Yılan Akademisi 🐍

o kadar ban da mı oluyomuş.
Oluyormuş, kendileri sayesinde tecrübe ettim ben de sanırım ilk alınan banlar 1-2 gün, artarak çoğalıyor 10-15 e kadar bizimkiler de ban yiye yiye 15 gün falan yapmışlar sanırım.
Burayı okuyorsanız ikinizi de çok öpüyorum, anladınız siz

1 kere ban aldım üye olali 3 gün filan olmuştu. Konu sevgilim evli konusuydu. Hatirlarsın.

Kayıt için nere gidiyoruz kimlik fotokopisi
Aile tablosu
Soy ağacı yılan dediler geldik
Geç kaldım şuan herşeye parisim yinede hayırlı olsun dileklerimde bulunayım kafam 1.500

Kayıt için nere gidiyoruz kimlik fotokopisi
Aile tablosu
Soy ağacı yılan dediler geldik
Geç kaldım şuan herşeye parisim yinede hayırlı olsun dileklerimde bulunayım kafam 1.500
Canım bize sabıka kaydı lazim sadece. Senin sicilin maaşallhı var zaten renkli bir kişiliksin.

Siz ikiniz de bandan kurtulun sıra bende, seri ban alıcam, herkese gider herkese atar, azıcık da siz ban yolu gözleyin bakalım nasılmış
Sen ilk banını aldın mı bakiyim? İdolüm sensin, etliye sütlüye karışmaz, hiç ban yemezsin

Sen ilk banını aldın mı bakiyim? İdolüm sensin, etliye sütlüye karışmaz, hiç ban yemezsin
Bildiğim kadarıyla hiç banlanmadım okulda da böyleydim zaten, örtmenim ödevleri kontrol etmeyecek misiniz diyenlerden ben ne diyorum size, umursamayın diyorum, boşşşverin diyorum, heyyy ne diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…