Yılbaşı yılbaşı getirdiler yine tepeme keçileri !

Durdum durdum, 'kalabilir miyim' den sonra patlama oldu zaten bende.

Kusura bakma da adami tepene cikarmissin. Bu adam seni aldatmis zamaninda affetmis barismissiniz. Simdi nasil bu kadar toleransli davranıyorsun?
Bu adam senin bir dedigini iki etmemesi gerekirken sen surekli onu sikmamanin derdindesin.

Evet maalesef öyle bir şey de geçti başımdan. . Haklısın.

Daha iki hafta önce yanımdaydı. Ben sürekli çalıştığım için gelemiyor.

delirmekte haklısınız valla ne desem bilemedim
gittiği arkadaşları ortak arkadaşlarınız değil mi keşke siz de gitseydiniz

Biz ayrı şehirlerdeyiz ya, oradan edindiği arkadaşlar. Ben bir kere gördüm.

öldürrüm onu valla kan çıkardı heele bir kızlarla konuşsunnnnn.. ben konuşsun diyorum tatlımmm sen kızlara itmişsin yaniii sözlünüü

öldürrüm onu valla kan çıkardı heele bir kızlarla konuşsunnnnn.. ben konuşsun diyorum tatlımmm sen kızlara itmişsin yaniii sözlünüü

Yok, ben konuşturmama derecesine karşıyım, zaten de yaptıramam öyle bir şeyi, dinletemem ki kendimi. Sen dinletebiliyorsan helal olsun.

Evet. Zaten sürekli aynı şeyler üzerinde tartışma yaşamaktan bıktım artık. Anlatamıyorum ona ya da o anlamak istemiyor.

ben onu dinlediğim için oda beni dinler çok şükür binlerce şükür.. bizde sözlüyüz. aramızda asla ne benden erkek muhabbeti çıkar, nede ondan kız.. aslında dinletebilirsin zor bişe değil ama karşıysan diyeceğim birşey olmaz tabiki :)

Şu erkeklere çocuğunuzmuş gibi davranmakan vazgeçin bence. İzin vermeler filan... Bu adam annesini bile arayıp kalmak için izin istemiyordur. Sizden de göz boyamak için 1 ister, 2 ister, sonra baktı ki hepten havaya girip adamın arkadaşlarıyla takılmasına bile sorun çıkarıyorsunuz, patlar sonunda.
Ben sizi haksız buldum açıkçası. Adamın arkadaslarıyla yılbaşı kutlamasında ve hatta kalmasında sorun görmem normal şartlarda. Ama siz aralarında karşı cins insan olmasına bu kadar takıp sorun çıkarıyorsanız demek ki bu adamın kız görünce bir halt karıştıracağını düşünüyorsunuz, arada güven yok. Bu kişinin nerde nasıl davranması gerektiğine güvenmiyorsunuz, yamuk yapar sanıyorsunuz. Güvenmediğiniz insanla birlikteliği 2 kez düşünün. Benim için düzgün ilişki, karşındakinin ne yapacağını bildiğine güvenmekten geçer. İzin almalar, vermeler, vay bakalım kız da varmış diye kavga etmeler temelinizin sağlam olmadığını gösteriyor bana.

Sesini çıkartacak bir şey yokmuş o zaman sorun yok,aranız boozulmasın onu sıkma..töbe töbe..
erkek arkadaşın kızlarla eğlenip beraber kalmalara gidiyor sen de böyle düşünebiliyorsun öyle mi ???

Evet. Zaten sürekli aynı şeyler üzerinde tartışma yaşamaktan bıktım artık. Anlatamıyorum ona ya da o anlamak istemiyor.

işine gelmiyor, yoksa anlamaz mı. ne yerden ne yardan vazgeçiyor.
ayrı şehirlerdesiniz, ortam da müsait gönlünü eyliyor ama tehlikeli sularda yüzüyor.
siz taviz verdikçe daha beter olacak.

Sesini çıkartacak bir şey yokmuş o zaman sorun yok,aranız boozulmasın onu sıkma..töbe töbe..
erkek arkadaşın kızlarla eğlenip beraber kalmalara gidiyor sen de böyle düşünebiliyorsun öyle mi ???

Evet, orada kalmak sorusuna kadar tuttum kendimi, hiç de rahatsızlığımı göstermedim, ama sonra bardaktan taştım anlayacağınız.

Bu durum artık güvenden çıkıyor sanki biraz, çok güveniyorum diyen, lafta değil, özde de böyle olan bir bayanın da erkek arkadaşının/sözlüsünün/nişanlısın kız arkadaşlarında kalmasına hoş bakacağını düşünüyorum. Elbette ki istisnalar kaideyi bozmaz. Bir kere yetiştirilme tarzımız bu olmamış ki.

Bu durum artık güvenden çıkıyor sanki biraz, çok güveniyorum diyen, lafta değil, özde de böyle olan bir bayanın da erkek arkadaşının/sözlüsünün/nişanlısın kız arkadaşlarında kalmasına hoş bakacağını düşünüyorum. Elbette ki istisnalar kaideyi bozmaz. Bir kere yetiştirilme tarzımız bu olmamış ki.

Ben de yalnız yaşıyorum, benim de burda tek bir kimsem yok, benim de evde canım sıkılıyor ama böyle şeylere girişmiyorum. Bence siz çok geniş düşünüyorsunuz. Ne demek kızlarla eğlenmek, yatıya kalmak..

Dediğiniz gibi olabilseydim keşke. Öyle olsam burada derdim ve niye dövüneyim geceden beri :)

Ya işte mesele baştan izin vermemek değil ki. Gitti, eğlendi ama evine geri dönmeyi akıl edememesi beni delirtiyor. Bir de bana soruyor. Ben de o noktadan sonra patladım.

Konser kızların evindemiymiş ki o saatten sonra eve dönmek istememiş. Kızların evine gideceği yerde kendi evine gitseymiş.

Valla siz yine iyi davranmışsınız. Değil kavga ayrılık sebebi bu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…