Yılbaşı yılbaşı getirdiler yine tepeme keçileri !

Ben bu konularda izin olayına çok takılıyorum.
Oldum olası şu izin alma meselesini anlayamadım.
Evli çiftler için bile izin almak kelimesi benim sinirlerimi çok bozuyor.
Bir birey olarak herkesin kendi hakları ve özel hayatı vardır, ki olmalı.
Herkes kendi sorumluluğunu ve yakışanı bilmedikten sonra, yarın bir gün izin almadan da sizin tasvip etmeyeceğiniz yere gider.

Bence demeniz gereken şey, bir daha böyle şeyler için benden izin isteme, koskoca adamsın gitmemen gerektiğini biliyorsun, böyle bir durum için izin istemeye gelirsen cevabım kesinlikle hayır.
He yine de gideceksen haberim olsun ki ben de ona göre kararımı alayım.
Bu sağlam bir duruş sergileyen, en doğru cümle bana göre.

Ben zaten cevap vermedim. Benim yerime kendini koy, benim ne yapmamı isterdin dedim. Yok ya yok. Konuşsam da fayda yok. Anlamıyor bu konuda beni.

Önceki kısma hayır deseydin şimdi mışıl mışıl uyurdun :)

Herşeyin bi dozu var doz kaçtı mı tat kaçar.

Yeni yıl yeni günde üzülme canım

Vallahi çok haklısın. Bundan sonra ona göre muamele görür benden.

Medeni davranmaya çalışmak karşılıklı olmalıdır bence. O böyle bir eğlence ortamına giriyorsa,aynı ortam ve imkan senin için de geçerli olmalı. Ama erkek gezer eder,kız gezemez kafası ise evlerden ırak bir mantık

Bunu sözlünün empati eksikliğinden çıkardım. Eğlence bir sınıra kadar olabilir ama gece kalmalar işin suyunu çıkarmak olmuş. Peki sonuç ne oldu? Kavga ettiniz evine mi gitti..kızlarla devam mı..ki bu noktada kavga çıkarması bile olmamış.

Konuşmalı çok konuşmalı..empatiyi,eşitliği, doğruyu, yanlışı hep konuşmalı.beklentiler, istekler en sade ve açık şekilde anlatılmalı. İlişkiler hep iletişim eksikliğinden zarar görür biter...

Her birey kendi alanını bilip belirlerken, ilişki gerçeğini ve sorumluluğunu kabul etmelidir. Bir de erkekler maalesef biraz kazma oluyor. Sizin hoşgörünüzü anlamak,düşünmek yerine sınırları zorluyor..ona bunu çocuğa anlatır gibi anlatmalı belki de..yada açıkça söylemeli koca adamsın bi zahmet düşünmeye başlasan! Diye :)

Eşitlik,saygı...bir ilişkinin olmazsa olmazıdır bence.. eşitlik empatiyi zorunlu kılar.saygı da hatadan korunmayı.hem özsaygı hem sevdiğine saygı hatadan korur.

Sabah sabah fazla karıştırmayayım yeni yılın ilk gününü üzüntüyle geçirme ne yaparsan kendi yaparsın canım. Düşünmemeye çalış...
her şeyin hayırlısı
iyi seneler

Önceki kısma hayır deseydin şimdi mışıl mışıl uyurdun :)

Herşeyin bi dozu var doz kaçtı mı tat kaçar.

Yeni yıl yeni günde üzülme canım

Uğraşıp böyle bir mesaj yazdığın için teşekkürler öncelikle. Hayır kalmadı. Evine gitti. Ama iş işten geçtikten sonra. Ben o raddeye geldikten sonra kalsaydı da bir şey değişmeyecekti bende. Ben istedim ki tatlılıkla gitsin, evine dönsün. Hem ben sıkmayayım, hem içi rahat olsun dedim. O kavga etmedi, kızmadı bana. Ben kızdım bağırdım. Sonuç olarak istediğim gibi olmadı ve suyunu çıkardı. Ben de kavga çıkardım. Yine her zamanki sonuca döndüm. Buna üzülüyorum sadece.

Çok pardon telefondan giriyorum, bir önceki yazdığım mesaj sanaydı :)

Ateş barut misali. Eğlence sonrası iki kızla aynı evde kalmak. Allah'ım sana geliyorum. Nasıl kabul ediyorsunuz. Ooff ben böyle bir erkekle birlikte olamazdım zaten!

Kusura bakma da adami tepene cikarmissin. Bu adam seni aldatmis zamaninda affetmis barismissiniz. Simdi nasil bu kadar toleransli davranıyorsun?
Bu adam senin bir dedigini iki etmemesi gerekirken sen surekli onu sikmamanin derdindesin.

Kusura bakma da adami tepene cikarmissin. Bu adam seni aldatmis zamaninda affetmis barismissiniz. Simdi nasil bu kadar toleransli davranıyorsun?
Bu adam senin bir dedigini iki etmemesi gerekirken sen surekli onu sikmamanin derdindesin.
ahada aldatmışmı.

Ben de boyle genistim canm. Ve ben de her genisligimin sonucunu sinirlenerek odedim :)

delirmekte haklısınız valla ne desem bilemedim
gittiği arkadaşları ortak arkadaşlarınız değil mi keşke siz de gitseydiniz

arkadaşım olacak iş var olmayacak iş var. bu da olmayacaklardan.
bu adam senin daha önce güvenini sarsmış aldatmış. sen bunun kız arkadaşlarının evine gitmesinden zaten hep rahatsızmışsın. ayrılmışsınız, barışmışsınız vs. vs. vs.
yani sabıkalı bir adam. sen hala sıkılmasın bunalmasın paşam modundasın. rolleriniz değişmiş.
2 kız 2 erkek takılmak ne demek, eğlence var, mutlaka alkol var, konser beraberinde dans, yetmemiş aynı evde kalmak.
yemişim kankalarını, madem sözlendiniz, yılbaşı tatili uzatıldı yanına gelseydi ya.

Sıkmamak adı altında siz baya gevşetmişsiniz ipleri..
Böyle bir şeye karşıyım şahsen.
Üstelik alkol alacağını bile bile kızların bulunduğu ortama asla yollamazdım.
Kalabilir miyim demesi de cabası..Çok itici.

Ateş barut misali. Eğlence sonrası iki kızla aynı evde kalmak. Allah'ım sana geliyorum. Nasıl kabul ediyorsunuz. Ooff ben böyle bir erkekle birlikte olamazdım zaten!

Zaten belirttiğim gibi. Bir noktaya kadar sesimi çıkarmamaya çalıştım. O da içimden gelerek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…