yılbaşı günlüğü..

ben hiç beni yalnız bıraktılar demedm ki:)ilk kez günlük açtım ben.bu arada senden de tavsiye duymak isterim sen neler yapıyosun nasıl verdin?

Hoşgeldiiiinnn.Gitgide çoğalıyoruz.Umarım sende eriyenler klubünde yerini önsıralardan alırsın:) Boy Kilo kaç öğrenebilirmiyim? 51misin hala

Hoşgeldiiiinnn.Gitgide çoğalıyoruz.Umarım sende eriyenler klubünde yerini önsıralardan alırsın:) Boy Kilo kaç öğrenebilirmiyim? 51misin hala

hoşbulduk teşekkür ederimmmm:)
155 boyum kilo da 56 cnm 50 olsam yeter sanırım

akşam yemeğimi de yemiş bulunmaktayımmmm
akşam yediklerim:
patades yemeği vardı biraz ondan yedim
2-3 kaşık pilav
çok az yağsız salata
yarım tabak mercimek çorbasıı
ekmek yemedim hiç ekmeği sadece sabah kahvaltısında 1-2 dilim yemeyi düşünüyorum

ben hiç beni yalnız bıraktılar demedm ki:)ilk kez günlük açtım ben.bu arada senden de tavsiye duymak isterim sen neler yapıyosun nasıl verdin?
ay canım oruç kafama vurmuş benim. Sallagitsinbe diye bi arkadaş yazmış. özür dilerim.
aynı boydayız canım. Benim hedef 44 dü. 46 ya cektik kızlarla :)

ilk gün diye bişey demiyorum ama diyete yenı basladıgın donemde pılav falan yemiyoruz tatlım.onlar koruma doneminde yada artık son kılolarda yenebiliyor. Patateste dıyette fazla tuketılmemesı gereken bır besindir tatlım.

şimdi diyette 3 ana-3 aar öğün yapmalısın.

Sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara

aralarda meyve-yogurt vs yemelisin.
Ana ogunlerdede et-sebze-salata-yogurt
eger ana ogunlerde ekmek yersen corba içme ,çorba içersen ekmek yeme demıstı dıyetısyenim.

canım aynı boydayız..senin şuan oldugun kg gelmek istiyorum...
50 kg olsam eşim beni vurur...
ne kadar garip aynı boylardayız ama farklı kilolarda olmak istiyoruz.
minkk 46
rdlpstck 50
ben ise 56 belki 55

insan nası mutlu olyosa öyle olmalı bence

canım minik inde dediği gibi patatesin kalorisi biraz yüksek ilk günlerde yemesen iyi olur
3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe
1 kase çorbada 1 dilim ekmeğe eşit diye biliyorum

ben geldimmm.arkadaşım bugün diyet namına bişey yapmadım sadece yememi azalttım.birden miğdeme yüklenmek istemedim.yarında aynı şekilde yapıcam ondan sonra tamamen moda girerim.ne yediğime gelirsekde
sabah 1 dilim ekmek peynir yumurta
öğlen çikolata
akşam 2 tabak çorba 1 dilim ekmek

başkada ne yedim hatırlamıyorum bugün sıkıcı bigündü temizliğimin arasında komşum geldi 10 kere nerdeyse bilgisayarda bişey olmuşda bak diye iştee öylee

çok saol cnm bilmiyordum bunları paylaştığın çok iyi oldu.kaldıgım yerde akşamları ne yemek çıkarsa yemek mecburıyetındeyım her gun bı cesıt corba pılav yanına salata turu bir şeyler oluyor.ama artık sebze cıkarsa yerım pılav yemıyorum tavsıyenle
ama ara öğünlerde ne yiyebilirim hiç aklıma gelmiyor biraz fikir verebilir misin

evet cnm insan nası mutlu oluyosa öyle olmalı.:)umarım sende başarırsın bende 64 falandım 1-2 sene önce ama diyetsiz vermiştim yoğunluktan ilk defa doğru düzgün başlıyorum

canım minik inde dediği gibi patatesin kalorisi biraz yüksek ilk günlerde yemesen iyi olur
3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe
1 kase çorbada 1 dilim ekmeğe eşit diye biliyorum
evet cnm patades kaloriliymiş yeni öğrendim:/ teşekkür ederim artık bunları zamanla öğrenip uyguluycam

hoşgeldin cnm ben diyetten pek anlamamda sanırım birazcık yeşillik miktarını arttırıp o çikolata yerine meyve yesen daha sağlıklı olur:)

tabiki çikolata büyük hata ama ben reglm bu yüzden tam diyete başlamadım 2 var bitimine azalttim yememi miğdemi alıştırıyorum reglm bitince tam anlamıyla diyet deyim nekadar doğru bilmiyorum ama regl ken kilo verilmez diyolar bende kendimi hazırlıyorum şuan

niye ben diyete başladım 3 4 gün sonra regl oldum bitelide 2 gün oldu o arada 3 kilo verdim
bence diyete başla canm

ilk günü biraz eksiklerimle ve fazlalarımla bitirmiş bulunmaktayım
yarın daha ıyı bı menum olsun ıstıyrum
spor yapamadım ama yuruyerek gıdıyorum artık gıtcegım yere

ilk günü biraz eksiklerimle ve fazlalarımla bitirmiş bulunmaktayım
yarın daha ıyı bı menum olsun ıstıyrum
spor yapamadım ama yuruyerek gıdıyorum artık gıtcegım yere

oda bişe canım ben ekmek alcağım zaman bile yakın markete değil daha uzak olana gidiyorum pazara gitceğim zaman yakına değil uzak olana gidiyorum hatta bulaşık yıkarken bulaşık sepetini uzağa koyuyorumki uzanarak yapayım 1 2 adım atayım da spor olsun diyorum malum evdeyiz hareket lazım

sen spor canavarı olmuşsun:)
özel bi diyet mi yapıyosun yoksa kafana göre mi bu arada kaçtan kaça düştün
çok mu soru sordum ne:)

sen spor canavarı olmuşsun:)
özel bi diyet mi yapıyosun yoksa kafana göre mi bu arada kaçtan kaça düştün
çok mu soru sordum ne:)

yok yaaa okadar da değil
yok canım geçen sene gitmiştim diyetisyene 1aycık gittim 4 kilo vermiştim geri aldım tabii onun verdiği listelere uyduruyorum kendimce bişeler buayın 14ünde başladım 72 idim şimdi pazar tartıldım 69 olmuşum şimdi verdimmi aldımmı bilmiyom en son 69 du

çok iyi cnm 3 kilo tebrk ederım umarım devamı gelır

niye ben diyete başladım 3 4 gün sonra regl oldum bitelide 2 gün oldu o arada 3 kilo verdim
bence diyete başla canm

hadi yaa negüzel tbrk ediyorum valla.emin değilim öyle duydum yarın bitiyor reglm zaten.diyete başladım ama birden ani olarak değil kendime şok yapmış olurum çünkü inanılmaz yemek yiyen birisiyim mesela kahvaltıda 4 dilim ekmek akşam yarım ekmek tost aralarda abur cubur kek börek çikolata ve bunlar gibi birsürü yiyen biriyim bunları kaldırdım bugün yediğim ekmek 2 dilim şuan açlıkdan miğdem bulanıo başım ağrıo yemeden yatıcam meyveyle geçiştircem şuan buraya katılmasaydım kesinlikle ve kesinlikle şuan mutfakta ekmek arası bişeyler yapıodum

günaydın kızlarr
bugün 8 buçukta uyandım
1 domates 1 salatalık 4 tane zeytin kare şeklinde biraz peynir ve bir dilim ekmekle kahvaltımı yaptım
gitmem gereken bi yer vardı oraya yürüyerek gidip geldim 20 dk 20 dk toplamda 40 dk spor niyetine olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…