Bence de uyu...Bu konuyu ve yorumları okudum ve dedim ki içimden, admin;bizimle sırf eğlenmek için konu açıp oturup yorumlara gülene engel yokta biz bu kişinin eğlencesine gereken cevabı verince neden engelleme var?
Sadece bunu düşündüm mesela bu saatte.
Hayat ne güzel derdi olmayanlar dertlilere özenip nasıl dertlensem diye senaryo bile kuruyor!
Neyse uyuyayım bari belki sabahın altısında bu bir kabustur.
Sende uyumalısın sakin bir kafayla daha yaratıcı fikirler bulabilirsin.Bence de uyu...
Yazdıklarından anladığım kadarıyla sana uykusuzluk yaramamış
Inan bana seninle uğraşacak vaktim yok tatlım. Saatin 8 olmasını bekliyorum senin gözün de olmayan nişanlımla buluşmak için. Boş kalınca neden insanlara sarıyosun ki ? Yoksa yapında mı var bulaşkanlık ? Insan gibi konu açtım ve yardım istedim. Sana yalvardım mı gelde yorum yap diye ? Hayır. Kalabalık yapma bence.Sende uyumalısın sakin bir kafayla daha yaratıcı fikirler bulabilirsin.
siz sevdiğinize emin misiniz ? çünkü hiç sevgi belirtisi yok cümlelerinizde . ne nişanlınıza karşı ne de ailesine . belki hissediyordur annesi bunu . sizin evlenme k isteme sebebiniz gerçekten sevmeniz ise bu kadar sivri Cümleler düşünüp arkasından dahi söylememelisiniz. utanmanız ise tek söylememe sebebiniz bu işi bir kez daha düşünün derim .Anası fırsat vermiyor ki en fazla bi cafeye gidip otursak kırk kez laf ediyo boşa para harcıyosunuz diye. Ben de gidip "sen doktorsun bi ev tutamıyon mu" demek isterdim ama utanıyorum işte
Merhaba hanımlar
2 senedir nişanlıyım. Ve kaynanamdan çok şkayetciyim....
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?