yılbaşı günlüğü..

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
hiç bir zaman incecik biri olmadım ortaokul lise hep tombul olarak geçti..ama ben aynaya baktığımda hiç şişman bir kız görmüyordum sadece biraz basenlerim biraz göbek falan..aileden gelmiş derdim gitmez diye düşünüyordum..lisede eve gelir azıcık bir yemek yiyip elime bir çikolata alırdım üstüne abur cubur evde ne varsa artık.annemin yaptığı yemekleri pek yemezdim abur cuburla karnım doyardı zaten.az yiyipte kilo almamı sağlayan saçma bir düzenim vardı.sonra lise bitti hayatıma hareket geldi yürüyordum,hareketliydim işlerim vardı sürekli..bir sene içinde farketmeden bir sürü kilo vermişim de haberim yoktu.yolda gören arkadaşlarımın tepkileri çok hoşuma gidiyordu herkes nasıl zayıfladığımı falan soruyordu.gerçi bende bilmiyordum.sadece abur cuburu az yiyordum akşam yemeklerini çok geç kalmadan yiyordum böyle böyle 51 kiloya indim bence ideal kiloma ulaşmıştım çünkü ben boyu pek uzun olmayan biriyim.hiç bir zaman sıfır beden olma derdim olmadı.amacım sağlıklı beslenip bana zarar verecek yiyecekleri hayatıma çok fazla almamak..
neyse..tarih 29 kasım.farkettim ki ben eski kilolarımı alıyorumçalışmam gereken bir sınavım var.yani hayatıma düzen vermem için çok fazla nedenim var.şu an 6 kilo fazlam var.6 kilo belki az görünebilir ama dikkat etmemeye devam edersem bu rakamın yükselme ihtimali var.o yüzden hayatıma çeki düzen vermek için ilk adımımı atıyorum.
yılbaşına kadar hem dersimdeki konularımı bitirip hem de o 6 kilodan kurtulmam lazım.peki zor mu?görücez.
benimle olcak destek vercek arkadaşlara çok ihtiyacım var.bir yerden başlamak lazımdı.hadi bakalım..

sabahları uyanıp 20-30 dk yürüsem fena olmaz.keşke benle yürüyecek bir arkadaşım olsaydı da vakit geçseydi.
neyse şimdilik tekim:)
günler su gibi geçiyor 1 ocakta bu yazdıklarıma bakıp istedim ve başardım demek istiyorum:)
insanın 2-3 kilo bile vermesi sadece istediği kıyafete girmesi değil bence kendine güveninin gelmesi
iradeli bir insan olmak çok güzel olmalı

destek olmazmıyızzzz

aramıza hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun canım hepimiz tıkır tıkır vercez kiloları bide senin 6 kilocukmuş 2ay bile sürmezzz

hosgeldin aramiza
günlügün hayirli olsun
destek icin tam dogru yere gelmissin canim
hepimiz birbirimize destek veriyoruz burda
bende ayni senin gibi hep kiloluydum. sen yinede zayiflamissin ve sadece 6 kilo vermek istiyorsun
6 kilo benim kulagima cok az geliyor
bende okuldan sonra hemen cikolata abur cubur felan yerdim ama artik yok
takipdesin artik menülerini bekliyorum

destek olmazmıyızzzz

aramıza hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun canım hepimiz tıkır tıkır vercez kiloları bide senin 6 kilocukmuş 2ay bile sürmezzz

teşekkürler ttlm çok mutlu oldum:)
o 6 kilo eskiden 2 idi sonra 4 oldu şimdi 6.hopppp dedim orda dur.sen kaçsın kaç olmak istiyorsun ttlm.
ben yanıma yol arkadaşı istiyorum ama her gün kontrol ederim söyleyeyim:)

teşekkür ederim ttlm lütfen beni burda unutmayın ki hedefimize beraber ulaşalım:)
insan sağlık için zayıflamak istemeli ama inan ilk etapta kimse onu düşünmüyor herkesin amacı güzel görünmek:)ama tabi tekrar gelmemesi için bunu düzene sokalım dimi:)
ben kendime 1 beden küçük bi pantolon aldım şu an giremiyorum ama giricem inş:)

hoşgeldin tatlım bende katılmak isterim sana çünkü çok üzgünüm bikaçkere denedim verdim falan ama verdiğimi görünce hep yaydım benimde vermem gereken bir 6 kilom var yapıştı gitmiyor hatta yazını okumadan önce kendime çay aldım pc nin başına gelirken aynada kendimi gördüm ve kalçalarıma baktım başlamam lazım gerçekten başlamam lazım derken yazını gördüm.ve benimde ocak ayına kadar vermem lazım.burda bikaç topiğie katıldım ilk başlarda destekle güzel gidiyor ama sonra kimse uğramıyor ben şunu anladım burda birileri olunca gerçekten veriliyor ama yarıyolda bırakılmamak gerek yada bildirmek gerek sana başarılar tatlımmm

cnm kilo insanın kendini sevmemesi için bi engel değil.sen kendini kilolu olsanda sev güzel bul.
ben başladım seni de yanımda görürsem çok mutlu olurum aynı duyguları paylaşıyoruz cünkü:)

tmm canım bende başlıyorum yılbaşı gecesine kadar gerçekten vermem lazım çünkü kalçamdan ve göbekden rahatsız oluyorum.hergün girer bildirim yaparım.böyle olursa yapabiliyorum işte şartlanıyorum tek başıma şimdiye kadar hiç başaramadım hep sabah başlayıp akşam bitti.

teşekkürler ttlm çok mutlu oldum:)
o 6 kilo eskiden 2 idi sonra 4 oldu şimdi 6.hopppp dedim orda dur.sen kaçsın kaç olmak istiyorsun ttlm.
ben yanıma yol arkadaşı istiyorum ama her gün kontrol ederim söyleyeyim:)

canım ben 72 73 gibi felandım bu ayın 14 ünde başladım en son pazar tartıldım 69 olmuşum 3 kilo gitmiş hemde 15günde seninde gider dert etme yeterki sağlıklı beslen suyunu ve yeşil çayını iç leslie yap sende yürüyecek kimse bulamıyosan

zayıflayıp incecik olmaya hoşgeldin aramıza
bende gruptaki yenilerdenim
inan bana buranın ortamı süper
ister istemez kendini kontrol altında tutuyorsun
bizimlesin :)

ama söz ver kaçmayacaksın ona göre.sabahları birazda olsa yürümek lazım imkanın var mı?cnm ben bi kere verdim hemde aç kalmadım ve sağlığımdan da olmadım.sakın 3-5kilo vercem diye aç kalma sadece bazı kurllara uy yeter.mesela yeşil çay iç ama abartma 2 bardağı geçmesin yürü ama 20-30 dk kendini bıktırma yemek ye ama çok geç vakitte değil gibi cnm hadi bunları beraber uygulayalım:)

ayyyyyyyyy sen ne güzel öle kilo vermişsin 3 er 3 er gitsin inş bidaha da gelmesin:)evet cnm yeşil çay lazım da onun tadı çok kötü ben 2 bardak form çayı düşünüyorum aynı etki olur sanırım ne dersin?

zayıflayıp incecik olmaya hoşgeldin aramıza
bende gruptaki yenilerdenim
inan bana buranın ortamı süper
ister istemez kendini kontrol altında tutuyorsun
bizimlesin :)

hoşgeldin cyy:)
yanımda olursan sevinirim
sanırım beşiktaşlısın
çarşı her şeye karşı olduğu gibi fazla kilolara da karşı dimi:)

bu yürüyüş olayını nasıl yapıcam biraz düşünmem lazım
diyet konusunda deneyimli arkadaslar varsa öneri bekliyorum
neler yapmalıyım
bana akıl verin azıcık lütfennnn:)

uykum geldi sanırım..
daha spor yapma konusunda karar vermeedim
yarın 20-30 dk lık bir mesafe de işim var ilk sporuma oraya yürüyerek başlamayı düşünüyorum:)
iyi geceler kızlar:)

evettt ilk günüm bugün çok heycanlıyım:)
geç uyandım birazcık dünden yorgundum
kahvaltımmmmmmmm:
domates peynır zeytın salatalık mıktar sınırlaması yok
bırazdanda form cayımı ıcerım:)

Aramıza hoşgelsin. Bizim burda çok güzel bir ortamımız var.

Rdlpstck isimli arkadaşımız beni yanlız bıraktılar demiş. Ben hatırlmaıyorum kednisini,belki benden öncesinde vardır günlüğü ama eger siz burayı bırakmazsanız kımse sızı bırakmaz. Arada tabıkı unutulanlar oluyor. Arka sayfalarda kaldıgı için gunlukleri. Yada aktıf olmadıkları için. Ee kuzum biz sana gelmediysek,sen bize gel.hatırlat kendini :))

ıkınızde hosgeldiniz. Umaraım kalıcı olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…