- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Baş yılana noldu?Sevgili @benneyanginlargordum'ü kaybettik arkadaşlar.
Kendisi oturduğu koltuğa fazla sinemedi ve banlandı..
Acı bekleyiş beni de sardı.. Evet..
Kendisine sabırlar diliyorum..
Tşk.
Kış uykusundan uyanınca ilk deri değişimini gerçekleştirsin diye çalılık bir alana gönderdikBaş yılana noldu?
Daha yeni tanisiyorduk üzüldüm...
Sohbet edecek hal kalmadı.Kış uykusundan uyanınca ilk deri değişimini gerçekleştirsin diye çalılık bir alana gönderdik
Neyse forumda başka tıslayan var mı bakmaya gidiyorum, size iyi sohbetler
Polemik sebebiyle ban aldı :/Baş yılana noldu?
Daha yeni tanisiyorduk üzüldüm...
Niye ? Biraz çorbalık aldım topikten, sizin topikten de ızgaralık alsam mıSohbet edecek hal kalmadı.
Salatalık bir seyler de buldun mu bugünü bedavaya getirdin demektir .Niye ? Biraz çorbalık aldım topikten, sizin topikten de ızgaralık alsam mıTakılıyorum, bakın siz keyfinize :))
Daha yılanlığı öğrenmeden girilir mi polemiğePolemik sebebiyle ban aldı :/
Biz daha acemiyiz :) şaka bir yana o polemiğe girmeyecekti normalde, polemiğe sürükleyen diğer arkadaştı. Neyse sağlık olsun inşallah çabucak döner arkamıza, şimdiden eksikliği hissedildi kkdaDaha yılanlığı öğrenmeden girilir mi polemiğe
O iyiydi bayağı öğrenmişti bence.Daha yılanlığı öğrenmeden girilir mi polemiğe
Şahmeranim benim şayet bizi okuyorsaO iyiydi bayağı öğrenmişti bence.
Polemiklerden çok korkuyorum cevap hakkı doğduğu zaman yazmak zorunda kaliyorsun.Biz daha acemiyiz :) şaka bir yana o polemiğe girmeyecekti normalde, polemiğe sürükleyen diğer arkadaştı. Neyse sağlık olsun inşallah çabucak döner arkamıza, şimdiden eksikliği hissedildi kkda
Vaaay. Bir de kertenkelelik heeŞahmeranim benim şayet bizi okuyorsabugün dersler boykot gibi bir şey oldu.
Mune geldi dizimde derman bırakmadı aba altından çalılıkları gösterdi.
Mervecim ben bir de Arizona kertenkelesiyim bacım...iki diploma heyecanı sardı dersler ne zaman başlar ki....
Ay aynen sorma.Polemiklerden çok korkuyorum cevap hakkı doğduğu zaman yazmak zorunda kaliyorsun.
O rahatlıkla iki gün zorunlu tatile çıkmayı göze alarak hem deAy aynen sorma.
Yazsan bir dert yazmasan bir dert.
İllaki tahrik oluyorsun yazasın geliyor
Acaba ben neden olmuyorum tahrik ha, nedenAy aynen sorma.
Yazsan bir dert yazmasan bir dert.
İllaki tahrik oluyorsun yazasın geliyor
AaaaaSıradaki alkışımız @-cherly blossom için geliyorikinize de çok tebrik, alkışlar alkışlar
Gittiler yine, durduramadımAaaaao da mı polemikten gitti acaba?
Hayırlısı. Bu ara gidenler de kolay dönmüyor.Gittiler yine, durduramadım
Hoş geldin kuzum. Geçmiş olsun. Cherly arkadaşımıza da ayrı üzüldüm şimdi.Sıradaki alkışımız @-cherly blossom için geliyorikinize de çok tebrik, alkışlar alkışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?