• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı geliyor

Çok toysun be canım. Hala mı bu adam.
Bi adama taktın mı takıyorsun gerçekten.
Neyse, bu da senin için bir tecrübe olacak ama umarım çok yıpranmazsın.

Çok toy hemde.
Korkum telafi edilemeyecek hatalar yapması bu yaşından büyük adamla.
İnşallah ben bir hata işledim pişmanım diye başlık açmaz ileride.

Bence de biram önce psikiyatristle görüşün.zira normal değil duygu durumunuz.aradığınız aşk bile değil.bişeylerin boşluğunu kapatmak.ama malesef ne bilmiyorsunuz.psikoloğa da gidebilirsiniz.birlikte çözüme ulaşırsınız

Kaktüs al. Evli olduğu halde saf kızları kullanan erkeklere ithafen bir tarafına şey yani evinin en güzel yerine koysun.
:46::46::52:koptum valla:52:tam isabetli bir cevap olmuş:52:
Kendisi içinde evinin müsait bir odasını boşaltsın,duvarları falanda,zamanı gelince çok vurcak:31:

Ben baktım konulara ama bir sürü konu var çok anlamadım ya nolmuş şimdi bu arkadaş öğretmenine aşık biri vardı o değil mi? çıkmaya mı başlamışlar? :53:

Ben baktım konulara ama bir sürü konu var çok anlamadım ya nolmuş şimdi bu arkadaş öğretmenine aşık biri vardı o değil mi? çıkmaya mı başlamışlar? :53:
ay ablam gel sana anlatayım :27:şimdi bu kızçemiz o öğretmenini unuttu (öğretmen yırttı:27:) birine aşık oldu:50:adam evli:50:
eşiyle boşanmışlar mı tam hatırlamıyorum ama bu hanım kızımız konu açtı,merak ettim,diye :53:,erkek öpüşürken niçin gözünü kpatır:53:,iki gün sonraki muhtemel konu bebek nasıl yapılır:27:
işte bu kızımızın sevgilisi bıraktı bunu sonra dediki eşimle deniycezzz:33:kızımız geldi dert yandı sıkıldım bunaldım diye:33:bizde iyi dedik yırttın:33:2 gün önce gelen konu şu;erkek arkadaşım öpüşürken titriyo:53:ve benim verdiğim cevap havalar soğuk:33::32::27:

ay ablam gel sana anlatayım :27:şimdi bu kızçemiz o öğretmenini unuttu (öğretmen yırttı:27:) birine aşık oldu:50:adam evli:50:
eşiyle boşanmışlar mı tam hatırlamıyorum ama bu hanım kızımız konu açtı,merak ettim,diye :53:,erkek öpüşürken niçin gözünü kpatır:53:,iki gün sonraki muhtemel konu bebek nasıl yapılır:27:
işte bu kızımızın sevgilisi bıraktı bunu sonra dediki eşimle deniycezzz:33:kızımız geldi dert yandı sıkıldım bunaldım diye:33:bizde iyi dedik yırttın:33:2 gün önce gelen konu şu;erkek arkadaşım öpüşürken titriyo:53:ve benim verdiğim cevap havalar soğuk:33::32::27:

Aaa ben de tam yorum yapmıştım eski konuya 2. eşim benim eşim de büyük falan diye destek olduydum. Boşanmış insanlar niye yeniden denesin ki ya emin misin konu sahibi nüfus cüzdanını falan gördün mü ki? :53:

İlahi kız Allah canını almasın :9:

yılbaşı geliyor ve sap gibi evdeyim o akşam. neler yapabilirim önerisi olan varmı? birde sevgilime ne hediye alabilirim. sıradan birşey olsun istemiyorum.

günah almak kolay ama öbür tarafta sorulur bunun hesabı neyse daha fazla yazmıyorum.

Adam hakkında 2-3 gün önceye kadar sen de saydırıyordun elif...:ssz::ssz:

Evde oturma,sevgilinle dışarı çık.:12:

Aaa ben de tam yorum yapmıştım eski konuya 2. eşim benim eşim de büyük falan diye destek olduydum. Boşanmış insanlar niye yeniden denesin ki ya emin misin konu sahibi nüfus cüzdanını falan gördün mü ki? :53:

İlahi kız Allah canını almasın :9:
senin yorumunu umarım çok büyük destek olarak almaz:27:gelecek konuları düşünmek istemiyorum:25::52:

aaa bi dk erkek arkadaşm öpüşürken neden titriyor konusunu açan senmiydin? :27: çok ilgincime gitmişti de o başlık... :52: arkadaşlar bahsednce şöyle bi eski konularına bakaym dedm ama kafam çorba oldu hangisini okuyacağımı şaşırdm pembe dizi gibi hayatın (:

Son düzenleme:
bu yıl başında yapılacak en güzel şey gereksiz adamları hayatından çıkarıp,evinde ailenle birlikte kuryemiş yanında kola içmek olsun bencee

ben bu kdr kötü yorumlar alsam şmdiye soğumuştum adamdan herhalde :52: :9:

bak cnm sana guzel bi hediyr onerisinde bulinayim sen demistinya hani erkek arkadasim eski esinin oldugu sehire yerlesme karari aldi ki muhtemelen barismislardida bir yuvayi yikmaktan vazgec ve onlardan uzak dur bu o adam icin ve karisi icin degil sadece kendin icin yasina yazik sana yazik ailene yazik

bak cnm sana guzel bi hediyr onerisinde bulinayim sen demistinya hani erkek arkadasim eski esinin oldugu sehire yerlesme karari aldi ki muhtemelen barismislardida bir yuvayi yikmaktan vazgec ve onlardan uzak dur bu o adam icin ve karisi icin degil sadece kendin icin yasina yazik sana yazik ailene yazik

konuyu nerenizle okudunuz acaba merak ediyorum. eşki eşinin olduğu şehre değil iş için başka şehre taşıncak dedim. br yerlerinizden okuyup yorum yapma gereği duyuyorsunuz

konuyu nerenizle okudunuz acaba merak ediyorum. eşki eşinin olduğu şehre değil iş için başka şehre taşıncak dedim. br yerlerinizden okuyup yorum yapma gereği duyuyorsunuz

işte bu yüzden yaşa ve gör diyorum. başka da bir şey demiyorum. bazı insanlar onlar için endişe edilmeyi bile hak etmezler. yaşa ve dünyanın kaç bucak olduğunu gör.
göz göre göre yuva yıkanın yuvası olmaz. olmasın da..

Son düzenleme:
işte bu yüzden yaşa ve gör diyorum. başka da bir şey demiyorum. bazı insanlar onlar için endişe edilmeyi bile hak etmezler. yaşa ve dünyanın kaç bucak olduğunu gör.

inanın çok komiksiniz ayrı olduğunu blyrm boşandılarda resmi olarak avukatı ise benm abla gibi sevdiğim biriydi

Tartışmaya girme yolcu20....:34:

Yol gösterip dönmesini istiyoruz ama konuyu bi tarafımızla okumakla suçlanıyoruz.

Önce tartışmayı bilmek lazım,kible geç..:51:

Ben öyle yaptım.

bak cnm ben neremle okudugumu gayet iyi biliyorum benim babamda senin o karekterden yoksun sevgilin gibi senin yaslarinda bi kizla yok ben ayriyim ztn yok sevmedim ztn diye diye kandirdi ki annemle coook cook iyilerdi ozmnlar yillarca cektiklerimizi biz biliriz o kizin gencligini bizim cocuklugumzu annemin kadinligini kendininde kariyerini bitirdi sen asil yasadiklarini nerenle dusunup yorumlayip yasiyosun akilli ol ablacim akilli ol adammi yok senin yassin ne basin ne o yastaki adamla birliktesin asla beni inandiramassin baska turlusune cunku ben bu bermuda seytan ucgeninin icinde buyudum pistim sadece su yazilanlardan bile ne oldugunu snliyabilecek kadar yasadim

brak cnm birak hala farkinda degil yillari bu sekilde gectikten sonra bircok seyini kaybettikten ve elinde o adamin attigi sevgi kirintilarindan baska bisey kalmadigi zmn farkedecek cook gorduk otneklerini ozmnda adam ne derse yapmak zorunda hissedecek kendini sirf iki gram sevgi ve mutluluk icin onada mutluluk denirse tabi

Back
X