Ne yılbaşıymış arkadaş ..
Kutlamayanlar düşüncesiz ilan ediliyor..
Ya Türklere ait olmayan bir bayramı neden kutlasın ki arkadaşınız bırde hedıye beklemıssınız ..
Bizim miletimiz kadar özenti bir millet dah yoktur, o kadar yabancı insan tanıyorum daha bir gün kendılerıne ait olmayan seylere meğıllensınler, bızımkıler hırıstıyanlardan daha cok hurmet edıyor yılbasına Ne gunlere kaldık ..
Ne yılbaşıymış arkadaş ..
Kutlamayanlar düşüncesiz ilan ediliyor..
Ya Türklere ait olmayan bir bayramı neden kutlasın ki arkadaşınız bırde hedıye beklemıssınız ..
Bizim miletimiz kadar özenti bir millet dah yoktur, o kadar yabancı insan tanıyorum daha bir gün kendılerıne ait olmayan seylere meğıllensınler, bızımkıler hırıstıyanlardan daha cok hurmet edıyor yılbasına Ne gunlere kaldık ..
Kendısı ıstatıstıkçı maasını aldıgını bana söledı.Hatta maasımı aldıgımda sana bırsey alırım demıstı..2300 lıra almıs maddı sıkıntısı olamaz...
Ben hediye fılan almasını istemem ama kutlamasını da bekliyor insan...Bütün boğa burcu erkeklerımı böyle acaba:)))
Ayrıca yanar döner insanlarıda sevmiyorum..Yapacağım şeyleri sölerim.Söylemişsemde yaparım ben böyle biriyim karşımdakindende onu bekliyorum..
Benim gibi biride beni bulmuyor.. 2012 de olur inşallah:26:
Yılbaşı, evlilik yıldönümü, nişan yıldönümü, tanışma yıldönümü, doğum günü, cart günü, curt günü, yahu anlamam şu özel denilen günlerin hangi özellikleri olduğunu. Hayatta kutlamayı sevmem. Telefonum yılbaşı mesajlarıyla dolu olmasına rağmen birine bile dönüp cevap vermedim. 21 yıldır kendi doğum gününü ısrarla hatırlatan eşime bile hiç hediye almadığım gibi kutlamamışımdırda. Muhtemelen sevgilinizde benim gibi düşünüyordur. Hayatta öyle önemli şeyler var ki, bunlar oldukça önemsiz kalıyor. Boşverin böyle ıvır zıvır şeyleri. Kutlanınca başınız göğe ermediği gibi, kutlanmayıncada yerin dibine girmiyorsunuz.
tabi sizin düşünceniz.bizde özel gün diye bi kavram yok bizim her anımız güzel ve özel.yağmur altında bi anda bana şarkı sölemeye başlayan.6gün deli gibi çalışmasına rağmen beni görmek için süpriz yapıp yanıma gelen.beni çocuklar gibi mutlu eden bi sevgilim var.gayette ruhu var yani illa hediyere boğup çiçek almasını hiiiiiç gerek yok benim içinben sevdiğinin yanında mutlu olan bi insanım sadece benim gözlerime baksın yeter.gerisi teferruat
özel günü kutlamaması ruhsuz anlayışsız olduğunu göstermez.
herkesin bakış açısı bana 1 kere çiçek aldı ve ben çiçeğe verilen paraya acırım çöpe atmak daha mantıklı bane göre.
dilerim evlendiğinizde bunları iş yoğunluğu ve hayat koşturmasından unuttuğunda sorun yaratmazsınız
bahsettğiniz gibi heranımız özel eklentileri yazmıştım ben=)
pek bi yaranız varmıs açıkmala gereği duymussunuz..sevgilinizle bigün evlenevilcekmisiniz acaba bende onu merak ettim şimdi,
canım ne yaram var nede bişey ama senin bu tavrını anlamış değilim bütün üyelara karşı yok ruhsuz yok bilmem ne.herkes kendi yorumu yapmakta serbest ama karşısındaki insanı insan olarak dikkate alarak yorum yapmak bi erdemdir.
sanırım ne zmaan evlenip ne zaman evlenmicem hakkında yorum yapmak sana düşmüyor.biz hayatı laylaylom yaşamıyoruz.ünv bitirmiş iş güç çabasında olan kendi evimizi kendimiz yapmaya çalışan ailelerimiz ne kadar arkamızda olsada kendi emeğimizle bişeyler yapmaya çalışan insanlarız.bunları düşünürken çiçekti böcekti gereksiz şeyler.
he sen bunlarla mutlusun ben sana bişey diyemem.mutlu olmaya devam et.inşallah hayat sana zorluk çektirmez hep pembe gözlükle bakarsın hayata
herkese aynı yorumu yapmıyorum özel günleri basitleştiren kişilere yazıyorum ve kızıyorum..karsındakı insanı insan olarak bilip yorum yazmak erdemdr diyosun ya hani..
benim kim oldugumu bunca zaman neler yasadımı ne aşamalardan geçtğimi bilmeden nasıl yargılarsın çiçeğe böceğe takıldgmı..
hayata pembe gözluklerele bakabldgmı nasıl söyleyebilirisn..?
bunlar hep çelşki..herkesin hayatı kendine güzeldir..aslında senle tartışmam gereksiz..sadece ben değil birçok arkadaş yeni yılın başlangcını hrsityan adeti diye yazdıgın yorumu eleştirmiş konudan sapmandan bahsediyorumyorumunu ılk okudugunda cahıl zıhnıyetı dıe gecrmstım aklmdan ama yazamamsıtım..sizin gibi her düşündüğümü yazıp insanları kırmıyorum demekkı degılmı konuyla alakasız yorumlarda bulunman başlıbasına saçma..birde ünv okuyodun dimi ah canım ünv bitireli çok oldu ben ve nişanlımında çok şükür dairmizde aldık..iş güç sahibide olduk ..demekki çiçeğe bözeğe takılmamaışız,hayata toz pembe bakmamışız değilmi ...haziranda kendi çabalarmla yapacağımz düğünümz var yine...insanları yargılamadan yorum yapmayı öğrenmelisin canım...daha cvp vermıcem yazdıklarma inan polemiğe girebilcek kadar boş zamanım yok=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?