çok doğru söylüyosun ama en son geçen sene plan yaptığımda 1 saat kala kendimi mutfakta hengamenin içinde buldum (eşimin hatası)ayrıca dediğin gibi eşimin rızasını alarak kabul ettim ama şimdi mırın kırın ediyor eşim direk annesine yemeğe gideceğini söylese sorun yok ama böyle işte yoruldum walla.k.v de çok bencildir geçen sene onlarlaydı bu senede olalım istiyor sadece onlar aile sanki
keyfini çıkar canım takma kafana ilerki yaşlarda zaten evde olursunuz hepAhh, ah! benimde en buyuk sorunum
sirf ailemle gecirmemek icin, beyfendi kurnazlik yapip bir hotel/eylence ayarladi
tavsiyen için tşk ederim böyle bi cümle kurmak yerinde olur dediğin gibi bende kendimi bi ritüele sokmak istemiyorum aslında annemi geri çevirmeyişimin nedeni sadece duygusal değil anneme gitmesem bu sefer ya çağıracaklar ya gelecekler üçüncü bi şans bırakmazlarSizi anlıyorum fakat eşiniz denge kurmayı beceremiyor ise teslim olmak yerine dengeyi siz kurun.Aksi halde istemediğiniz planlar yaşayarak ömür boyu mutsuz ve keyifisiz olabilirsiniz.
Daha kararlı cümleler kurun mesela ; tarafmış gibi de konuşmayın ailenizden yana , unutmayın ki artık aile olan siz ve eşiniz.
Aslında yılbaşında beraber olmak istediğinizi belirtin eşinize bundan sonra ki senelerde.
Bu sene verilmiş bir söz var , annemlere o yüzden gidiyoruz , şimdi onu iptal ettim diğer daveti kabul etmek çok yanlış olur deyin.
Hani bir sene onlara bir sene diğerlerine gibi bir ritüelin içine de sokmayın kendinizi şimdiden , böyle bir zorunluluk yok pek tabiii
keyfini çıkar canım takma kafana ilerki yaşlarda zaten evde olursunuz hep
neden öyle düşündü ailen hep böylemidir tavırlarıHaklisin zaten ilk yil basimiz olacak bas, basa, Ama ailemin hic hosuna gitmedi ve x kezin bilerek yaptiki, bizlerle kutlamayin, diye ( haklilar aslinda) ablalarim diyince dahada uzuldum. Birde Insan nasil tepki verecegini sasiriyor bu gibi durumlarda. Ha, arada kalmakda cok zormus.
Neyse insallah 2013 bize saglik, baris, mutluluk, huzur ( kaynanasiz) bir yil getirir
neden öyle düşündü ailen hep böylemidir tavırları
bana kalırsa eşin oteli kendi ailesi sırf bizde değilde onlarda kutladı demesinler diye orta bi çözüm olarak buldu fena mı bu bahaneyle güzel bi akşamınız olacak:)ilk yıl anınız olarak düşün.ayrıca ablan ve ailenin tepkisini doğru bulmadım böyle hissediyosa bile sana söylememesi gerekirdi annem gelsek de gelemesek de öyle yorumlar yapmaz planın yoksa gelin huzurunuzu kaçırmayalım falan der yılbaşından sonra ailenle kaynaştırmak için akşam yemekleri falan yersiniz şimdiden iyi eğlenceler kimseyi kafana takma ablanı da belki içten içe kıskanmıştır seni hoş gör:)Hayir canim. Henuz yeni evli sayiliriz, ilk yil basimiz. Esim ailemin yaninda cok sikiliyor, cekiniyor ve rahat olamiyor, bu yuzden erkeklerden biri oldugunda ancak misafirlige gide biliyoruz.
Ailemde kendince kafalarina bir sey kurmuslar yani, esim istemiyor yada beni uzaklasdirmak istiyor gibi bir sey sanirim.
Hoteli ayarlamazsi, gercekden ilk yil basimizin ozel olmazsini istedigi icin oldugunu soyledi, ancak ben pek oyle hisetmedim. Ben onun ailesi ile orali olmuyor aslinda kisacasi gorusmuyorum.
Bu yuzden esimin bir takindisi olabilir tabi.... ama onemli degil:)senin dedigin gibi ilerde nasil olsa tum aile ile bir arada kutlariz.
Ailem anliyor ama ablam cok bozuldu ve hic cekinmeden dilede getirdi, buda beni uzdu, cunku elimden geleni yapmisdim, zadece israrli esimlede uzatamazdim bu konuyu.
kızlar aslında benimde ilk tercihim baş başa geçirmek olur ama geçen sene öyle yapıyım dedim bi baktım eşim annesini çağırmış o da annesini aldı geldi kayınbabam gelmemesine rağmen adamı evde bırakıp geldi eşimde büyük ihtimal ısrarcı davetleri sonucu sen gel o zaman demiştir son 1 saatte yemek yaptım bi kaç çeşit şey daha ekledim hem canım sıkıldı hem de yoruldum şimdide korkuyorum açıkcası ben evde cici bici hazırlanayım yemekler yapıyım desem son dakka bi sürpriz çıkarsa bozulurum ya gelin diye diretirler yada kaynanam gelir
kızlar aslında benimde ilk tercihim baş başa geçirmek olur ama geçen sene öyle yapıyım dedim bi baktım eşim annesini çağırmış o da annesini aldı geldi kayınbabam gelmemesine rağmen adamı evde bırakıp geldi eşimde büyük ihtimal ısrarcı davetleri sonucu sen gel o zaman demiştir son 1 saatte yemek yaptım bi kaç çeşit şey daha ekledim hem canım sıkıldı hem de yoruldum şimdide korkuyorum açıkcası ben evde cici bici hazırlanayım yemekler yapıyım desem son dakka bi sürpriz çıkarsa bozulurum ya gelin diye diretirler yada kaynanam gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?