tatil durumu olabilir mi?
Merhaba kizlaaaaar
Devamsızlıktan kalmadım inşallah...
Nasılsınız umarım her şey yolundadır. Sağlıklı , mutlu günleriniz olsun.
Yok yok olamaz tatil bizde, tam gaz devam sen kalmadın da, ban yiyen diğer arkadaşlar düşünsün. şimdi isim vererek rencide etmeye gerek yok onlar kendilerini biliyor

Yok yok olamaz tatil bizde, tam gaz devam sen kalmadın da, ban yiyen diğer arkadaşlar düşünsün. şimdi isim vererek rencide etmeye gerek yok onlar kendilerini biliyor
Canım bizim profesörümüz kim
Yanlış hocanın peşine takılmayım. Gelmişken bir şeyler öğrenelim

Biri akademi mi dedi benim niye haberim yok. Bir prof geldi size uymazsa serbest olarak takilirim
Canım yilanlikta master yapmaya karar verdim. Dursun elimizin altında yarın öbür gün çocuklar evlenecek lazım olur. Kurucumuzla şartları değerlendir diyeceğim de senin cv pek temiz olur mu bilmem

Canım yilanlikta master yapmaya karar verdim. Dursun elimizin altında yarın öbür gün çocuklar evlenecek lazım olur. Kurucumuzla şartları değerlendir diyeceğim de senin cv pek temiz olur mu bilmem
Iyi yapmissin benim CVim cok temiz buraya uymaz Ben bdvye dayanamiyorum agzimi acsam beni bir daha kulübe almazlar o yüzden susup oturuyorum. Aptalliga hic tahammülüm yok bu kadar diyeyim.

Iyi yapmissin benim CVim cok temiz buraya uymaz Ben bdvye dayanamiyorum agzimi acsam beni bir daha kulübe almazlar o yüzden susup oturuyorum. Aptalliga hic tahammülüm yok bu kadar diyeyim.
Cvni geliştirmeye bdvde boşan demekle başlayabilirsin. Popüler cevaplara göre fikir değistirebileceklerine inanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…