destek olmazmıyızzzz
aramıza hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun canım hepimiz tıkır tıkır vercez kiloları bide senin 6 kilocukmuş 2ay bile sürmezzz
teşekkür ederim ttlm lütfen beni burda unutmayın ki hedefimize beraber ulaşalım:)hosgeldin aramiza
günlügün hayirli olsun
destek icin tam dogru yere gelmissin canim
hepimiz birbirimize destek veriyoruz burda
bende ayni senin gibi hep kiloluydum. sen yinede zayiflamissin ve sadece 6 kilo vermek istiyorsun
6 kilo benim kulagima cok az geliyor
bende okuldan sonra hemen cikolata abur cubur felan yerdim ama artik yok
takipdesin artik menülerini bekliyorum
saol gamze sende hoşgeldin günlüğüme:)hoş geldin aramıza....
menülerini bekliyorum
hoşgeldin tatlım bende katılmak isterim sana çünkü çok üzgünüm bikaçkere denedim verdim falan ama verdiğimi görünce hep yaydım benimde vermem gereken bir 6 kilom var yapıştı gitmiyor hatta yazını okumadan önce kendime çay aldım pc nin başına gelirken aynada kendimi gördüm ve kalçalarıma baktım başlamam lazım gerçekten başlamam lazım derken yazını gördüm.ve benimde ocak ayına kadar vermem lazım.burda bikaç topiğie katıldım ilk başlarda destekle güzel gidiyor ama sonra kimse uğramıyor ben şunu anladım burda birileri olunca gerçekten veriliyor ama yarıyolda bırakılmamak gerek yada bildirmek gerek sana başarılar tatlımmm
teşekkürler ttlm çok mutlu oldum:)
o 6 kilo eskiden 2 idi sonra 4 oldu şimdi 6.hopppp dedim orda dur.sen kaçsın kaç olmak istiyorsun ttlm.
ben yanıma yol arkadaşı istiyorum ama her gün kontrol ederim söyleyeyim:)
ama söz ver kaçmayacaksın ona göre.sabahları birazda olsa yürümek lazım imkanın var mı?cnm ben bi kere verdim hemde aç kalmadım ve sağlığımdan da olmadım.sakın 3-5kilo vercem diye aç kalma sadece bazı kurllara uy yeter.mesela yeşil çay iç ama abartma 2 bardağı geçmesin yürü ama 20-30 dk kendini bıktırma yemek ye ama çok geç vakitte değil gibi cnm hadi bunları beraber uygulayalım:)tmm canım bende başlıyorum yılbaşı gecesine kadar gerçekten vermem lazım çünkü kalçamdan ve göbekden rahatsız oluyorum.hergün girer bildirim yaparım.böyle olursa yapabiliyorum işte şartlanıyorum tek başıma şimdiye kadar hiç başaramadım hep sabah başlayıp akşam bitti.
ayyyyyyyyy sen ne güzel öle kilo vermişsin 3 er 3 er gitsin inş bidaha da gelmesin:)evet cnm yeşil çay lazım da onun tadı çok kötü ben 2 bardak form çayı düşünüyorum aynı etki olur sanırım ne dersin?canım ben 72 73 gibi felandım bu ayın 14 ünde başladım en son pazar tartıldım 69 olmuşum 3 kilo gitmiş hemde 15günde seninde gider dert etme yeterki sağlıklı beslen suyunu ve yeşil çayını iç leslie yap sende yürüyecek kimse bulamıyosan
zayıflayıp incecik olmaya hoşgeldin aramıza
bende gruptaki yenilerdenim
inan bana buranın ortamı süper
ister istemez kendini kontrol altında tutuyorsun
bizimlesin :)
hoşgeldin cyy:)
yanımda olursan sevinirim
sanırım beşiktaşlısın
çarşı her şeye karşı olduğu gibi fazla kilolara da karşı dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?