- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Birini narsisizme birini de başka konuya kaptırdıkHoş geldin kuzum. Geçmiş olsun. Cherly arkadaşımıza da ayrı üzüldüm şimdi.
Birini narsisizme birini de başka konuya kaptırdıkişin kötüsü ban süreleri de çok uzun, tahmini 10-15 gün akademi çeyrek kaldı
Oluyormuş, kendileri sayesinde tecrübe ettim ben deo kadar ban da mı oluyomuş.
1 kere ban aldım üye olali 3 gün filan olmuştu. Konu sevgilim evli konusuydu. Hatirlarsın.Oluyormuş, kendileri sayesinde tecrübe ettim ben desanırım ilk alınan banlar 1-2 gün, artarak çoğalıyor 10-15 e kadar bizimkiler de ban yiye yiye 15 gün falan yapmışlar sanırım.
Burayı okuyorsanız ikinizi de çok öpüyorum, anladınız siz
Sevgilim evli mi1 kere ban aldım üye olali 3 gün filan olmuştu. Konu sevgilim evli konusuydu. Hatirlarsın.
Yani insanın kendini tutması mümkün değil yani. Alnımın akıyla banımı yedim döndüm. Akıllandığımı düşünüyorum. Inş.Sevgilim evli mievliyse sevgilisi nasıl oluyormuş tam ban hakeden konuymuş, emeğine sağlık
Canım bize sabıka kaydı lazim sadece. Senin sicilin maaşallhı var zaten renkli bir kişiliksin.Kayıt için nere gidiyoruz kimlik fotokopisi
Aile tablosu
Soy ağacıyılan dediler geldik
Geç kaldım şuan herşeye parisim yinede hayırlı olsun dileklerimde bulunayım kafam 1.500
Hoş gel diiinBen geldim bebekler ❤
Nasılsınız? Corona Türkiye ye gelmiş. Dikkatli olun olur mu
Hangi yılanın uykusu kacmıs diye bakayım dedim meger senmissinHoş gel diiinBuralar bi tatsızdı eksilenler olunca.
Bizde böyleee okan bayülgenin askerleriydik eskiden. Yaşlandı o da. Yarın artık birde ya da ikide uyanırım.Hangi yılanın uykusu kacmıs diye bakayım dedim meger senmissin
Benide uyandırırsın artıkBizde böyleee okan bayülgenin askerleriydik eskiden. Yaşlandı o da. Yarın artık birde ya da ikide uyanırım.
Ayağının coronasıyla hoş geldinBen geldim bebekler ❤
Nasılsınız? Corona Türkiye ye gelmiş. Dikkatli olun olur mu
Kesin kararım, etliye sütlüye karışmak yok.Ayağının coronasıyla hoş geldinbu sefer toplamda kaç dakika bansız kalırsın, var mı bir tahminin öngörün, ona göre bilelim hamfendi
Hoşbulduk kuzuumm benimHoş gel diiinBuralar bi tatsızdı eksilenler olunca.
Siz ikiniz de bandan kurtulun sıra bende, seri ban alıcam, herkese gider herkese atar, azıcık da siz ban yolu gözleyin bakalım nasılmışKesin kararım, etliye sütlüye karışmak yok.benneyanginlargordum ü bekleyeceğim sonrası için söz veremiyorum tatlı hanım
Sen ilk banını aldın mı bakiyim?Siz ikiniz de bandan kurtulun sıra bende, seri ban alıcam, herkese gider herkese atar, azıcık da siz ban yolu gözleyin bakalım nasılmış
Bildiğim kadarıyla hiç banlanmadımSen ilk banını aldın mı bakiyim?İdolüm sensin, etliye sütlüye karışmaz, hiç ban yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?