Yılan kaynanam

Valla evlenmeyin canim siz sonra cocugunuz neyim olur harcamalarini bile kontrol edemeyen kendine ayri ev acip evlenmeyi basaramayan doktorumsu bir baba ve utancindan yahu benim maasim var kendi ayaklarim ustunde duraxagim ne ayni evi deyip tepki koyamayan ve kendisine aleni tepkisini gosteren kaynanamsiya bisey yapamayan hemsire olarak bebeleriniz olur yaziktir bu ulkeye etmeyin.. tabi bu isin sakasi sen cok iyi niyetlisin fedakar olmaya calisiyorsun hemsire arkadasim vardi o derdi hep ogretmen ve hemsireden es olmaz cunku meslek itibariyle hep aliskiniz fedakarlik yapmaya ama yapma bak. Basta ailen konusacak ayri ev diyecek ev ustunde ev olmaz. Kaynanan ole mi yapiyor git evine ic cayini misafir gibi git gel ne kadar ekmek o kadar kofte ha koparsa inceldigi yerden kopar en azindan kendini ezdirmemis olursun bu haliylede faydasi yok cunku..

he içine atmaya devam et de gör gününü..kadının sana garezi ne neden istemiyor seni?

Koskoca adam nişanlısıyla görüşmek için annesinin ağzına mı bakıyor? 2 sene nişanlılık mı olur diyecektim, ama yol hala yakın en azından... Allah bilir annesi izin vermiyordur ayrı ev açmasına. Ya da korkaklıktan ayrı eve çıkamıyırdur. Ben anneci diye böylelerine diyorum işte. Yaş büyüyor, ama kafa çocuk. Annesi ne derse o. Siz evlenirseniz annesinin izniyle beraber yatarsınız, söyliyim. Bir de aynı evmiş. Bırakın allasen. Böylesiyle evlilik olmaz. Birey olamamış insan, eş mi olacak, baba mı olacak... o biraz büyüsün önce. Siz de yaşının olgunluğunu taşıyan, karakter sahibi insanlar bulun.

Bböyle annemle konuşuyorum bu konuları annemin de gidip söyleyecek hali yokya..
Sevsin diye uğraşıyorum olmuyo uğraşmayacağım bundan sonra
Utanmak mi, ya bu nasil bi askda gozunu kor etmis boyle..valla arkadaslar ben anladimki bu isler okumakla egitimlede olmuyor..Bildigin aileden aldigin görgü Ve kisiliginin oturmasiyla ilintili..

adam dr evliligin iki kisi arasinda yasandigindan haberi yok..

Nişanlınla niye paylaşmıyosun ki.Annen beni sevmiyor neden merak ediyorum bunu diyerek başlayabilirsin..

Niye nisanlina anlatmiyorsun bu durumu da kendini ezdiriyorsun. Otur doğru duzgun anlat adama biraz haberi yokmus gibi gozetlesin sizi. Zaten oda hak verecektir sonra sana. Canina garezin mi var be arkadasim..

adam doktor kız hemşire ve kaynana evinde yaşayacaklar
valla bi tarafımla gülesim var

oturmayın aynı evde ve içinize atmayın söyleyin nişanlınıza annen istemyor beni deyin

Yuh 2 maaşli insanlar kv ile mi yaşayacaksınız? cevrenizden 1 kişi bile akıl vermedi mi?
vallahi billahi ya bana bu işte bi terslik var gibi geliyor ama çözemedim
böyle doktor olmaz olsun be gitsin çaycıyla çöpçüyle evlensin onlar daha bağlı oluyor çalışıp didinip evine en azından

adamın sayısal zekası var ama duygusal zekası??? imaya filan ihtiyaç yok zaten bunu kimseden duymana gerek de yok. bariz bir şekilde kadın seni oğluna yakıştırmıyor. hiçbir doktor anası oğlunun hemşireyle evlenmesini istemiyor. başka bir meslek grubuna da çok sıcak bakmıyor. oğlu uzmansa aile hekimine burun kıvıran da oldukça fazla.
son yıllarda eskisi kadar ekonomik getirisi çok olmasa da yine de meslek garantili statü sağlayan bir bölüm olarak yurdum insanının çalışkan çocuklarının tercihidir tıp fakülteleri. muhtemelen nişanlınız ve ailesi de böyle bir aile.
sizin nişanlınız meslek sahibi olurken, ergenlikten çıkamamış. aile kurduğunda ayrı bir hayatı olması gerektiğini idrak edememiş. siz de bu adama belki statüsü olduğu için meylettiniz. bu kadar kendinizi ezdireceğiniz bir hayatı hak ediyor musunuz?
okumuşsunuz, elinize mesleğinizi alıyorsunuz. ülke şartlarında fena sayılmayacak bir geliriniz olacak. çalışma hayatında kendinizi gösterirseniz, hastanelerde yönetici olarak çalışma şansınız da olur. adı konmuş bir mesleğiniz olduğu için, işsiz kalma ihtimaliniz düşük. kimsenin sizin emeklerinize saygısızlık etmesine, sizi küçümsemesine izin vermeyin.
Senli başlayıp sizli bitirmişim, nasıl kızdıysam artık..

vallahi billahi ya bana bu işte bi terslik var gibi geliyor ama çözemedim
böyle doktor olmaz olsun be gitsin çaycıyla çöpçüyle evlensin onlar daha bağlı oluyor çalışıp didinip evine en azından
Valla şaştım ben de. Annesi, teyzesi filan uyarmiyor mu acaba? Gel kizim etme maasiniz var ayri eve cikin gibi.

Canim konus nisanlinla bu kadar bariz yapiyorsa oda farketmis olmali hangi devirdeyz ayni evde oturacan

sende kaynanan gibi ol... eşinde tüm bu olanların farkında bence ama annesine bişey diyemiyor işte. kim farketmezki çayın içilmediğini pastaların yenmediğini

Ben bekarken bir doktorun annesi beni aramıştı. "Kizim boyun kac? " diye soru sormuştu. Artik doktorlar nasıl evleniyor siz düşünün.

(Boylesi olmaz olsun dedim tersledim gitti. )

Yapmayın gözünüzü seveyim evlenmeden önce her şey bariz ortadayken hayatınızı mahvetmeyin.
Bu devirde kv ile aynı evde yaşamak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…