he içine atmaya devam et de gör gününü..kadının sana garezi ne neden istemiyor seni?Merhaba hanımlar
2 senedir nişanlıyım. Ve kaynanamdan çok şkayetciyim....
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen.
Utanmak mi, ya bu nasil bi askda gozunu kor etmis boyle..valla arkadaslar ben anladimki bu isler okumakla egitimlede olmuyor..Bildigin aileden aldigin görgü Ve kisiliginin oturmasiyla ilintili..Bböyle annemle konuşuyorum bu konuları annemin de gidip söyleyecek hali yokya..
Sevsin diye uğraşıyorum olmuyo uğraşmayacağım bundan sonra
Nişanlınla niye paylaşmıyosun ki.Annen beni sevmiyor neden merak ediyorum bunu diyerek başlayabilirsin..Merhaba hanımlar
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen.
vallahi billahi ya bana bu işte bi terslik var gibi geliyor ama çözemedimYuh 2 maaşli insanlar kv ile mi yaşayacaksınız?cevrenizden 1 kişi bile akıl vermedi mi?
şimdi fark ettim ikimizde aynı anda birbirimizi beğenmişizYuh 2 maaşli insanlar kv ile mi yaşayacaksınız?cevrenizden 1 kişi bile akıl vermedi mi?
Valla şaştım ben de. Annesi, teyzesi filan uyarmiyor mu acaba? Gel kizim etme maasiniz var ayri eve cikin gibi.vallahi billahi ya bana bu işte bi terslik var gibi geliyor ama çözemedim
böyle doktor olmaz olsun be gitsin çaycıyla çöpçüyle evlensin onlar daha bağlı oluyor çalışıp didinip evine en azından
ayni dusunmusuzşimdi fark ettim ikimizde aynı anda birbirimizi beğenmişiz
sende kaynanan gibi ol... eşinde tüm bu olanların farkında bence ama annesine bişey diyemiyor işte. kim farketmezki çayın içilmediğini pastaların yenmediğiniMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?