Ben bu konularda izin olayına çok takılıyorum.Herkese iyi seneler öncelikle kızlar.
Sinirimden öleceğim. Biliyorum bazıları yine ' ne var bunda' diyecekler ama elimde değil. Erkek arkadaşım, kız arkadaşlarının evine gitti yılbaşı için. Ayrı şehirlerdeyiz zaten. Ben ona söylemiştim dün, 'evde yalnız başına sıkılma, arkadaşların çağırırsa git' diye. Tamam dedi. Neyse bugün akşam mesaj attı. Kızlardayım diye. İki kız, iki erkek olacaklardı. Zaten sesimi çıkaracak bir şey yoktu. Neyse, evden çıkıp konsere gitmişler. Ona da bir şey demedim. Zannettim ki oradan da artık akıl eder de evine geçer. 'Bu saatten sonra nasıl evine geçeceksin' dedim, 'kalayım mı' dedi bana. O zaman çıldırdım işte. Ve aramız bozulmasın, onu sıkmamayım derken, yine kavgayla son buldu özel gün de. .
Ben bu konularda izin olayına çok takılıyorum.
Oldum olası şu izin alma meselesini anlayamadım.
Evli çiftler için bile izin almak kelimesi benim sinirlerimi çok bozuyor.
Bir birey olarak herkesin kendi hakları ve özel hayatı vardır, ki olmalı.
Herkes kendi sorumluluğunu ve yakışanı bilmedikten sonra, yarın bir gün izin almadan da sizin tasvip etmeyeceğiniz yere gider.
Bence demeniz gereken şey, bir daha böyle şeyler için benden izin isteme, koskoca adamsın gitmemen gerektiğini biliyorsun, böyle bir durum için izin istemeye gelirsen cevabım kesinlikle hayır.
He yine de gideceksen haberim olsun ki ben de ona göre kararımı alayım.
Bu sağlam bir duruş sergileyen, en doğru cümle bana göre.
Bütün geceyi birlikte geçirip geceyi aynı evde geçirmeleri sorun olmamalı bence.
Bana sorun oldu valla. Demek ki bundan sonra önceki kısma da hayır diyeceğim, tam olacak.
Önceki kısma hayır deseydin şimdi mışıl mışıl uyurdun :)
Herşeyin bi dozu var doz kaçtı mı tat kaçar.
Yeni yıl yeni günde üzülme canım
Önceki kısma hayır deseydin şimdi mışıl mışıl uyurdun :)
Herşeyin bi dozu var doz kaçtı mı tat kaçar.
Yeni yıl yeni günde üzülme canım
Medeni davranmaya çalışmak karşılıklı olmalıdır bence. O böyle bir eğlence ortamına giriyorsa,aynı ortam ve imkan senin için de geçerli olmalı. Ama erkek gezer eder,kız gezemez kafası ise evlerden ırak bir mantık
Bunu sözlünün empati eksikliğinden çıkardım. Eğlence bir sınıra kadar olabilir ama gece kalmalar işin suyunu çıkarmak olmuş. Peki sonuç ne oldu? Kavga ettiniz evine mi gitti..kızlarla devam mı..ki bu noktada kavga çıkarması bile olmamış.
Konuşmalı çok konuşmalı..empatiyi,eşitliği, doğruyu, yanlışı hep konuşmalı.beklentiler, istekler en sade ve açık şekilde anlatılmalı. İlişkiler hep iletişim eksikliğinden zarar görür biter...
Her birey kendi alanını bilip belirlerken, ilişki gerçeğini ve sorumluluğunu kabul etmelidir. Bir de erkekler maalesef biraz kazma oluyor. Sizin hoşgörünüzü anlamak,düşünmek yerine sınırları zorluyor..ona bunu çocuğa anlatır gibi anlatmalı belki de..yada açıkça söylemeli koca adamsın bi zahmet düşünmeye başlasan! Diye :)
Eşitlik,saygı...bir ilişkinin olmazsa olmazıdır bence.. eşitlik empatiyi zorunlu kılar.saygı da hatadan korunmayı.hem özsaygı hem sevdiğine saygı hatadan korur.
Sabah sabah fazla karıştırmayayımyeni yılın ilk gününü üzüntüyle geçirme ne yaparsan kendi yaparsın canım. Düşünmemeye çalış...
her şeyin hayırlısı
iyi seneler
işte cevap. neden vermeyeceğini sor.Aman biz de biraz düşünceli olalım dedik. Ama gerekmezmiş. . Dediğiniz çok doğru. Kendisi bana asla o şekilde izin vermez zaten.
ahada aldatmışmı.Kusura bakma da adami tepene cikarmissin. Bu adam seni aldatmis zamaninda affetmis barismissiniz. Simdi nasil bu kadar toleransli davranıyorsun?
Bu adam senin bir dedigini iki etmemesi gerekirken sen surekli onu sikmamanin derdindesin.
Evet eski konularina bak oky.ahada aldatmışmı.
Ateş barut misali. Eğlence sonrası iki kızla aynı evde kalmak. Allah'ım sana geliyorum. Nasıl kabul ediyorsunuz. Ooff ben böyle bir erkekle birlikte olamazdım zaten!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?